dm stvari, sampon, gel, itd, boju za kosu
Što ste zadnje kupili??
- elrania
- Asfodel
- elrania
evo, pala je odluka da ce me ovo razdjeviciti link, ali ciljam na nesto intenzivnije u buducnosti.Asfodel wrote:Bravoelrania wrote:torbu za lap...napokon...
dm stvari, sampon, gel, itd, boju za kosu![]()
Koju koju?
tj, ovisi sve kak ce mi i hoce li mi uopce ovo stajati.
bojim se
- Asfodel
Hmm...djeluje mi mrrrvicu pretamno. Ovo je kao stvoreno za tamnokose cure.elrania wrote:evo, pala je odluka da ce me ovo razdjeviciti link, ali ciljam na nesto intenzivnije u buducnosti.Asfodel wrote:Bravoelrania wrote:torbu za lap...napokon...
dm stvari, sampon, gel, itd, boju za kosu![]()
Koju koju?
tj, ovisi sve kak ce mi i hoce li mi uopce ovo stajati.
bojim se
Ja bih tebi nešto svjetlije, da te ne postara previše...ali hej
I ti se općenito trebaš farbat, jer imaš taj blagoslov da možeš puno boja isprobat bez da izbjeljuješ i oštećuješ kosu (zbog svjetle prirodne boje)
Ajd ajd bržeee
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
jao, nije bas blagoslov... kosa mi je dosta krhka i ultra mekana i dosta lako ispada, ak je se previse tretira. ovo sad radim, jer ne mogu vise izdrzat neckat se stalno, pa reko, ajd.
i nije bas nesto tamna boja, nekak je srednja nijansa i najneutralnija koju sam nasla za ovak prvo farbanje prije neg vidim kaj cu dalje.
pazila sam skroz da ne uzmem nesto bas tamno, jer da, previse bi postaralo...iako bih vrlo rado probala onu crnu s plavim odsjajem - predobra mi je
i nije bas nesto tamna boja, nekak je srednja nijansa i najneutralnija koju sam nasla za ovak prvo farbanje prije neg vidim kaj cu dalje.
pazila sam skroz da ne uzmem nesto bas tamno, jer da, previse bi postaralo...iako bih vrlo rado probala onu crnu s plavim odsjajem - predobra mi je
- Asfodel
Aha, a možda se meni tak čini da je tamna...a sad kad razmislim, da, nije to na pakiranju uvijek vjerni prikaz tj. na različitoj kosi različita boja poprimi različitu nijansu...
A to s crnom... pobogu, malo pričekaj da vidiš kak će ti ova stajat, a onda možda kreni u ekstreme
Crveno bi ti isticalo oči i samim time ne bi zahtjevalo previše šminke
Ajd idiiii...pa onda stavi sliku na fejs šmejs
A to s crnom... pobogu, malo pričekaj da vidiš kak će ti ova stajat, a onda možda kreni u ekstreme
Crveno bi ti isticalo oči i samim time ne bi zahtjevalo previše šminke
Ajd idiiii...pa onda stavi sliku na fejs šmejs
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
ma joj, nece bit nikakve crne, to sam ovak kazem 
prije cu na kricavo rozo prec
:kes kes:
a mnogo mi se svida poison ivy crvena
jos kad krenem stopama nekih cura s faksa koje su do pred tj-dva kak sam ih znala sretat imale normalne smede boje, a sad hodaju sa zelenom, indigo i tirkiznom
al pre predobro mi izgleda...
prije cu na kricavo rozo prec
a mnogo mi se svida poison ivy crvena
jos kad krenem stopama nekih cura s faksa koje su do pred tj-dva kak sam ih znala sretat imale normalne smede boje, a sad hodaju sa zelenom, indigo i tirkiznom
- Asfodel
- elrania
- Asfodel
- elrania