Od Velike Britanije do Rusije; od Italije do Norveške
-
elrania
daemon wrote:The Undertaker wrote:Da li je moguće da sam jedini koji nije euforičan kad su u pitanju francuski horori? Da se trude da budu što bolesniji - to stoji, ali to ne znači i da su dobri. "Martyrs" je ipak zaista originalan i opravdava naziv -
mučenje ga je gledati.

Totalno bi se slozio s tobom po pitanju L'intreur.... No Martyrs je ipak druga prica, tu brutala ima svoje objasnjenje i mjesto... veceras se spremam na Frontieres, pa cemo vidjeti sto je s tim...

ovo je jedan od filmova koji mi je s vremenom poceo strasno opadati u ocima.
bila sam sasvim zadovoljna neposredno nakon gledanja, no sad kad ga se sjetim samo mi padaju na pamet iritantno odugovlacene scene i vise manje zbroj izuzetno nepotrebnih i naivnih scena.
previse forsiranja za nista... plot je brutalan, ali zbog svega nabrojanog ispada mlako.
all in all, veselim se novim french ostvarenjima.
-
boyko
definitivno jedan od boljih filmova koje sam gledal u zadnje vrijeme.
jednostavno je odličan.ko ga još nije pogledal neka ga obavezno pogleda...9/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
marebito
elrania wrote:daemon wrote:The Undertaker wrote:Da li je moguće da sam jedini koji nije euforičan kad su u pitanju francuski horori? Da se trude da budu što bolesniji - to stoji, ali to ne znači i da su dobri. "Martyrs" je ipak zaista originalan i opravdava naziv -
mučenje ga je gledati.

Totalno bi se slozio s tobom po pitanju L'intreur.... No Martyrs je ipak druga prica, tu brutala ima svoje objasnjenje i mjesto... veceras se spremam na Frontieres, pa cemo vidjeti sto je s tim...

bila sam sasvim zadovoljna neposredno nakon gledanja, no sad kad ga se sjetim samo mi padaju na pamet iritantno odugovlacene scene i vise manje zbroj izuzetno nepotrebnih i naivnih scena.
previse forsiranja za nista... plot je brutalan, ali zbog svega nabrojanog ispada mlako.
Svaki put ekstremno kritiziranje uzalud, kao da je potreba.
https://www.facebook.com/kultofredpyramid
-
The Undertaker
-
marebito wrote:elrania wrote:daemon wrote:

Ne kapiram šta je ekstremno u iznošenju bilo čijeg mišljenja, a i na koje svako ima pravo?
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
-
elrania
marebito wrote:elrania wrote:daemon wrote:

nit vidim to ekstremno kritiziranje nit mi je jasno cemu bi ono trebalo biti nepotrebno, dok se na hvaljenje gleda ko ono sto je dozvoljeno i normalno.
-
A$H
Martyrs - 3/5 stvarno okay film sa dosta gore-a i pametnih scena..samo kaj je ultra predvidljiv..do pocetka do kraja..bila bi vec ocjena da je malo manje predvidljiv..ali uglavnom preporuka svima..film vrijedan paznje..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Scarface
A$H wrote:Martyrs - 3/5 stvarno okay film sa dosta gore-a i pametnih scena..samo kaj je ultra predvidljiv..do pocetka do kraja..bila bi vec ocjena da je malo manje predvidljiv..ali uglavnom preporuka svima..film vrijedan paznje..
Jel' da da je onaj intervju s redateljem u Fangoriji predobar, lik jednostavno kuži žanr.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Mistrija
-
Ima dosta vec vidjenog, ali i dosta novog...interesantna ideja apsolutno i svakako pogledati.
Solidan 4
"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."
-
darian
Prilično bolestan film, al svidio mi se, ideja je dobra i sve u svemu ... 4/5
-
juriel
Upravo se skida.... bumo vidjeli, negdje sam čuo da se spominje mješavina hellraiser-a i hostela
[url=http://www.phpbb.com/][img]http://i236.photobucket.com/albums/ff109/zombigrrl/SHEKicksA.gif[/img][/url].
-
juriel
The Undertaker wrote:Da li je moguće da sam jedini koji nije euforičan kad su u pitanju francuski horori? Da se trude da budu što bolesniji - to stoji, ali to ne znači i da su dobri. "Martyrs" je ipak zaista originalan i opravdava naziv -
mučenje ga je gledati.

Mislim da si jedini

[url=http://www.phpbb.com/][img]http://i236.photobucket.com/albums/ff109/zombigrrl/SHEKicksA.gif[/img][/url].
-
Scarface
juriel wrote:The Undertaker wrote:Da li je moguće da sam jedini koji nije euforičan kad su u pitanju francuski horori? Da se trude da budu što bolesniji - to stoji, ali to ne znači i da su dobri. "Martyrs" je ipak zaista originalan i opravdava naziv -
mučenje ga je gledati.

Mislim da si jedini

Pa sad, ne mislin da je euforija prava riječ za ovo, ja se radujen svakom novom francuskom horrorru, al nije sad da odma svršin kad čujen neku novu vijest iz te kinematografije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
HorrorHR
- Site Admin
Ghostface wrote:Pa sad, ne mislin da je euforija prava riječ za ovo, ja se radujen svakom novom francuskom horrorru, al nije sad da odma svršin kad čujen neku novu vijest iz te kinematografije.
slažem se sa ghostfaceom, euforije nema, ali da me malo više zanima od prosječnog američkog novog horrora to stoji.
-
Wendigo
HorrorHR wrote:Ghostface wrote:Pa sad, ne mislin da je euforija prava riječ za ovo, ja se radujen svakom novom francuskom horrorru, al nije sad da odma svršin kad čujen neku novu vijest iz te kinematografije.
slažem se sa ghostfaceom, euforije nema, ali da me malo više zanima od prosječnog američkog novog horrora to stoji.
totalni potpis na ovo.
-
A$H
jos od Switchblade Romance se veselim svakom njihovom horrorcu..ali nije da bas gubim svijest svaki put kad najave novi film..lol..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!