Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Mar 2009, 18:21

Asfodel wrote:Zar je Dragonrage izrekao sudbonosno da?? :lol:
LOL...još ne :lol: Od kud ti ta poisao haha :lol: :lol: ??

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Mar 2009, 18:23

Dragonrage wrote:
LOL...još ne :lol: Od kud ti ta poisao haha :lol: :lol: ??
"velika tajna" me na to asocirala :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Mar 2009, 18:25

Asfodel wrote:
Dragonrage wrote:
LOL...još ne :lol: Od kud ti ta pomisao haha :lol: :lol: ??
A LOL...ma to neka naša interna zajebancija hehehe 8) 8) :twisted: :lol: :lol:

Scarface

Post by Scarface » 12 Mar 2009, 18:29

Baš razmišljan o ocjenama, i nikako ne mogu prežalit one dvi trice, možda zvučin ka manijak, al stvar je u tome da mi ruše šansu za prosjek 5, i da sad iman sve do kraja petice, ništa od toga. Nego, pitanje za vas studente, ima li veze koliko ECTS bodova nosi koji predmet, tj. nose li jednaku vrijednost recimo anataomija od 23 boda i socijalna medicina od 2. Znan da logika nalaže da ne nose, al na studomatu mi je u prosjek uračunata jednaka vrijednost neovisno o bodovima. Uglavnom, najgore bi mi bilo da buden toliko blizu 4.5 a opet toliko daleko.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Decadentor

Post by Decadentor » 12 Mar 2009, 18:29

Dragonrage wrote:
Asfodel wrote:
Dragonrage wrote: LOL...još ne :lol: Od kud ti ta pomisao haha :lol: :lol: ??
A LOL...ma to neka naša interna zajebancija hehehe 8) 8) :twisted: :lol: :lol:

da da da....
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Mar 2009, 18:36

Ghostface wrote:Baš razmišljan o ocjenama, i nikako ne mogu prežalit one dvi trice, možda zvučin ka manijak, al stvar je u tome da mi ruše šansu za prosjek 5, i da sad iman sve do kraja petice, ništa od toga. Nego, pitanje za vas studente, ima li veze koliko ECTS bodova nosi koji predmet, tj. nose li jednaku vrijednost recimo anataomija od 23 boda i socijalna medicina od 2. Znan da logika nalaže da ne nose, al na studomatu mi je u prosjek uračunata jednaka vrijednost neovisno o bodovima. Uglavnom, najgore bi mi bilo da buden toliko blizu 4.5 a opet toliko daleko.
Brijem (čak sam sigurna) da nije bitno koliko nose
Pa čemu 4.5? Zar nije onaj status uspješnog studenta s 4.3 ili 4.2 ili sam ja to sanjala :lol:

Scarface

Post by Scarface » 12 Mar 2009, 18:41

Asfodel wrote:
Ghostface wrote:Baš razmišljan o ocjenama, i nikako ne mogu prežalit one dvi trice, možda zvučin ka manijak, al stvar je u tome da mi ruše šansu za prosjek 5, i da sad iman sve do kraja petice, ništa od toga. Nego, pitanje za vas studente, ima li veze koliko ECTS bodova nosi koji predmet, tj. nose li jednaku vrijednost recimo anataomija od 23 boda i socijalna medicina od 2. Znan da logika nalaže da ne nose, al na studomatu mi je u prosjek uračunata jednaka vrijednost neovisno o bodovima. Uglavnom, najgore bi mi bilo da buden toliko blizu 4.5 a opet toliko daleko.
Pa čemu 4.5? Zar nije onaj status uspješnog studenta s 4.3 ili 4.2 ili sam ja to sanjala :lol:

Ma pa mi je moral, moga bi i odustat od svega i ić radit nešto fizikalije, ionako su mi svi iz ekipe takvi, ja ka jebena crna ovca na faksu, i još ne mogu ni to pošteno odradit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 12 Mar 2009, 18:42

L1
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 12 Mar 2009, 18:44

A$H wrote:L1

I šta će sad neko drugi uletit pa ćete 5 stranica pisat L1 i stavljat smajliće- wtf? Ostavi ovo bar za 2 ujutro.

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Mar 2009, 18:44

Ghostface wrote:
Asfodel wrote:

Ma pa mi je moral, moga bi i odustat od svega i ić radit nešto fizikalije, ionako su mi svi iz ekipe takvi, ja ka jebena crna ovca na faksu, i još ne mogu ni to pošteno odradit.
Molim?!
Crna si ovca iako imaš vrtoglavi prosjek na najtežem fucksu u državi?
Niš ne kužim :lol:

A$H

Post by A$H » 12 Mar 2009, 18:46

a tebi smeta..pa ovo je sama tema topica i smisao istog..sad ja mogu da kaj cete 5 stranica o faxu, kad mozete otvorit temu.. :lol: :lol: :lol:

ionako je offtopic..

spamm.. :lol:

L1

Decadentor

Post by Decadentor » 12 Mar 2009, 18:48

A$H wrote:a tebi smeta..pa ovo je sama tema topica i smisao istog..sad ja mogu da kaj cete 5 stranica o faxu, kad mozete otvorit temu.. :lol: :lol: :lol:

ionako je offtopic..

spamm.. :lol:

L1

znam ja da ti zelis bit provokativan i to sve, ali stvarno nije u redu 8)

L1
Image

A$H

Post by A$H » 12 Mar 2009, 18:49

tko se javio.. :lol:

samo iznosim istinu..a i nebi bilo lose da imaju fax temu..jel.. :wink:

Scarface

Post by Scarface » 12 Mar 2009, 18:50

Asfodel wrote:
Ghostface wrote:
Asfodel wrote: Brijem (čak sam sigurna) da nije bitno koliko nose

Molim?!
Crna si ovca iako imaš vrtoglavi prosjek na najtežem fucksu u državi?
Niš ne kužim :lol:

Ne znan kakvi su drugi faksovi, al ako je ovo najteži, onda mora da su ostali za retardirane ljude- jer viruj mi, može se bez problema imat 4 i 5 iz svakog predmeta. Ja san dobija biologiju 5, fiziku 4, i dva mala glupa predmeta 3, i sad mi više nije stalo ni do petice iz anatomije. Uglavnom, premišljan se šta ću s ovim, i u konačnici, ako je dobro ostalima s kojima se družin, koji će kurac meni ovo smeće. I već gnjavin i cmizdrin ka neki debil, tako da dosta o ovome. Pustimo Asha u njegovim malin radostima. :lol:

Decadentor

Post by Decadentor » 12 Mar 2009, 18:51

A$H wrote:tko se javio.. :lol:

samo iznosim istinu..a i nebi bilo lose da imaju fax temu..jel.. :wink:
moram priznat da bi bilo bolje :wink: ali sad kad vec odgovaram moram bit L1 :lol:
Image

Locked