Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- sikeone
Extreme predjuice- 4/5 akcijski klasik iz 87 godine u režiji Waltera Hilla sa prejakom glumačkom postavom od kojih ističem Nicka Noltea kao opasnog teksaškog renđera i uvijek opakog Michael Ironsidea kao vojnog specijalca ali i ostali glumci nisu ništa lošiji a akcija je Hillovski odlična sa puno pucnjave, opakih onelinera i odličnom završnicom koja odaje počast Wild Bunchu. Obavezno za sve ljubitelje akcije osamdesetih.
J...š film u kojem nema tuče
-
Ghrall
-
filmofil
3:10 to yuma...4/5...vizualno dobar, radnja okej, ne znam ustvari zašto sam dao tolku visoku ocjenu...nije film ništa posebno, ali ima scena koje spašavaju cijeli dojam...kraj je malo glup, ali zadnjih 20min je najbolji dio filma...ma ne znam ni sam šta bulaznim, dobar film uglavnom 
This is the Zodiac speaking.
- A$H
org ili remake..filmophil wrote:3:10 to yuma...4/5...vizualno dobar, radnja okej, ne znam ustvari zašto sam dao tolku visoku ocjenu...nije film ništa posebno, ali ima scena koje spašavaju cijeli dojam...kraj je malo glup, ali zadnjih 20min je najbolji dio filma...ma ne znam ni sam šta bulaznim, dobar film uglavnom
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
filmofil
remake...jel valja išta original?A$H wrote:org ili remake..filmophil wrote:3:10 to yuma...4/5...vizualno dobar, radnja okej, ne znam ustvari zašto sam dao tolku visoku ocjenu...nije film ništa posebno, ali ima scena koje spašavaju cijeli dojam...kraj je malo glup, ali zadnjih 20min je najbolji dio filma...ma ne znam ni sam šta bulaznim, dobar film uglavnom
This is the Zodiac speaking.
- dr mladjo
War, Inc. (2008)-anti ratna satira.slična idiocracy.ali jednostavno neuspješno.jel to do neuvjerljivjih glumaca ili pretrpanosti....6,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Scarface
dr mladjo wrote:War, Inc. (2008)-anti ratna satira.slična idiocracy.ali jednostavno neuspješno.jel to do neuvjerljivjih glumaca ili pretrpanosti....6,5/10
Šta je toliko antiratno u Idiocracy?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
24 season 1 - uzbudljiva, zabavna i napeta akcijska serija, za tjedan dana sam ju pogledao, lol. Glumci su dobri, dramatični i akcijski dijelovi, specijalni gosti kao dennis hopper, hrpa obrata, uzbuđenja i slično. Baurerova obitelj je iritatna, naročito Kim... koliko će ju samo otimati u tih 6 sezona...
A ima tu i naivnih dijelova, i poneke dosadne scene s Teri i njezinim prenemaganjem. Ali dobra serija, živa zaraza, gleda se opet ponovno. 4/5
Michel puši karu.
- dr mladjo
malo sam tu pogrešno izrazio..kao satira je sličan idiocracy.naravno idocracy ima više niskog humora ali imalo je ipak svoju dozu satiričnosti..Ghostface wrote:dr mladjo wrote:War, Inc. (2008)-anti ratna satira.slična idiocracy.ali jednostavno neuspješno.jel to do neuvjerljivjih glumaca ili pretrpanosti....6,5/10
Šta je toliko antiratno u Idiocracy?
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Carpenter
W. - Oliver Stoneov film o "slavnom" prethodnom američkom predsjedniku. Stone se ne može odlučiti da li bi se sprdao sa Bushom ili bi ga sažaljevao i ta neusklađenost je ozbiljan problem ovog filma. Ipak glumci su sjajni a film se isplati pogledati barem kao lekciju iz moderne povjesti.
6.5/10
Inkheart - solidna dječja fantazija
7/10
6.5/10
Inkheart - solidna dječja fantazija
7/10
Are you talking to me?
-
filmofil
-
Unreal