Transporter 3 2/5 -
TRAILER
Najlošiji do sada. Mislim, nije da se radi o flmu koji prodaje neku pamet, niti se to treba tražiti u njemu, tako da meni osobno sve te nerelane situacije uopće ne smetaju, to i je šarm Transporter filmova. Ali zagnavili su ga sa tom ljubavnom pričom, totalno je neuvjerljiva i iritantna. Glumica također užasno živcira, te em ne zna glumit, em nije nešto pretjeranio privlačna. Statham je kao i uvijek OK, koncept da se ne smije odvajati od vozila je zanimljiv i nudi neka zanimljiva rješenje. Negativac je lame i mogao ga je odlumiti bilo tko drugi, T-bage je neiskorišten. Akcijske scene su začudo čak bile OK, ali ne i više od toga...očekivao sam da će fajtovi biti montirani mnogo brže i da će kadrovi biti mnogo kraći tako da se neče vidjeti apsolutno ništa...ali ako što rekoh, čak nisu ni bili loši. Jedino je fajt sa nekim ogormnim tipom bio zaista loše montiran. No, generalno gledajući, čak je za jedan transporter film akcije bilo i premalo...dobar dio filma je zauzela ta ljubavna priča i prikaz njihovog odnosa...
Sve u svemu...ispod proječnmo i razočaravajuće te tek tu i tamo zabavno...