X-Men Origins: Wolverine

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
A$H

Post by A$H » 01 Apr 2009, 15:07

a naravno..da je slika bad..iako se negdje spominje i DVD kvaliteta..
According to CinemaBlend a leaked copy has hit the web and it is a dvd quality copy. Word is that the leaked version does not incude the final edits so although its a complete cut it is by no means a final cut missing alot of the final edits that the director did in Vancouver.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Carpenter

Post by Carpenter » 02 Apr 2009, 23:30

Slika je Dvd kvalitete ali nikome ne bih savjetovao gledanje ovakve verzije gdje se vide žice i efekti su nedovršeni. Meni vrag nije dao mira i pogledao sam, sad mi je žao. Ono što se može i iz ovakve verzije zaključit je da je scenarij slab i strahovito klišeiziran i da je Gavin Hood totalno pogrešan odabir za redatelja. Pogledat ću film i kad iziđe, možda su uspjeli nešto popravit dodatnim snimanjima koja su obično pokazatelj da su stvari pošle krivo.
Are you talking to me?

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 02 Apr 2009, 23:40

Carpenter wrote:Slika je Dvd kvalitete ali nikome ne bih savjetovao gledanje ovakve verzije gdje se vide žice i efekti su nedovršeni. Meni vrag nije dao mira i pogledao sam, sad mi je žao. Ono što se može i iz ovakve verzije zaključit je da je scenarij slab i strahovito klišeiziran i da je Gavin Hood totalno pogrešan odabir za redatelja. Pogledat ću film i kad iziđe, možda su uspjeli nešto popravit dodatnim snimanjima koja su obično pokazatelj da su stvari pošle krivo.
mali offtopic, ali pogledao sam mu IMDB page, ima zavidnu glumačku karijeru :rotflmao:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 03 Apr 2009, 12:03

New one...

Image

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Apr 2009, 12:34

baš sam pročitao u novinama kako je hugh jackman popizdio zbog objave nedovršene verzije filma. i još se FBI uzenmirio pa traže krivce.. :lol:

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 09 Apr 2009, 03:24

Ok,bas sam pogledao. Bio sam fan wolverinea jos kad je velika vecina ljudi na forumu isla u vrtic.
Sa 10 godina sam ga poceo pratit, sa 20 I had him tattooed on my arm..i kao najveci poznavaoc wolverinea,marvel stripova i superhero zanra opcenito na ovom forumu i na 99 od 100 svih foruma,moram rec da film nije dobar,no sir.Razocaran sam,al to sam i ocekivao. Jos jednu marvel studios pusionu.
Deadpool..ryan reynolds..koji jebeni uzas! 10 tipova reseta mitraljezima u njega sa 2 metra udaljenosti a on mase svojim katanama i odbija svaki od 500 metaka ispaljenih u njega. Pa will I am..sto je to ikom trebalo.
Brdo klisej scena gdje super-powered tipovi jedan za drugim demonstriraju svoje moci. Neizbjezne nepotrebne scene u kojima tip radi trostruki salto s piruetom, pri cemu rasirenih ruku kao razapet i dok drzi pistolje naravno,pobije u jednom skoku 30 ljudi. I tako on and on..i to bi trebalo bit cool. Takvih sranja nikad nije bilo u stripovima. Stvar je sto kao da nisu ni pokusali,kao da se nisu ni potrudili vec su napravili jos jedan hollywood craptacular spektakl za koji ce se pisati da je "mracniji" od svih prethodnika,a zapravo je obicna kur-či-na. Prava steta,jer se s wolverine filmom lako moglo napraviti nesto puno zanimljivije. Ovo je u rangu punishera,fantastic 4 i novog sranjskog hulka. Mozda mrvicu bolje,al potpuno zanemarivo.
Ne znam,mozda imam drugacije kriterije nakon toliko stotina procitanih marvelovih stripova,al ovo je skroz bezveze. I jos jedna stvar. Da je film fenomenalan u svakom drugom aspektu,i dalje bi generalno bio govno samo zbog ryan jebenog reynoldsa i njegovog pretty boy deadpoola.
Tko god je ikad dosao u kontakt sa stripom zvanim "Weapon-X",znat ce o cem pricam.
I like to eat things.

