Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Post by Asfodel » 17 Mar 2009, 10:47

Uh, uskoro moja mica tetovaža :D
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 20 Mar 2009, 01:49

eto jedno pomalo negativno iskustvo...
danas sam prvi put bila kod crnog ko pratnja frendici koja je imala nekih problema s pirsom i trebala pregled. buseno je kod zeleta, no tamo nije mogla doc danas na red pa smo se zaputili u drugi najblizi salon.
pregled je naplacen 50 kn, dok znam da je tratinskoj 4free za sve i jos joj je zena na pultu zakolutala ocima kad je rekla kod kog je buseno.
i malo mi je cudno sto je informiranost u vezi cijena nakita u vlastitom salonu nikakva, te se ceka da zena nade katalog i izlista neke najtipicnije nakite.
odnos prema nama novima je bio dosta sterilan i dosta nemotivirajuc glede ponovnog dolaska.

plus je to sto su bar ekstra pazljivi da sve bude cisto pa daju cak one navlake preko cipela kad se ulazi u dio gdje se pirsa/tetovira.

uglavnom, ak imate problema s nakitima, ne tamo ic na preglede :lol:

elrania

Post by elrania » 20 Mar 2009, 02:00

a u qrac... :?

Image

A$H

Post by A$H » 20 Mar 2009, 02:04

bzvz
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

elrania

Post by elrania » 20 Mar 2009, 02:09

nije bezveze, nego uzasno :?

nisu mi jasni pirseri koji bez problema guraju neki nakit na mjesta na koja ne smiju ic i onda jos slikaju svoj bajni 'uradak'.
i jos ljudi koji to placaju...

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Mar 2009, 02:11

Iskustvo iz Tkalče (oni koji su na glasu da buše maloljetnike :lol: ) je ugl. pozitivno, radilo se samo o potrazi za nakitom.
Frendica išla s izravnom željom da kupi nakit, i ona ženskica se stvarno pokazala ok jer ju je odgovorila od željenog nakita zbog tog što je loš ili štatijaznam...a imali su ga..
Jedino što smo nas tri kad smo ušle u onaj skučeni (i nimalo privlačan) prostor skoro polupali onaj ormar s nakitom - toliko je prostrano :lol:

elrania

Post by elrania » 20 Mar 2009, 02:15

kod crnog mi isto nije privlacno... al imaju kinder cokoladice koje smo im pobrali s pulta dok je zena bila u drugoj prostoriji :lol:

bas sad tek vidim koliko se ovi u tratinskoj trude oko prostora i zbilja imaju odlicnu atmosferu i odnos prema novima i starima.
zanima me kak je marin svoje sredio...

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Mar 2009, 02:19

Nije loš ni ovaj moj u Sk što se tiče interijera
naravno, nije bogatstvo kao kod Zeleta, ali mi se sviđa razdvojenost prostora i onaj "bolnički" pult koji se otvara

moko

Post by moko » 20 Mar 2009, 09:51

elrania wrote:eto jedno pomalo negativno iskustvo...
danas sam prvi put bila kod crnog ko pratnja frendici koja je imala nekih problema s pirsom i trebala pregled. buseno je kod zeleta, no tamo nije mogla doc danas na red pa smo se zaputili u drugi najblizi salon.
pregled je naplacen 50 kn, dok znam da je tratinskoj 4free za sve i jos joj je zena na pultu zakolutala ocima kad je rekla kod kog je buseno.
i malo mi je cudno sto je informiranost u vezi cijena nakita u vlastitom salonu nikakva, te se ceka da zena nade katalog i izlista neke najtipicnije nakite.
odnos prema nama novima je bio dosta sterilan i dosta nemotivirajuc glede ponovnog dolaska.

plus je to sto su bar ekstra pazljivi da sve bude cisto pa daju cak one navlake preko cipela kad se ulazi u dio gdje se pirsa/tetovira.

