The wrestling - dirljiv, tužan i sjajan film o istrošenom hrvaču. Scene hrvanja, odnos s njegovom kćeri, vlastito uništenje samog sebe, ljubavni trenuci s striptizetom, i odličan kraj. Mickey Rourke je jednostavno preodličan, i zbilja je zaslužio oscara za najbolju mušku ulogu. Zbog toga iz inata nikada neću gledati taj pederski film Milk.
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
još samo fali petica da uništi cijeli doživljaj.
Uskoro će se i to pogledati, pa da završim sa serijalom...
The wrestling - dirljiv, tužan i sjajan film o istrošenom hrvaču. Scene hrvanja, odnos s njegovom kćeri, vlastito uništenje samog sebe, ljubavni trenuci s striptizetom, i odličan kraj. Mickey Rourke je jednostavno preodličan, i zbilja je zaslužio oscara za najbolju mušku ulogu. Zbog toga iz inata nikada neću gledati taj pederski film Milk.
5/5
Michel puši karu.
-
John_Ryder
- Boby
-
GreenHornet
- john_constantine
i već je dobio oscara, he... A i sve je to sranje, to za gay, ok za brokeback mountain, ali istini za oči, film je dobio zato jer su u filmu dva gay kauboja.Boby wrote:Ma gadi mi se ta holivudska ispolitiziranost i pederski lobij; Penn mi je odličan glumac ali govor mu je bio krajnje ljigav dok je primao Oskara a po samim trailerima Rourkeova izvedba mi je daleko upečatljivija od Pennove koji mi (barem kolko sam vidio) podsjeća na neke likove koje je već igrao
Michel puši karu.
- Asfodel
- maddjuro
same here, strip već dugo stoji na polici, al nikak ga uzet u ruke, ali film jos nisam nit cu gledat prije neg strip procitamolio wrote:watchmen - 9/10
odličan film, još ću ga morat pogledat na dvdu
žao mi je što mi strip stoji na polici već dugo i nikako da ga pročitam
I may be an idiot, but i am no fool.
- dr_gonzo
Factotum (2005)
Fear and Loathing in Las Vegas (1998)
Up in Smoke (1978)
Tri legendarna filma
....nikad ih dosta za pogledati 
Fear and Loathing in Las Vegas (1998)
Up in Smoke (1978)
Tri legendarna filma
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Wendigo
Asfodel wrote:I ja bih dala istu ocjenuWendigo wrote:lola rennt
4/5 - wow! baš me iznenadio ovaj njemački film.. jako zabavno i interesantno ostvarenje nabijeno adrenalinom.(obožavam ga) ...ali mnogima je bio dosadan, jbg
- dr mladjo
The Number 23 (2007)
pa čak i zanimljiv film.zanimljivo vidjet carreya u pravo ozbiljnoj ulozi(jer dosadašnje ozbljne uloge su ipak imale nešto humora).podsjetio me na Angel Heart (1987) i epizodu dosje x Clyde Bruckman's Final Repose (1995) 7/10
Killshot (2008)-pravo dobar ''krimič''.iako ga tako ne bih nazvao.samo zezaju rezovi.vidi se da su ga doooosta skratili.izbačeno je dosta scena.. 8/10
pa čak i zanimljiv film.zanimljivo vidjet carreya u pravo ozbiljnoj ulozi(jer dosadašnje ozbljne uloge su ipak imale nešto humora).podsjetio me na Angel Heart (1987) i epizodu dosje x Clyde Bruckman's Final Repose (1995) 7/10
Killshot (2008)-pravo dobar ''krimič''.iako ga tako ne bih nazvao.samo zezaju rezovi.vidi se da su ga doooosta skratili.izbačeno je dosta scena.. 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Asfodel
Pa ne znamWendigo wrote:Asfodel wrote:I ja bih dala istu ocjenuWendigo wrote:lola rennt
4/5 - wow! baš me iznenadio ovaj njemački film.. jako zabavno i interesantno ostvarenje nabijeno adrenalinom.(obožavam ga) ...ali mnogima je bio dosadan, jbg
pa kako?? mislim, taj film može biti sve samo ne dosadan.. non-stop "akcija".
Uzmimo u obzir i to da nitko od njih nije europski snob za filmove
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- boyko