Exactly. That's the point
Šala mala...anyway...kužim te, i slažem se s tobom...imaš pravo kad ne želiš torrent linkove ovdje, ali znaš mene...želim svima sve servirati na pladnju hehe

. A i milsio sam da se možda nečeš "uzrujati" pošto se radi o stripu...ali nema veze, shvaćam te.
BTW...duguješ mi pivo
Eat Your Brains wrote:Naravno,i ja imam hrpu punishera doma..al ovaj film je bezvezarija,uvreda punisheru.
Ma kakva uvreda Punisheru...si ti pročitao uopće te stripove? Naravno, nije ovaj film ni savršenstvo, daleko od toga...zapravo, ni jedna ekranizacija Punishera do sada nije bila onako kako treba...svakoj je nešto falilo...ali ova posebice odlično opisuje, ili bolje rečeno, prikazuje ono šta Punisher je - one mean killing machine. A da ne govorim kako je ovaj film uspio na ekran prenjeti neke vizulane elemnte iz MAX serijala kao što su iznimno grafičkom prikazu nasilja, prikaz lokacija na kojima se odvija priča, pojedine situacije i kadrove koji su identični onima u stripu i općenito (mračni) tonalit stripa koji se provlači kroz sve MAX epizode...
BTW...upozorenje svima...
Na kioscima se pojavio Punisher iz 2004. godine, cijena 39.90...ali nemojte nipošto kupovati to izdanje ako već niste. Naime, radi se o extended cut izdanju filma koja traje 133 minute, što je nekih 17-ak minuta više u odnosu na originalnu verziju koja traje 119 min...i to je ok. Pohvalno je da su izdali i dužu verziju filma, ali...na pozadini tog DVD izdanja piše da ovo izdanje ima i dodatke...i to sljedeće:
Znaći, spominje se tih dodatnih 17 minuta filma, spominju se animirani prozori borbe iz kuvajta koji su zamišljeni kao dio uvodne špice, spominje se i galerija Punisher stripova koje je marvel do sada izdao (iako ja mislim da je samo riječ o naslovnicama, ne kompletnim stripovima), te making of dokumentarac. No...kada sam ubacio disk u player, ispostavilo se da se ni jedan od navedenih dodataka ne nalazi na disku, već su jedini dodaci 3 trailera koji se na coveru niti ne spominju...evo i slike back covera i gl. menija kao dokaz...
Stoga...ak želite samo pogledati produženu verziju tog filma...radije si nabavite divix nego ovakovo polovično izdanje.