Davno sam gledao pa se ne sjećam dali je bijela, ali u The Stuff (1985) je bilo nešto slično...Deimos wrote:ne znam kak se film zove, ali nekakva bijela pjena koju svi jedu pa zavlada ljudima. a može ih i napast pa uć u njih. jel zna neko taj film?
Najbizarnija filmska čudovišta
- HorrorHR
- Site Admin
- Deimos
e ma to je to, svaka čast.HorrorHR wrote:Davno sam gledao pa se ne sjećam dali je bijela, ali u The Stuff (1985) je bilo nešto slično...Deimos wrote:ne znam kak se film zove, ali nekakva bijela pjena koju svi jedu pa zavlada ljudima. a može ih i napast pa uć u njih. jel zna neko taj film?
ja sam ga isto gledao prije nekih 10 godina, ali nikad ne ću zaboraviti scenu kad pjena prikelji frajera u zid. (ko ona iz mrak filma 1
a sad sam se sjetio još jednog. u nekakvoj pustinji frajera ugrizne zmija, mislim da je radioaktivna. i uskoro on počne rigat zmije iz sebe svih oblika i veličina. kak se taj film zove
- HorrorHR
- Site Admin
ma legendarni film, baš si me dobro sjetio da ga opet pogledam...Deimos wrote:e ma to je to, svaka čast.
ja sam ga isto gledao prije nekih 10 godina, ali nikad ne ću zaboraviti scenu kad pjena prikelji frajera u zid. (ko ona iz mrak filma 1)
Hm bio je jedan sličan, tip vozi kroz neku pustinju te se na cesti nalazi pun kurac zmija. Jedna mu uđe u auto, te ga naknadno ugrize. Tip se počinje mijenjati, ruka mu se pretvori u zmiju, a ako se ne varam i bljuva zmije.... Film je Curse II: The Bite.Deimos wrote:a sad sam se sjetio još jednog. u nekakvoj pustinji frajera ugrizne zmija, mislim da je radioaktivna. i uskoro on počne rigat zmije iz sebe svih oblika i veličina. kak se taj film zove
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
Ma i ja sam prije jedno godinu dana tražio kako se zove ovaj film. Vrtili su ga prije deset-petnaest godina na nekoj TV stanici u nas (TV omišalj ili tako nešto slično - emitirali su piratski filmove iz videa). Ne sjećam se baš detalja ali osim onog što sam spomenuo znam da je u jednoj sceni i u bočnici gdje mu je ruka zamorana u gazu, a pri početku na nekoj benzinskoj pumpi vlasnik ima psa koji je mutiran sa zmijom.Deimos wrote:ja mislim da je to taj. sjećam se scene na kraju kad i udava ispovraća...
- Deimos
da, to je to. sjećam se zamotane ruke, i benzinske, ali ne i psa.HorrorHR wrote:Ma i ja sam prije jedno godinu dana tražio kako se zove ovaj film. Vrtili su ga prije deset-petnaest godina na nekoj TV stanici u nas (TV omišalj ili tako nešto slično - emitirali su piratski filmove iz videa). Ne sjećam se baš detalja ali osim onog što sam spomenuo znam da je u jednoj sceni i u bočnici gdje mu je ruka zamorana u gazu, a pri početku na nekoj benzinskoj pumpi vlasnik ima psa koji je mutiran sa zmijom.Deimos wrote:ja mislim da je to taj. sjećam se scene na kraju kad i udava ispovraća...
inače, znam da sam već dosadan, ali ide ti od ruke; naslov filma- ja mislim iz 80-ih, naš prijevod je bio "monstrumi mora", a u stvari su nekakva čudovišta iz rijeke, koja izlaze na kopno "pariti" se s našim ženama koje poslije rađaju druge monstrume, porod je a la alien. na kraju je nekakva fešta i konačan obračun
- HorrorHR
- Site Admin
uuuuh, klasik, imam to doma na originalnom VHSuDeimos wrote:inače, znam da sam već dosadan, ali ide ti od ruke; naslov filma- ja mislim iz 80-ih, naš prijevod je bio "monstrumi mora", a u stvari su nekakva čudovišta iz rijeke, koja izlaze na kopno "pariti" se s našim ženama koje poslije rađaju druge monstrume, porod je a la alien. na kraju je nekakva fešta i konačan obračun
Humanoids from the Deep (1980)
kod nas je imao engleski title "Monster"
http://www.imdb.com/title/tt0080904/
Evo baš sam išao potražiti film, našao sam ga u VHS playeru u ormaru

Inače 16 godina kasnije je napravljen i TV remake:
Humanoids from the Deep (1996)
http://www.imdb.com/title/tt0117506/
Usput, za ovakva pitanja slobodno možeš koristiti ovaj topic:
viewtopic.php?t=144
- john_constantine
Hm, sjećam se tog filma, i ja sam ga također gledao, ali ne sjećam se naslova. Nije možda blood beach?Deimos wrote:da, to je to. sjećam se zamotane ruke, i benzinske, ali ne i psa.HorrorHR wrote:Ma i ja sam prije jedno godinu dana tražio kako se zove ovaj film. Vrtili su ga prije deset-petnaest godina na nekoj TV stanici u nas (TV omišalj ili tako nešto slično - emitirali su piratski filmove iz videa). Ne sjećam se baš detalja ali osim onog što sam spomenuo znam da je u jednoj sceni i u bočnici gdje mu je ruka zamorana u gazu, a pri početku na nekoj benzinskoj pumpi vlasnik ima psa koji je mutiran sa zmijom.Deimos wrote:ja mislim da je to taj. sjećam se scene na kraju kad i udava ispovraća...
inače, znam da sam već dosadan, ali ide ti od ruke; naslov filma- ja mislim iz 80-ih, naš prijevod je bio "monstrumi mora", a u stvari su nekakva čudovišta iz rijeke, koja izlaze na kopno "pariti" se s našim ženama koje poslije rađaju druge monstrume, porod je a la alien. na kraju je nekakva fešta i konačan obračun
Michel puši karu.
- van_halen
-
pinhead.bih
- john_constantine