Kako se osjecate @ the moment? :o)
- elrania
- Asfodel
- elrania
zivcano, ludo, histericno.
boja je ispala valjda 5 nijansi tamnija i vuce na one tamnocrvene koje ne podnosim
ovratno, fuj
pretpostavljam da nije nes posebno ni lose ovako, al histeriziram lagano oko toga koliko je na kraju fulano sve i jezim se pogledat pramenove kose koji mi se spustaju po ramenu.
trebala sam odmah uzet onu kricavu koju zelim, a ne se obazirat na komentare koliko je bolje ovak nes neutralnije staviti.
boja je ispala valjda 5 nijansi tamnija i vuce na one tamnocrvene koje ne podnosim
ovratno, fuj
pretpostavljam da nije nes posebno ni lose ovako, al histeriziram lagano oko toga koliko je na kraju fulano sve i jezim se pogledat pramenove kose koji mi se spustaju po ramenu.
trebala sam odmah uzet onu kricavu koju zelim, a ne se obazirat na komentare koliko je bolje ovak nes neutralnije staviti.
- Asfodel
Jooojelrania wrote:zivcano, ludo, histericno.
boja je ispala valjda 5 nijansi tamnija i vuce na one tamnocrvene koje ne podnosim![]()
ovratno, fuj![]()
Ma trebala si prvo krenut od neke blage narančaste pa onda gradirati da vidiš kako ide
A možda je to samo tvoj dojam da ne valja, pitaj malo druge kako im se čini
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania