Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
dead snow - počne kao ozbiljni horor da bi na kraju postao akcijski horor s obilnom količinom crijeva, krvi koja odlično paše uz snijeg, brutalnog nasilja i crnog humora. Prelude scene, brutalno nasilje, crni humor, zombiji nacisti, komadanje, reference na filmove, štih 80 - tih, obilna količina krvi, i neočekivane reakcije likova. A tek nacistički vođa, jednostavno upečatljiv. Jedina zamjerka filmu koja kvari savršenost je loš početak i taj nagli preokret, kao da je redatelj prvo mislio snimiti ozbiljni horor, a onda preokrenuo u brutalnu komediju u stilu braindead. Jedan od najboljih novih horora s zombijima. 4/5
Michel puši karu.
-
- Asfodel
[Rec] - koonačno se sjetila pogledat
Ma ništa, naravno, božanstveno ostvarenje koje me nije trgnulo od straha, ali svejedno mu to ne umanjuje krasotu. Sve realistično kako i volim, uz pregršt napetosti i tempom koji ne dopušta neko jelo uz film ili bilo što umanjuje pažnju. I odlično pogođene doze svjetla i tame pri naturalističkim prizorima klanja.
Uživancija

Uživancija

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Carpenter
Pogledao sam par filmova sa zadnjeg Horrorfesta i zadovoljan sam.
The Broken - ovakav tip horrora volim, naglasak je na atmosferi i "sve ide kvragu" osjećaju, stil snimanja elegantan, ritam lagan. Pretpostavljam da će mnogima ovo bit dosadno, ja sam uživao
8/10
Autopsy - nešto totalno drukčije a kvalitetom slično, totalno ludilo od klanja i brutalnosti. Da nije par stvarno imbecilnih detalja bio bi ovo sjajan film no i ovako ga preporučam.
7.5/10
The Broken - ovakav tip horrora volim, naglasak je na atmosferi i "sve ide kvragu" osjećaju, stil snimanja elegantan, ritam lagan. Pretpostavljam da će mnogima ovo bit dosadno, ja sam uživao
8/10
Autopsy - nešto totalno drukčije a kvalitetom slično, totalno ludilo od klanja i brutalnosti. Da nije par stvarno imbecilnih detalja bio bi ovo sjajan film no i ovako ga preporučam.
7.5/10
Are you talking to me?
- DEXTER
The Dorm That Dripped Blood (1982) - http://dextermorgan.blog.hr/2009/03/162 ... -1982.html
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- john_constantine
ma je, baš to i govorim. Nisam uopće očekivao onakvu zajebanciju i klanje zombija u stilu feast.olio wrote:Dead Snow 7/10
ima legendarnih scena![]()
prvi dio filma se uopće ne slaže sa drugim dijelom, na kraju zafrkancija a na početku dosta ozbiljno

Michel puši karu.
- Boby
Meni je film baš bio ugodno osviježenjecallac wrote:Funny Games US- 2/10
otc:
"El Orfanato" iliti "Sirotište"
Uz silne pohvale znao sam da ne bih trebao očekivati loš film. I uistinu, uz sav manjak krvi i nasilja film je više zastrašujuć nego većina instant DVD horrora koliko god krvavi bili. Iznimka bi u ovom filmu bila jedino scena s prometnom nesrećom u kojoj se gore upotrebljava u umjerenoj ali vrlo učinkovitoj mjeri. Film se oslanja ne čudne zvukove i pospanu atmosferu kao glavne adute za kreiranje straha. Zadovoljan svakako jesam ali se ne mogu otetu dojmu kako sam očekivao nešto ipak malo manje artistički a više ogoljeno ali to je već druga priča
-
-
- HorrorHR
- Site Admin
http://www.horrorhr.com/komodo-vs-cobra-2005/Ghrall wrote:Komodo vs. Cobra - Ne znam dal Horror ima to u kategoriji šrot šrotova ali ako nema trebao bi biti. CGI loš do bola, loši glumci i niz kretenskih postupaka likova me nisu spriječili da pogledam ovo čudo do kraja. Ovo je samo za prave ljubitelje šrota. 2/10
je dakako u:
http://www.horrorhr.com/tema/filmovi-teme/dno-dna/

- Borgia 666