Koji je to film?
- boyko
ovak - horor iz 80-tih,ili ranih 90-tih,ono kolko se sječam je da je neki lik bil u nekoj vikendici ili kolibi u šumi sa ženom i da ga je napalo kao neko čudovište koje mu je odrezalo ruku,pa si je on na ruku nekak "spojil"motorku(ili je to bila sačmarica,nesječam se više) pa je to čudovište ili tak nekaj uvuklo tog lika i njegovog auta,kroz neku crvotočinu u prošlost...sljedeča scena koje se sječam da se lik našel u doba viteza,i nakon te scene završava film(barem kolko se ja sječam)...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Decadentor
evil dead 3boyko wrote:ovak - horor iz 80-tih,ili ranih 90-tih,ono kolko se sječam je da je neki lik bil u nekoj vikendici ili kolibi u šumi sa ženom i da ga je napalo kao neko čudovište koje mu je odrezalo ruku,pa si je on na ruku nekak "spojil"motorku(ili je to bila sačmarica,nesječam se više) pa je to čudovište ili tak nekaj uvuklo tog lika i njegovog auta,kroz neku crvotočinu u prošlost...sljedeča scena koje se sječam da se lik našel u doba viteza,i nakon te scene završava film(barem kolko se ja sječam)...

- boyko
ma to care!!!puno ti hvala!Decadentor wrote:evil dead 3boyko wrote:ovak - horor iz 80-tih,ili ranih 90-tih,ono kolko se sječam je da je neki lik bil u nekoj vikendici ili kolibi u šumi sa ženom i da ga je napalo kao neko čudovište koje mu je odrezalo ruku,pa si je on na ruku nekak "spojil"motorku(ili je to bila sačmarica,nesječam se više) pa je to čudovište ili tak nekaj uvuklo tog lika i njegovog auta,kroz neku crvotočinu u prošlost...sljedeča scena koje se sječam da se lik našel u doba viteza,i nakon te scene završava film(barem kolko se ja sječam)...( the army of darkness)
- Decadentor
nista nista :najebosikadashvididaneznaskojijetofilm:boyko wrote:ma to care!!!puno ti hvala!Decadentor wrote:evil dead 3boyko wrote:ovak - horor iz 80-tih,ili ranih 90-tih,ono kolko se sječam je da je neki lik bil u nekoj vikendici ili kolibi u šumi sa ženom i da ga je napalo kao neko čudovište koje mu je odrezalo ruku,pa si je on na ruku nekak "spojil"motorku(ili je to bila sačmarica,nesječam se više) pa je to čudovište ili tak nekaj uvuklo tog lika i njegovog auta,kroz neku crvotočinu u prošlost...sljedeča scena koje se sječam da se lik našel u doba viteza,i nakon te scene završava film(barem kolko se ja sječam)...( the army of darkness)

- Asfodel
- A$H
Evil Dead 2 - Dead By Dawn inace..a sve to mi izgleda kao neka provokacija..boyko wrote:ovak - horor iz 80-tih,ili ranih 90-tih,ono kolko se sječam je da je neki lik bil u nekoj vikendici ili kolibi u šumi sa ženom i da ga je napalo kao neko čudovište koje mu je odrezalo ruku,pa si je on na ruku nekak "spojil"motorku(ili je to bila sačmarica,nesječam se više) pa je to čudovište ili tak nekaj uvuklo tog lika i njegovog auta,kroz neku crvotočinu u prošlost...sljedeča scena koje se sječam da se lik našel u doba viteza,i nakon te scene završava film(barem kolko se ja sječam)...
ati Deca opet sve ED pogledat..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Decadentor
A$H wrote:Evil Dead 2 - Dead By Dawn inace..a sve to mi izgleda kao neka provokacija..boyko wrote:ovak - horor iz 80-tih,ili ranih 90-tih,ono kolko se sječam je da je neki lik bil u nekoj vikendici ili kolibi u šumi sa ženom i da ga je napalo kao neko čudovište koje mu je odrezalo ruku,pa si je on na ruku nekak "spojil"motorku(ili je to bila sačmarica,nesječam se više) pa je to čudovište ili tak nekaj uvuklo tog lika i njegovog auta,kroz neku crvotočinu u prošlost...sljedeča scena koje se sječam da se lik našel u doba viteza,i nakon te scene završava film(barem kolko se ja sječam)...![]()
![]()

- Decadentor
A$H wrote:Evil Dead 2 - Dead By Dawn inace..a sve to mi izgleda kao neka provokacija..boyko wrote:ovak - horor iz 80-tih,ili ranih 90-tih,ono kolko se sječam je da je neki lik bil u nekoj vikendici ili kolibi u šumi sa ženom i da ga je napalo kao neko čudovište koje mu je odrezalo ruku,pa si je on na ruku nekak "spojil"motorku(ili je to bila sačmarica,nesječam se više) pa je to čudovište ili tak nekaj uvuklo tog lika i njegovog auta,kroz neku crvotočinu u prošlost...sljedeča scena koje se sječam da se lik našel u doba viteza,i nakon te scene završava film(barem kolko se ja sječam)...![]()
![]()
A tu zavrsava film aaaaaaa

