Supernatural (2005-)
- Scarface
callac wrote:Malo mi je ta logika mutna, al ok. Još sam se ja pitala kako to da nitko nije otvorio temu. Sad znam gdje tražiti serije tog tipa.
To se i meni dogodilo, čak mislin da san bija i otvorija topic Supernatural u podforumu serije. Glupo je malo, al jebiga, šta je tu je.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
John_Ryder
- Scarface
Nenormalno dobra nova epizoda, doznaje se masu toga, Deanova uloga u Lillithinom i Božjem planu, Sam postaje užasno moćan, izdajica među anđelima i na koncu, objavljeni su i nazivi posljednjih epizoda, i 22. se zove Lucifer is Rising- 5. sezona će bit savršena točka na i.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
A tek ono što mu je šapnula slijepa vidovnjakinja... Samove moći bi mogle krenuti u krivom smjeru.Ghostface wrote:Nenormalno dobra nova epizoda, doznaje se masu toga, Deanova uloga u Lillithinom i Božjem planu, Sam postaje užasno moćan, izdajica među anđelima i na koncu, objavljeni su i nazivi posljednjih epizoda, i 22. se zove Lucifer is Rising- 5. sezona će bit savršena točka na i.![]()
![]()
Michel puši karu.
-
John_Ryder
- john_constantine
-
John_Ryder
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:a jbg, ionako je to stranica o seriji...Tko ti je kriv što nisi u toku?
Pa ne moraš zato spoilat, stavi onaj znak prije.
- john_constantine
ma je, znam, samo nisam ništa tako velikoga spoilao.Ghostface wrote:john_constantine wrote:a jbg, ionako je to stranica o seriji...Tko ti je kriv što nisi u toku?
odlična epizoda
SPOILER
Mislio sam da je Anna taj anđeo koji ih ubija, he... A Sam pije demonsku krv, jbt. Baš me zanima kako će ispasti na kraju, i ta Ruby, istina da je pomagala cijelo vrijeme, ali opet... Ne možeš imati potpuno povjerenje u nju, možda je stvaranje čovjeka u demona jedan od načina za slomiti pečat... A tek ona teza da je bog stvorio ljude, što kaže Uriel, he.
Michel puši karu.
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:ma je, znam, samo nisam ništa tako velikoga spoilao.Ghostface wrote:john_constantine wrote:a jbg, ionako je to stranica o seriji...Tko ti je kriv što nisi u toku?
odlična epizoda
SPOILER
Mislio sam da je Anna taj anđeo koji ih ubija, he... A Sam pije demonsku krv, jbt. Baš me zanima kako će ispasti na kraju, i ta Ruby, istina da je pomagala cijelo vrijeme, ali opet... Ne možeš imati potpuno povjerenje u nju, možda je stvaranje čovjeka u demona jedan od načina za slomiti pečat... A tek ona teza da je bog stvorio ljude, što kaže Uriel, he.Ne bi me začudilo da zadnja epizoda završi apokalipsom.
SPOILER
Po čemu je ta teza nova u odnosu na opće biblijsku? wtf? i naravno da završava apokalipsom, pa naziv zadnje epizode je Lucifer Rising.
- john_constantine
SPOILERGhostface wrote:john_constantine wrote:ma je, znam, samo nisam ništa tako velikoga spoilao.Ghostface wrote:
odlična epizoda
SPOILER
Mislio sam da je Anna taj anđeo koji ih ubija, he... A Sam pije demonsku krv, jbt. Baš me zanima kako će ispasti na kraju, i ta Ruby, istina da je pomagala cijelo vrijeme, ali opet... Ne možeš imati potpuno povjerenje u nju, možda je stvaranje čovjeka u demona jedan od načina za slomiti pečat... A tek ona teza da je bog stvorio ljude, što kaže Uriel, he.Ne bi me začudilo da zadnja epizoda završi apokalipsom.
SPOILER
Po čemu je ta teza nova u odnosu na opće biblijsku? wtf? i naravno da završava apokalipsom, pa naziv zadnje epizode je Lucifer Rising.
hm, ne znam naslov zadnje epizode. A za to što je Uriel spomenuo, u prvih tri sezona su bili samo demoni gdje nije bilo naglaska na Boga i anđele. Ja vjerujem u Darwinovu teoriju, ono, nastanak zemlje i to, nego da je Bog stvorio ljude i slično. Pa nisam previše obraćao pozornost na to.
Michel puši karu.