Punisher 2

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 02 Mar 2009, 18:36

A$H wrote:Bez takvih linkova..jel..

Uglavnom obozavam Punishera..imam ih veliku vecinu doma u papirnatom izdanju..tak da mi film nece bit valjda kakvo razocarenje..
A daj im da čitaju...možda uvide pogrešku hehe :twisted: :lol: :lol:

Inače...čak ih ni na forum hr-u nisu makli..jel hehe 8) 8) :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

A$H

Post by A$H » 02 Mar 2009, 18:42

nismo na forum.hr..jel..tamo su ostavili jer su valjda preblesavi da sami na netu nadju strip..svako koga zanima ima sve od Punishera na torrentima i rapidu..pa eto..nije im valjda tesko samima nac i skinut ak ih zanima..ako imas autorska prava slobodno stavi.. 8) 8) :twisted: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 02 Mar 2009, 21:48

Naravno,i ja imam hrpu punishera doma..al ovaj film je bezvezarija,uvreda punisheru.
I like to eat things.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 Mar 2009, 18:46

A$H wrote:nismo na forum.hr..jel..

tamo su ostavili jer su valjda preblesavi da sami na netu nadju strip..svako koga zanima ima sve od Punishera na torrentima i rapidu..pa eto..nije im valjda tesko samima nac i skinut ak ih zanima..ako imas autorska prava slobodno stavi.. 8) 8) :twisted: :lol:
Exactly. That's the point 8) :twisted:

Šala mala...anyway...kužim te, i slažem se s tobom...imaš pravo kad ne želiš torrent linkove ovdje, ali znaš mene...želim svima sve servirati na pladnju hehe :mrgreen: . A i milsio sam da se možda nečeš "uzrujati" pošto se radi o stripu...ali nema veze, shvaćam te.

BTW...duguješ mi pivo :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) :twisted: :lol: :lol: :lol:
Eat Your Brains wrote:Naravno,i ja imam hrpu punishera doma..al ovaj film je bezvezarija,uvreda punisheru.
Ma kakva uvreda Punisheru...si ti pročitao uopće te stripove? Naravno, nije ovaj film ni savršenstvo, daleko od toga...zapravo, ni jedna ekranizacija Punishera do sada nije bila onako kako treba...svakoj je nešto falilo...ali ova posebice odlično opisuje, ili bolje rečeno, prikazuje ono šta Punisher je - one mean killing machine. A da ne govorim kako je ovaj film uspio na ekran prenjeti neke vizulane elemnte iz MAX serijala kao što su iznimno grafičkom prikazu nasilja, prikaz lokacija na kojima se odvija priča, pojedine situacije i kadrove koji su identični onima u stripu i općenito (mračni) tonalit stripa koji se provlači kroz sve MAX epizode...

BTW...upozorenje svima...

Na kioscima se pojavio Punisher iz 2004. godine, cijena 39.90...ali nemojte nipošto kupovati to izdanje ako već niste. Naime, radi se o extended cut izdanju filma koja traje 133 minute, što je nekih 17-ak minuta više u odnosu na originalnu verziju koja traje 119 min...i to je ok. Pohvalno je da su izdali i dužu verziju filma, ali...na pozadini tog DVD izdanja piše da ovo izdanje ima i dodatke...i to sljedeće:

Znaći, spominje se tih dodatnih 17 minuta filma, spominju se animirani prozori borbe iz kuvajta koji su zamišljeni kao dio uvodne špice, spominje se i galerija Punisher stripova koje je marvel do sada izdao (iako ja mislim da je samo riječ o naslovnicama, ne kompletnim stripovima), te making of dokumentarac. No...kada sam ubacio disk u player, ispostavilo se da se ni jedan od navedenih dodataka ne nalazi na disku, već su jedini dodaci 3 trailera koji se na coveru niti ne spominju...evo i slike back covera i gl. menija kao dokaz...

Image Image

Stoga...ak želite samo pogledati produženu verziju tog filma...radije si nabavite divix nego ovakovo polovično izdanje.

Carpenter

Post by Carpenter » 09 Mar 2009, 23:53

Na drugo gledanje film mi je opet jako dobar iako sam primjetio još par gluposti koje su mi promakle prvi put ali to mi nije smetalo da se odlično zabavim. Čini mi se da su mnogi pošli gledat ovaj film sa krivim očekivanjima, ovo je jedna over-the-top mračno-krvava macho zajebancija i kao takva funkcionira.
Are you talking to me?

elrania

Post by elrania » 10 Mar 2009, 17:23

fora film :lol:

jucer smo ga pogledali i bas mi je ok sjeo. ima zbilja previse blesavih situacija i gotovo nikakve ozbiljnosti u filmu, ali bas je zbog toga svega ok.
likovi su stravicno plosni, izforsirani i predvidljivi...but hey, posluzilo je svrsi.
humor u filmu je sasvim solidan i ako mu se prepusti i ne ispituje se svako malo zasto ovo, zasto ono, dobiva se izuzetno zabavno ostvarenje.
shvacam zasto nekima nikako ne sjeda, ali ja kad sam ga krenula gledati nisam imala nikakvih ocekivanja i usvojila sam ga na osnovu prvih par scena koje su djelovale izuzetno banalno i jednostavno, te je ostatak bio zadovoljavajuci.
film je bas za drustvo i za konstantno komentiranje, podsmjehivanje itd. i iako je daleko od neke prevelike hvale s moje strane, bude se sigurno jos jednom pogledao 8)

6,5/10

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 10 Mar 2009, 18:17

Ajme kako los film..ajmeee.
I like to eat things.

Post Reply