Friday the 13th remake
- Scarface
A$H wrote:nisam mislio na org..nego na zensku u remake-u..Deimos wrote:@ash
nije sredio plavušu, sanjala je to ali je ostala živa. sredio ju je u drugom dijelu![]()
SPOILER
Pa zar ju nije proboja kroz onaj mol ispod kojeg je ona bila? Naravno, ako na nju misliš.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
da fakat..a kaj ces..mozak zablokirao..Ghostface wrote:A$H wrote:nisam mislio na org..nego na zensku u remake-u..Deimos wrote:@ash
nije sredio plavušu, sanjala je to ali je ostala živa. sredio ju je u drugom dijelu![]()
SPOILER
Pa zar ju nije proboja kroz onaj mol ispod kojeg je ona bila? Naravno, ako na nju misliš.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- DEXTER
Friday the 13th (2009) - http://dextermorgan.blog.hr/2009/02/162 ... -2009.html
definintivno jedan od lošijih remakeova
definintivno jedan od lošijih remakeova
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- Donnie Darko
Eo sad se vratio iz kina.
Film je pre-fakin-dobar
. Vec dugo vremena nisam vidio tolku minutazu ubojice u kadru, veliki broj killova etc etc.
ima debilana, kao i svaki firday dosad, al ja sam zadovoljan.....da je jos 3d di bi mu bio kraj
po plotu i samom sistemu mi je x puta bolji od valentine....
4/5
Film je pre-fakin-dobar
ima debilana, kao i svaki firday dosad, al ja sam zadovoljan.....da je jos 3d di bi mu bio kraj
po plotu i samom sistemu mi je x puta bolji od valentine....
4/5
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- Donnie Darko
A$H wrote:Friday the 13th - 2/5 - Hmm..cak mi je film bio ok kad sam izaso iz kina, valjda dojam da su vratili Jasona napokon..ali sto vise razmisljam o njemu to je sve losiji..osobno mi ne smeta kaj Jason stvarno tu trci i zaletava se na svakoga..jer ispada mnogo brutalniji..uvod u film je vizualno fora..ali ipak malo blesav i ne drzi vodu..prva i druga grupa teenagera su bas po slasher sabloni i to mi cak ne smeta toliko..nazalost sam kraj smanjuje ocijnu jer je stvarno blesav, totalno ocekivan i klisej do bola..
SPOILER
a tek Jasonovo baratanje sa lukom i srijelom..wtf..a i ne sjecam se da je prikazano da je sredio onu plavusu kaj j ostala u jezeru..ili je?..te naravno scenarij klise..kad zarobi sestru glavnog "junaka"..kad je fucking Jason uzimao ikoga..bilo bi bolje da ju je ubio kao sto je uvijek i radio..
END
Pati kao i vecina danasnjih slashera od dosadnog/zamornog scenarija za MTV klince..
Ali sve u svemu film je zabavan ima dobru dozu humora(azijat i crnac), stalnu pojavu Jasona, dosta dobrih killova, a i golotinje(vidim da je nekima i to vazno..khm..ghostface..)
Sve u svemu My Bloody Valentine je po vecini stvari uspjesniji remake..nazalost..nekako sam se nadao da ce bit obrnuto..
@ spoiler section: ocito ti baris usred filma pa ne gledas,
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- daemon
E bio sam dosta ufuran u ovaj film i jedva cekao ga pogledati... onda me Dexter dobro ohladio... pa sam bez ocekivanja otisao u kino... i... film je ispao cak jako dobar?!:) Razumijem Dextera, i vjerujem da bi i ja takvu reakciju imao nakon pogledanog filma, međutim ako se ode bez očekivanja gledati - nije uopce tako los film...
:: [url=http://www.horror-xtra.bloger.hr/]Horror-Xtra[/url] - blog::
- DEXTER
eh, pa ja sam otisao s ogromnim ocekivanjima zbog onog glupog trailera koji je bio kick assdaemon wrote:E bio sam dosta ufuran u ovaj film i jedva cekao ga pogledati... onda me Dexter dobro ohladio... pa sam bez ocekivanja otisao u kino... i... film je ispao cak jako dobar?!:) Razumijem Dextera, i vjerujem da bi i ja takvu reakciju imao nakon pogledanog filma, međutim ako se ode bez očekivanja gledati - nije uopce tako los film...
ma film bi mi vjerojatno bio barem za dvije ocijene bolji da nije toliko cenzuriran, ali zato postoji unrated dvd za kojeg se toplo nadam da ce doc
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
- splattergirl
- DEXTER
- splattergirl
- DEXTER
- elrania