The Dark Knight

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Boby

Post by Boby » 25 Feb 2009, 13:28

A$H wrote:
The Dark Knight has surpassed 1 Billion Dollars which should come as no shock to anyone according to Variety. The film just cleared $1,001,082,160 and without question as the studio preps up more special edition dvds it will just keep on climbing.
Prošlo je već gotovo tjedan dana od tog prijelaza milijarde. Sada su još samo 3 filma ispred; Gospodar Prstenova 3, Pirati s Kariba 2 i, naravno, Titanic. Vjerujem da će prva dva bez nekih većih problema nadmašiti dok će se oko Titanica pomučiti

Dragonrage

Post by Dragonrage » 02 Apr 2009, 13:17

E ovo je uistinu prejebeno bio vam dobar film ili ne...pogledajte clipove, prvi je čak i interaktivan...

Bboy Joker

Making of Bboy Joker

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Apr 2009, 14:01

Zakon
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Asfodel

Re: The Dark Knight

Post by Asfodel » 12 Aug 2010, 02:03

Baš mi je drago da sam toliko dugo čekala dok baš baš ne dobijem volju za gledanjem, jer da sam trčala prije zbog hype-a - sad bih se osjećala glupo.

Film je tek malo više od prosjeka, i ZBILJA nije zaslužio toliki hype. Več sam napomenula u B.Begins koliko mi se sviđa moderni štih, tako da nisam čovjek koji će se se kreveljit zbog izostanka burtonovštine ili uzet to kao manu. Dapače, meni je sve ovo vrlina. Dekle, ja bez imalo predrasuda, otvorenog uma i srca :lol: Promatrajući to onda kao normalan film, ima svojih kvaliteta, ali mane su ono što je presudilo. Cijelo vrijeme jednak izraz lica na meni, nikakva emocija, ništa. U nekim dijelovima je malo naporan, sve se više manje svodi na čekanje kraja. Jednostavno ne vidim što je toliko posebno. Batmanov glas mi ne smeta uopće, patetika govora na kraju - ajd ni to nećemo uzet za zlo, ima još dosta tih sitnica, nelogičnosti, izostanka nekih stvari na koje ću rado zažmirit i spuštenih tako kriterija - ostajem začuđena i pitam se što je tooliko dobro u tom filmu?
Što više razmišljam o njemu, zapravo uviđam izvrsnost B.Begins i gotovo da imam potrebu napisat ponovno osvrt na njega i jače ga nahvalit. On je sve ono što TDK nije. Pažljiv, čaroban na svoj način, temeljit, uzbudljiv, zabavan. Kao da su napravili TDK s ovom mišlju: sve smo potanko objasnili u B.Begins i ajmo se sad samo bavit nizanjem akcijskih scena i kvazi twistova.
6.5/10

Boby

Post by Boby » 12 Aug 2010, 02:12

Lijepo posložen osvrt :)
Ne znam, meni kraj (nakon XY-tog puta :lol: ) nije ispao patetičan već čak dosta dirljiv, snažan i tužan.
Ima tu i lapsusa u prijevodu koji idu u korist patetici pa su tako Gordonovu izjavu on nije naš heroj preveli on nije heroj što na koncu scenaristički nema smisla.
Kako god bilo, drago mi je kaj si mu dala šansu :mrgreen:

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Aug 2010, 02:21

Ok :mrgreen:
Nije mi se dalo ić u picajzlaste detalje tipa analizirat svaku pojedinu ulogu ili sl.

I da se izjasnim oko dva tipa Batmana (znači dva zasebna svijeta koja se ne trebaju uspoređivati, nego eventualno izrazit osobnu preferenciju) biram :arrow: novog Batmana :mrgreen:

Burton je sve to divno napravio i svaka mu čast, treba to znati. Ali se uvijek osjećam kao dijete kad ga gledam. A dobro znamo da ja ne volim crtiće, stripve & Co. :oops:
Eto, takav je moj ukus

Post Reply