Sammy

Post by Sammy » 09 Apr 2009, 10:46

Eat Your Brains wrote:Ok,bas sam pogledao. Bio sam fan wolverinea jos kad je velika vecina ljudi na forumu isla u vrtic.
Sa 10 godina sam ga poceo pratit, sa 20 I had him tattooed on my arm..i kao najveci poznavaoc wolverinea,marvel stripova i superhero zanra opcenito na ovom forumu i na 99 od 100 svih foruma,moram rec da film nije dobar,no sir.Razocaran sam,al to sam i ocekivao. Jos jednu marvel studios pusionu.
Deadpool..ryan reynolds..koji jebeni uzas! 10 tipova reseta mitraljezima u njega sa 2 metra udaljenosti a on mase svojim katanama i odbija svaki od 500 metaka ispaljenih u njega. Pa will I am..sto je to ikom trebalo.
Brdo klisej scena gdje super-powered tipovi jedan za drugim demonstriraju svoje moci. Neizbjezne nepotrebne scene u kojima tip radi trostruki salto s piruetom, pri cemu rasirenih ruku kao razapet i dok drzi pistolje naravno,pobije u jednom skoku 30 ljudi. I tako on and on..i to bi trebalo bit cool. Takvih sranja nikad nije bilo u stripovima. Stvar je sto kao da nisu ni pokusali,kao da se nisu ni potrudili vec su napravili jos jedan hollywood craptacular spektakl za koji ce se pisati da je "mracniji" od svih prethodnika,a zapravo je obicna kur-či-na. Prava steta,jer se s wolverine filmom lako moglo napraviti nesto puno zanimljivije. Ovo je u rangu punishera,fantastic 4 i novog sranjskog hulka. Mozda mrvicu bolje,al potpuno zanemarivo.
Ne znam,mozda imam drugacije kriterije nakon toliko stotina procitanih marvelovih stripova,al ovo je skroz bezveze. I jos jedna stvar. Da je film fenomenalan u svakom drugom aspektu,i dalje bi generalno bio govno samo zbog ryan jebenog reynoldsa i njegovog pretty boy deadpoola.
Tko god je ikad dosao u kontakt sa stripom zvanim "Weapon-X",znat ce o cem pricam.
a dobro nemoras sad tolko posrat cijeli film :rotflmao:
al, nema veze, pogledat cu, pa cu onda pricat o tome..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Scarface

Post by Scarface » 09 Apr 2009, 12:17

Eat Your Brains wrote:Ok,bas sam pogledao. Bio sam fan wolverinea jos kad je velika vecina ljudi na forumu isla u vrtic.

Možda Wolverinea da, al ovog ostalog, ne, a i čemu ovake djetinjaste izjave?

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 09 Apr 2009, 12:50

Ghostface wrote:

:pointlaugh: :rotflmao:

Možda Wolverinea da, al ovog ostalog, ne, a i čemu ovake djetinjaste izjave?
Slažem se sa Ghostfaceom...

p.s. - mogu ti i vjerovati još za Wolverina, ali za sve Marvel stripove teško...a to ako je netko mlađi od tebe ne znači da manje zna o Marvelovim junacima.
Evo ja na primjer od Marvel junaka odlično znam:

Conana, Thora, Hulka, Silver Surfera, Sub-Marinera, Spidermana i Wolverina (ali samo njega bez X-Mana)....a to su junaci koji me najviše zanimaju (i koje čitam još od ljeta 1984 godine) pa tako sve što se tiče njih znam...

Koliko sam vidio ovdje ima dosta dobrih poznavatelja Marvela pa vjerujem da još njih zna dosta i o drugim junacima...

Inače ja ću čekati kad izađe prava verzija filma, a ne ovo polu napravljeno izdanje....jer tek onda kao dobar fan Wolverina ću moći ocijeniti jel film olrajt ili smeće.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 09 Apr 2009, 13:35

Gle kako su se decki uvrijedili hahah! Pa sta, i dalje stoji. Big deal. Ako i znate o marvelovim junacima vise od mene,to samo znaci de ste u tih jedan posto. U cem je problem? Mozete bit jos ponosniji! Nisam rekao da nitko nema pojma, rekao sam da znam vise od 99% ljudi. Al to sam rekao kako bih naglasio svoju kompetentnost i kako bi se moja ocijena ovog smeca ozbiljnije shvatila.
Ja sam zahvalan na ovom leakageau, necu morat dat 30kn za tu pusionu u kinu. Klisej za klisejem. Na trenutke mi je bilo neugodno. Gore od x-mena 1 i 2 infinitely. I taj hugh jackman,super je on glumac,volim ga inace. Al ovdje se bas vidi koliko je ta filmska izvedba wolverinea daleko od pravog. Wolverine je po karakteru puno slicniji Marvu iz sin cityja nego kak je ovdje prikazan,ko polu bezveznjak.
I like to eat things.

Sammy

Post by Sammy » 09 Apr 2009, 14:19

i ja se slazem sa dr_gonzom..
prvo cu pogledat pravu verziju, a ne ovo smece...i onda cu tek sudit o filmu..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 09 Apr 2009, 14:28

Ma nije smece,dovoljno je dobro da se vidi iz tog da je film smece. Ovoj verziji fale neki efekti,al to nikako ne utjece na bitne stvari. Efekti su sigurno dobri,kao u bas svakom filmu danas.
I like to eat things.

