Ah, to je onaj film koji se spominjao u total filmu, u redatelji koji su napravili gaf. Loš film po njihovom mišljenju.HorrorHR wrote:dadilja žrtvuje djecu ako se dobro sjećamDeimos wrote:jel to ono sa druidima i žrtvovanjem djece?
Kultni horror glumci i redatelji
- john_constantine
- horkolerbus
de ja da dodam moji kultni reditelji na mestu broj jedan je : John Carpenter broj dva je manje vise reditelj naravno stephen king zbog samih ideja i prica koje je covek stvorio
,a glumci broj jedan je :Lance Henricksen covek me jednostavno iznenadjuje bas je stvoren za horor filmove ,broj dva je Bruce Campbell i rutger hauer,Michelle Rodriguez i mila jovovic su mi najace za horore
ima dosta dobrih glumaca i reditelja ali meni ovi nekako upadaju u oko

,a glumci broj jedan je :Lance Henricksen covek me jednostavno iznenadjuje bas je stvoren za horor filmove ,broj dva je Bruce Campbell i rutger hauer,Michelle Rodriguez i mila jovovic su mi najace za horore
- john_constantine
Još jedan ljubitelj johna carpentera.horkolerbus wrote:de ja da dodam moji kultni reditelji na mestu broj jedan je : John Carpenter broj dva je manje vise reditelj naravno stephen king zbog samih ideja i prica koje je covek stvorio
Malo nas je, ali smo glasni.
Michel puši karu.
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
I sa tim se nemože staviti u isti košjohn_constantine wrote:A nije li dva puta surađivao s romeom na serijalu creepshow?Deimos wrote:teško da možeš staviti carpentera i kinga u isti koš. king je režirao samo jedan film (maximum overdrive), dok carpenter ima nešto poveći opusFreddy wrote:john carpenter i stephen king po meni najbolji
-
pinhead.bih
Po mom mišljenju kultni režiseri No.1 George A. Romero, No.2 J. Carpertner a što se glumaca tiče ne bih odvajao nikog posebno.U isto vrijeme složio bih se sa konstatacijom gore da J. Carpertner i S. King po nikakvoj osnovi ne idu zajedno jer prvi je režiser a drugi više pisac i češće samo saradnik režije!!!
CREATURE FROM MIDIAN LAND
- Deimos
surađivao je on na puno filmova sa više redatelja (najviše sa mick garisom), ali je režirao samo jedan. a i sam kingov odgovor kad su ga pitali zašto više ne želi režirati filmove, bio je : "Jeste li gledali Maximum Overdrive".john_constantine wrote:A nije li dva puta surađivao s romeom na serijalu creepshow?Deimos wrote:teško da možeš staviti carpentera i kinga u isti koš. king je režirao samo jedan film (maximum overdrive), dok carpenter ima nešto poveći opusFreddy wrote:john carpenter i stephen king po meni najbolji
daleko od toga da on nije ikona horrora, ali njegovo polje su riječi i ideje, dok mu stavljanje na ekran istih i nije jača strana.
- john_constantine
- bakero