hehehehe, ah prvo tetoviranje i to još kod Crnog...
Daj si sad zamisli kakav sam ja imala grč kad sam se s njim dogovarala za tetovažu i to mi je još bila prva.
I isto te fore sa sterlinošću nitko ne smije s tobom bit dok te tetovira unutra, navlake na cipelama... mene nije htio tetovirati jer je vidio da imam malu ogrebotinu nešto stvarno sitno jedva se vidjelo, bila sam na nekom festu tjedan dana prije pa sam se valjda na grm neki ogrebala i to je bilo iznad koljena,a tetovaža je trebala biti kod gležnja... i lik neće i pošalje me doma da to "zaraste" pa se vidimo kao za 2 tjedna, a meni se nakon 2 dana ništa više nije vidjelo tak da sam ja tu tetovažu ipak napravila onda na vratu da budem ziher da mi neće neku novu ogrebotinu naći na nozi haha.
Jedino što je Stela-cura za pultom bila super, pričala je s nama i baš je draga i topla osoba...hm možda vama nije bila ona :shock:
I da, Crni dok tetovira je ok, stalno ispituje jel boli, hoćeš pauzu, jel ti dobro bla bla... al fakat više neću ići tamo.
To mi je bila prva i zadnja tetovaža kod njega. :roll:
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]

splattergirl

Post by splattergirl » 22 Mar 2009, 00:17

elrania wrote:eto jedno pomalo negativno iskustvo...

e super da sad znam da se i kod crnog pierca, za tkalcu sam mislila da je odavno zatvorena! tamo sam se busila s 20 mislim :)
kod zeleta ne bih, vjerojatno ne pierca samo on nego i neki neiskusniji a ipak bih rado da on to radi ako se vec radi a ne znam moze li ga se bas traziti :) nadam se da je kod crnog jeftinije!
[img]http://images.layouts.fm/0/19/19369.gif[/img]

elrania

Post by elrania » 22 Mar 2009, 00:31

splattergirl wrote: kod zeleta ne bih, vjerojatno ne pierca samo on nego i neki neiskusniji a ipak bih rado da on to radi ako se vec radi a ne znam moze li ga se bas traziti :) nadam se da je kod crnog jeftinije!
kod zeleta pirsa irena i one pirseve koje radi regularno pirsa odlicno. ne bih je okarakterizirala nestrucnom ni nesposobnom da obavi isti posao ko on.
pirsali su me i jedan i drugi, te nisam uocila nikakvu razliku... jos cujem od drugih da irena to njima puno briznije i njeznije obavi, dok zele zna bit grublji.

termin kod zeleta mozes zatraziti, al s obzirom da mu je raspored popunjen, cekat ces mozda tj-dva, ovisi, dok kod irene to dobijes isti dan, ako je u salonu...
ako te zaimaju genitalni, bridge, vert. labret onda ces kod njega sigurno ic, jer irena jos nije ispunila kvotu za njih.
mada uvijek mozes otic kod nje to raditi po zeletovim nadzorom.

sto se tice para, kod crnog su nakiti iste cijene, a sumnjam da je pirsanje ispod 200 kn ko i u tratinskoj, tak da te nece bas jeftinije izac.

Asfodel

Post by Asfodel » 31 Mar 2009, 20:21

Evo što se dogodilo danas dok sam bila "u knjižnici" :lol:

Image

Image

Image
Zadnja za en face pogled

Nejasne sličice, pa se ne vidi baš da zmajić ima okice i tako...ali nema veze, da su detalji toliko bitni to se onda ne bi zvalo stilizacija

elrania

Post by elrania » 31 Mar 2009, 20:23

e, ovo su vec jasnije slike.
one na onom forumu su toliko velike da se jedva skuzi.
bilo bi nice vidjet uzivo kako stoji...

Wendigo

Post by Wendigo » 31 Mar 2009, 20:25

asfodel - nice, nice... :D
btw, lijep torzo. :wink:

e da.. kak se zove onaj pirs šta ide u uho? dakle na onu resicu na sredini uha.
Last edited by Wendigo on 31 Mar 2009, 20:26, edited 1 time in total.

Asfodel

Post by Asfodel » 31 Mar 2009, 20:25

elrania wrote:e, ovo su vec jasnije slike.
one na onom forumu su toliko velike da se jedva skuzi.
bilo bi nice vidjet uzivo kako stoji...
Ma fora je u tome da tamo ne trebaš kliknut :lol: onda su super

Ma još sam posvjetljivala da bude jasnije...ovo je najbolje što može (loš fotić + loš fotograf - ja)
B&W efekt sam uzela poslije jer sam se sjetila da se neće onda primjetiti lagano crvenilo

Post Reply