Kako se osjecate @ the moment? :o)
- Decadentor
- Asfodel
- elrania
ne zelim ispast bezobrazna i ispricavam se unaprijed ako me tako shvatis, jer ti ne zelim nista lose i kuzim da ti nije drago, al ovo je zbilja pretjerano s obzirom na trajanje poznanstva itd. i s obzirom da znam osobu i koliko je njoj stalo do toga da ti budes ok, te je u bedu zbog toga i koliko je bila fer odmah sve objasniti itd.Wendigo wrote:
netko me je jako duboko povrijedio
ot: malo smirenije i odmornije nakon caffetina
- Wendigo
ok.. možda sam se krivo i u afektu izrazio pošto ne spavam već dvije večeri i općenito sam u šoku zbog svega toga. i nema apsolutno nikakvih problema što se tebe tiče. no nećemo više o tome...elrania wrote:ne zelim ispast bezobrazna i ispricavam se unaprijed ako me tako shvatis, jer ti ne zelim nista lose i kuzim da ti nije drago, al ovo je zbilja pretjerano s obzirom na trajanje poznanstva itd. i s obzirom da znam osobu i koliko je njoj stalo do toga da ti budes ok, te je u bedu zbog toga i koliko je bila fer odmah sve objasniti itd.Wendigo wrote:
netko me je jako duboko povrijedio![]()
ot: loše.
- elrania
a gle, nisi naletio na nekoga bez savjesti i osjecaja kom nije nimalo stalo. ne znam konkretno sto je bilo receno, ali niti jedna stvar sigurno ne umanjuje sve ono pozitivno sto je govorila o tebi i imaj to na umu, bez obzira sto je eto ovako ispalo.Wendigo wrote:ok.. možda sam se krivo i u afektu izrazio pošto ne spavam već dvije večeri i općenito sam u šoku zbog svega toga. i nema apsolutno nikakvih problema što se tebe tiče.elrania wrote:ne zelim ispast bezobrazna i ispricavam se unaprijed ako me tako shvatis, jer ti ne zelim nista lose i kuzim da ti nije drago, al ovo je zbilja pretjerano s obzirom na trajanje poznanstva itd. i s obzirom da znam osobu i koliko je njoj stalo do toga da ti budes ok, te je u bedu zbog toga i koliko je bila fer odmah sve objasniti itd.Wendigo wrote:
netko me je jako duboko povrijedio![]()
ot: loše.
i drz' se...bez zamjeranja i sl., jer zadnje sto zeli je povrijediti nekoga tko je (za promjenu) bio toliko nice prema njoj.
- callac
Nije on kriv------>> http://www.net.hr/webcafe/page/2009/03/25/0237006.html 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Ajde Wendigo, pa nije valjda sve ovo zbog neke cure, ja se već pripa da je neka bolest u pitanju ili slično. Ma stari, da je ne znan šta sad bilo u vezi nekoga, i ma koliko god ti ta osoba bila bliska, ti odnosi su jedno veliko sranje, zato se ja držin dalje od toga i sve pet. Ima i važnijih stvari u životu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
hm, ash je vise gledao b. campbella na prvom dejtu neg menecallac wrote:Nije on kriv------>> http://www.net.hr/webcafe/page/2009/03/25/0237006.html
- Asfodel
- Wendigo
callac wrote:Nije on kriv------>> http://www.net.hr/webcafe/page/2009/03/25/0237006.html
@ ghostface: eh.. da je zbog kako kažeš "neke" cure.. jbga, extra situacija...
ot: blje.. boli glava.
- dr_gonzo
- elrania
- Asfodel