- boyko
a jbg to sam gledal još ko klinac i več me par godina proganjalo to kaj nisam znal kak se taj film zove...A$H wrote:Evil Dead 2 - Dead By Dawn inace..a sve to mi izgleda kao neka provokacija..![]()
![]()
hvala bogu pa sam naišel na ovaj forum i konačno saznal!!!
- The Undertaker
E ljudi neki drugar me pita za film koji je prevođen ovde kao "Ljudožder", ne seća se naziva na engleskom, samo zna da tog ubicu privlače orhideje!? Jel zna ko o čemu pričam, kaže da je stariji film?
radnja se odvija u zamku, porodica ga je iznajmila za odmor, a ljudozder je dosao, privucen mirisom orhideja
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
- dr_gonzo
The Undertaker wrote:E ljudi neki drugar me pita za film koji je prevođen ovde kao "Ljudožder", ne seća se naziva na engleskom, samo zna da tog ubicu privlače orhideje!? Jel zna ko o čemu pričam, kaže da je stariji film?
radnja se odvija u zamku, porodica ga je iznajmila za odmor, a ljudozder je dosao, privucen mirisom orhideja
Ne znam za orhideje ali da to nije možda:
Antropophagus (1980)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- ZeroX
moj 1. post
1. FILM- gledao sam ga prije desetak godina, pa se nesjećam najbolje radnje, ali zapamtio sam neke scene. Neki klinci su u kući sami, noć je, u dvorištu iz nekog mjesta izlaze neka mala čudovišta. U kući se pojavljuju po zidovima otisci stopala, ko da netko gazi po zidu. nekakve muhe su zatvorene u nekoj posudi. evo, to su mi nekakvi flashbackovi iz filma. vjerojatno je sranje, al dok sam ga gledo nisam mogao spavat cijelu noć jer sam bio klinac
2.FILM- ovog se još manje sjećam. lik dobije nekakvo zrcalo i onda nastanu sranja, al ne sjećam se kakva. Mislim da se na početku sexaju lik i ženska. Kasnije je jedna scena dok se lik provlači kroz rupu u nekoj bjeloj sobi il tak nešt.
3.FILM- ovaj je relativno nov. zove se nekak "________ street". Nekakvi ljudi koji izgledaju ko štakori -zombiji il tak nešt...
4.FILM- ovaj nisam gledo, ali mi je netko davno prije pričao o njemu. Radi se o nekakvom čudovištu koje je valjda zakopano negdje il je u nekom podrumu. Na dvorištu su 3 il 4 koplja, i svaki put kad bi netko izvadio koplje, čudovište bi se propudilo i počelo ubijat.
1. FILM- gledao sam ga prije desetak godina, pa se nesjećam najbolje radnje, ali zapamtio sam neke scene. Neki klinci su u kući sami, noć je, u dvorištu iz nekog mjesta izlaze neka mala čudovišta. U kući se pojavljuju po zidovima otisci stopala, ko da netko gazi po zidu. nekakve muhe su zatvorene u nekoj posudi. evo, to su mi nekakvi flashbackovi iz filma. vjerojatno je sranje, al dok sam ga gledo nisam mogao spavat cijelu noć jer sam bio klinac
2.FILM- ovog se još manje sjećam. lik dobije nekakvo zrcalo i onda nastanu sranja, al ne sjećam se kakva. Mislim da se na početku sexaju lik i ženska. Kasnije je jedna scena dok se lik provlači kroz rupu u nekoj bjeloj sobi il tak nešt.
3.FILM- ovaj je relativno nov. zove se nekak "________ street". Nekakvi ljudi koji izgledaju ko štakori -zombiji il tak nešt...
4.FILM- ovaj nisam gledo, ali mi je netko davno prije pričao o njemu. Radi se o nekakvom čudovištu koje je valjda zakopano negdje il je u nekom podrumu. Na dvorištu su 3 il 4 koplja, i svaki put kad bi netko izvadio koplje, čudovište bi se propudilo i počelo ubijat.
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."
- horkolerbus
par kupuje kucu odvojenu od grada,dolaze prijatelji da im pomognu u sredjivanju,u podrumu je u nekoj rupi zatvoren djavo,jedan od njihovih prijatelja otkljucava tu rupu tj. ta vrata na podu u podrumu...onda se kuca zatvori i ne mogu da izadju,unutra pocinje klanje jedna devojka gine tako sto je udari grom unutra kada se uhvatila za prozor,jednom se otvore vrata i on krene napolje i upada u travu gde tone ispred nekog gargojla napravljenog u toj basti,na kraju jedan sto glumi glavnu ulogu silazi u rupu i unutra je sve belo kao da je u raju tu srece navodno kao djavola slican je coveku prica nesto sa njim,na kraju mislim da se samo taj par sto je kupio kucu spasava,film je po mojoj proceni izmedju 60 i 70ih ??????
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz