Thailand cinema - Ong bak 2 (2008)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Jan 2009, 18:27

Dragonrage

Post by Dragonrage » 20 Jan 2009, 19:14

Yup...dvojka je navodno bila toliko uspiješna na Tajlandu, pa je trojka već potvrđena...

Image

Hec

Post by Hec » 20 Jan 2009, 21:11

ali prvi dio su mi ispale oci.....drugi nisam pogledo :( a protector njegov je isto prejeben!!!
"Six strings to cover fear..."

A$H

Post by A$H » 28 Mar 2009, 09:16

Ong.Bak.2.2008.DVDRip.XviD-TDM dostupan na torrentima..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Mar 2009, 14:32

jučer sam ga skinuo, upravo ga idem gledati. :)
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 29 Mar 2009, 16:26

i tako...
ovo mi je bio jedan od rijetko ocekivanih filmova i u konacnici je dosta mlako zadovoljio ta ocekivanja.
nazalost, tokom skoro puna dva sata sam imala dojam da gledam bajku - dakle, plitki dijalozi, banalna prica i neuvjerljivo predstavljanje iste.
nisu ni ong bak a ni tom yum goong imali nesto pretjerano razvijene te elemente, ali opet su 'zarili i palili' jace nego ovaj film.
mozda ne bih bila ovakvih dojmova da se nisam toliko veselila ovom filmu s obzirom da su mi ova druga dva bili nesto predobro...
u globalu mi sve ovo djeluje strasno nepovezano i prekrcato raznim scenama borbe koje same po sebi jesu mnogo nice, ali uopce ne diraju previse, jer nemaju jasan prijelaz s prijasnjih scena i pomalu su zamorne kad se samo tako nizu.
posljednji veliki fight je zbilja impresivan i tony zna svoj posao, te mi zbog toga film ipak ima nesto dobro u sebi, ali zao mi je sto je to i jedino dobro.
no ajde, i vizualno je sasvim u redum, te mi se jako svida vremenski period u koji je smjestena prica...no ni to nije bas dovoljno da se osjecam zadovoljno ponudenim
sumnjam da ce se gledati jos jednom ko sto je bio slucaj s ona dva spomenuta.

5/10

A$H

Post by A$H » 29 Mar 2009, 16:53

elrania wrote:i tako...
ovo mi je bio jedan od rijetko ocekivanih filmova i u konacnici je dosta mlako zadovoljio ta ocekivanja.
nazalost, tokom skoro puna dva sata sam imala dojam da gledam bajku - dakle, plitki dijalozi, banalna prica i neuvjerljivo predstavljanje iste.
nisu ni ong bak a ni tom yum goong imali nesto pretjerano razvijene te elemente, ali opet su 'zarili i palili' jace nego ovaj film.
mozda ne bih bila ovakvih dojmova da se nisam toliko veselila ovom filmu s obzirom da su mi ova druga dva bili nesto predobro...
u globalu mi sve ovo djeluje strasno nepovezano i prekrcato raznim scenama borbe koje same po sebi jesu mnogo nice, ali uopce ne diraju previse, jer nemaju jasan prijelaz s prijasnjih scena i pomalu su zamorne kad se samo tako nizu.
posljednji veliki fight je zbilja impresivan i tony zna svoj posao, te mi zbog toga film ipak ima nesto dobro u sebi, ali zao mi je sto je to i jedino dobro.
no ajde, i vizualno je sasvim u redum, te mi se jako svida vremenski period u koji je smjestena prica...no ni to nije bas dovoljno da se osjecam zadovoljno ponudenim

5/10
bas to..

Ong bak 2 - 2/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Mar 2009, 16:27

A$H wrote:
elrania wrote:i tako...

5/10
bas to..

Ong bak 2 - 2/5
Hmmm...to zbilja ne miriše na dobro. Takav sam ja dojam imao sa Protectorom kad sam ga prvi put gledao...doslovno mi došlo da izađm iz kina prvih 30 min koliko sam razočaran i iziritiran bio činjnicom da sve djeluje tako nepovezano. No, na drugio gledanje stvari su malo bolje sjele na mjesto...a posebice kad sam pogledo extended cut. Kaj se tiče ovog filma, navodno su tijekom snimanja imali jako puno problema...čak je i Tony Jaa doživio nekakav živčani slom te doslovno pobjegao u šumu da meditira i ostavio cjeli film...vjerujem da je sve to urzok ovome...

Post Reply