Scarface

Post by Scarface » 09 Apr 2009, 16:12

Eat Your Brains wrote:Gle kako su se decki uvrijedili hahah! Pa sta, i dalje stoji. Big deal. Ako i znate o marvelovim junacima vise od mene,to samo znaci de ste u tih jedan posto. U cem je problem? Mozete bit jos ponosniji! Nisam rekao da nitko nema pojma, rekao sam da znam vise od 99% ljudi. Al to sam rekao kako bih naglasio svoju kompetentnost i kako bi se moja ocijena ovog smeca ozbiljnije shvatila.
Ja sam zahvalan na ovom leakageau, necu morat dat 30kn za tu pusionu u kinu. Klisej za klisejem. Na trenutke mi je bilo neugodno. Gore od x-mena 1 i 2 infinitely. I taj hugh jackman,super je on glumac,volim ga inace. Al ovdje se bas vidi koliko je ta filmska izvedba wolverinea daleko od pravog. Wolverine je po karakteru puno slicniji Marvu iz sin cityja nego kak je ovdje prikazan,ko polu bezveznjak.

Nisan se uvridija, jer bi onda ja bija još djetinjastiji, općenito mi je glupo kurčit se poznavanjem bilo čega, zato mi katkad recimo i gonzo ide na živce (bez uvrede, kad si već u raspravi) s isticanjem svog nekog kao velikog znanja o stripovima, filmovima i ne znan čemu još, mislin, to je samo dokaz kompleksa, čim imaš potrebu nešto isticat- ok, ti si to spomenija da bi opravda svoje mišljenje, i u konačnici, kako bi iko izmirija nečije znanje- možda kvizovima? Ma dajte, štagod da voliš, bilo stripove, glazbu, filmove ili bilo šta drugo, bitno je da voliš, i naravno da ćeš automatski znat o toj stvari masu toga, i to je to, logički slijed stvari. Osobno, ne znan postoji li junak iz Marvela, DC-a ili Image-a o kojem ne znan bar 5 epizoda, neprijatelje i moći, al to su geekovske šeme, čemu hvaljenje, izgleda jednostavno smišno kad to vidin u postovima. Bija san po strip festivalima recimo, i upravo tamo san vidija takve žalosne primjere nekog hvaljenja i natjecanja u strip- znalaštvu- ej, kako to samo jadno izgleda, zgadi ti se život kad vidiš one jadne freakove koji se skupe na jednu hrpicu i svaki samo pokazuje svoje znanje, svoju kolekciju i takve gluposti, i onda se na kraju zapitaš voli li tu iko istinski stripove ili samo sebe- jer hej, kad je već očito društveno zakinut, očito želi bit bar naj među jadnicima- a većina je nažalost takva, baš pravi školski primjeri geekova, uvjerija san se na svoje oči. Zato se uvik sitin toga kad vidin ovako nešto, tako da ne svaćaj to osobno.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Apr 2009, 17:28

Eat Your Brains wrote:Ma nije smece,dovoljno je dobro da se vidi iz tog da je film smece. Ovoj verziji fale neki efekti,al to nikako ne utjece na bitne stvari. Efekti su sigurno dobri,kao u bas svakom filmu danas.
Ooo je smeće i kurac se može zaključiti iz toga...jer em što film nije dovršen, fale efekte, vide se žice i tome slično, još k tome ovo nije ni finalna verzija filma...fali 15 min filma koji je naknadno snimljen, tako da tko zna kakva će biti finalna verzija. Inače...ovo nisam gledo, ali vidio sam screenshotove i to je bilo dovljno za zaključim da verzija ne valja kurca. Iskrenop, zaboli me kakav će na kraju biti film, to mi ne igra baš nikakvu ulogu, ali činjenica je da iz ove verzije ne možeš doči do pravog zaključka...

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 09 Apr 2009, 17:30

Ghost,ti si mi komican. Meljes gluposti,a ni ne shvacas o cem pricas. Nitko se tu ne hvali,samo si iskompleksiran do jaja valjda pa sve dozivljavas kao neki competition. Ovaj tvoj zadnji post je toliko zalostan. Vidim da se trudis, al svaka rijec je kompletno uzaludna jer si sve umislio i mlatis praznu slamu. "Bez uvrede",al djetinjast si i bahat. "Nista osobno."

@ Dragonrage..zice se vide,efekti fale,al to stvarno nije bitno. Lako zakljucis da je film los.
Last edited by Eat Your Brains on 09 Apr 2009, 17:38, edited 1 time in total.
I like to eat things.

Post Reply