Underground (2007)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Dragonrage

Underground (2007)

Post by Dragonrage » 18 Mar 2009, 19:42

Još jedan Britanski borilački film nezavisne produkcije. Radi se o tournament filmu u maniri naslova kao što su "Lionheart", "Bloodsport" ili "Kickboxer", pa stoga...ako ste uživali u tim filmovima, možda će te uživati i u ovom. Autori kažu kako zbog malog budžeta u ovom filmu nema trikova, nema žica i CGI-a, sve se izvodilo za stvarno i svi stuntovi i fajtovi su bili bazirani isključivo na fizičkim sposobnostima gl. glumaca.

Image Image

IMDB

Official site 1
Official site 2

TRAILER

RADNJA
In the UK suburbs, an underground tournament is set to challenge twelve fighters from different backgrounds to compete for the price of £500,000. They have been handpicked for a no-holds barred competition that will push each fighter to their limit. Each fighter has their own reason for competing, and each will give everything they've got to take the prize...but there can be only one winner.
SLIKE
Image Image Image Image Image

Scarface

Post by Scarface » 20 Mar 2009, 15:37

Bija je na HBO-u par puta, prilično smeće od filma, u biti, jedno veliko smeće od filma. Sve je snimano kao realno i ka neki poludokumentarac, al te tako zaboli za likove i konačnog pobjednika da je to nešto prestrašno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 20 Mar 2009, 18:52

Ghostface wrote:Bija je na HBO-u par puta, prilično smeće od filma, u biti, jedno veliko smeće od filma. Sve je snimano kao realno i ka neki poludokumentarac, al te tako zaboli za likove i konačnog pobjednika da je to nešto prestrašno.
Ma mislim da ovdje likovi nisu ni važni nego ti fajtovi...ista stvar kao i sa Ong Bakom i cijelim Tonny Ja opusom...jedino kaj je ovo sve skupa jeftinije...

Scarface

Post by Scarface » 20 Mar 2009, 19:16

Dragonrage wrote:
Ghostface wrote:Bija je na HBO-u par puta, prilično smeće od filma, u biti, jedno veliko smeće od filma. Sve je snimano kao realno i ka neki poludokumentarac, al te tako zaboli za likove i konačnog pobjednika da je to nešto prestrašno.
Ma mislim da ovdje likovi nisu ni važni nego ti fajtovi...ista stvar kao i sa Ong Bakom i cijelim Tonny Ja opusom...jedino kaj je ovo sve skupa jeftinije...

Nisu ni fajtovi nešto posebno, uostalom, pogledaj sam, možda ti se i svidi, meni je ovo 2/10.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Dragonrage

Re: Underground (2007)

Post by Dragonrage » 14 Apr 2010, 15:16

Film tek ovih dana izlazi na DVD-u u Engleskoj pod naslovom "12"...

Image

A$H

Re: Underground (2007)

Post by A$H » 15 Apr 2010, 07:33

lose..lose..lose..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Post Reply