My Bloody Valentine 3D (2009)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
Josef K

Post by Josef K » 24 Feb 2009, 20:24

ja bio za valentinovo i nisam previše oduševljen al ono... isplati se pogledat

callac

Post by callac » 25 Feb 2009, 10:02

Pogledala sinoć film u praznom kinu(bilo nas je sveukupno desetoro:) ). Bilo je zabavno, smijala sam se većinu filma. Ovo mi je prvi 3D koji sam gledala i stvarno je poseban doživljaj. Scena kad metak ide prema tebi i onda naglo skrene je predobra! I ona eksplozija pri kraju kad glava leti je super! Općenito, zadovoljna sam, ocjenu neću davati.
Daj mi recite, koje ste filmove izabrali od "raznovrsnog" izbora kad ste kupovali kartu? Ja uzela Gozba ljubavi i Besmrtna ljubav. Još materijala da skuplja prašinu, al dobra im fora. Šteta što nisu neke horore dijelili, nego te ljubiće!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Ghrall

Post by Ghrall » 25 Feb 2009, 10:48

Ja danas sa djevojkom idem u 16:50. I meni će biti prvi put da gledam 3D.

Ghrall

Post by Ghrall » 26 Feb 2009, 14:15

callac wrote:Pogledala sinoć film u praznom kinu(bilo nas je sveukupno desetoro:) ). Bilo je zabavno, smijala sam se većinu filma. Ovo mi je prvi 3D koji sam gledala i stvarno je poseban doživljaj. Scena kad metak ide prema tebi i onda naglo skrene je predobra! I ona eksplozija pri kraju kad glava leti je super! Općenito, zadovoljna sam, ocjenu neću davati.
Daj mi recite, koje ste filmove izabrali od "raznovrsnog" izbora kad ste kupovali kartu? Ja uzela Gozba ljubavi i Besmrtna ljubav. Još materijala da skuplja prašinu, al dobra im fora. Šteta što nisu neke horore dijelili, nego te ljubiće!
ja sam dobio Gozba ljubavi i Wimbledon. Ovo za metak šta kažeš je super skroz. Kaj se tiće filma, recimo da je solidan. Čak su mi likovi donekle ok osim Jensena Acklesa koji glumi Toma Hannigera, koji mi jednostavno ne paše za tu ulogu. Više mi je kao glumac za neke teen driparije.

Asfodel

Post by Asfodel » 26 Feb 2009, 14:34

Ja dobila Wimbledon i jedva frendicu nagovorila da uzme Besmrtnu ljubav, a ne neku romantičnu komedijicu :vom:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Feb 2009, 15:17

ja odbio dva 4 dvda koja sam trebao dobiti za 4 karte :D

ali nećemo offtopicat dalje ;)

DEXTER

Post by DEXTER » 01 Mar 2009, 22:46

The first early word is in as to when fans can expect to see Patrick Lussier's My Bloody Valentine 3D hitting home, and personally I can't wait to see it again. If only to wash the stagnant taste out of my mouth from the other slasher redux that's now haunting theatres.

Blu-ray.com reports that the flick will be hitting DVD and Blu-ray on May 19th, 2009. The package will include both the 2D and 3D versions of the film and 3D glasses. I'm in!

Keep it right here for more on this release including special features and artwork. When we know, you'll know!
:supz:
jedva čekam vidjet 3D blu-ray :tonqe:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

GreenHornet

Post by GreenHornet » 12 May 2009, 12:46

Odličan!
Čak bi rekao da je meni osobno ovo jedan od boljih horror rimejkova.Ugodno su me iznenadila ubojstva-način i brutalnost,te jako dobra gluma...Sve,bas sve ostalo vrlo dobro/odlično.
Jedino me iznenadilo sto su mnogi u recenzijama bili iznenađeni ubojicom,dok sam ga ja skontao cim je MEGA SPOILER popio prve tablete;nekako sam odma shvatio da je lik totalno puknuo te da ima halucinacije. END SPOILER

8,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Scarface

Post by Scarface » 12 May 2009, 19:16

GreenHornet wrote:Odličan!
Čak bi rekao da je meni osobno ovo jedan od boljih horror rimejkova.Ugodno su me iznenadila ubojstva-način i brutalnost,te jako dobra gluma...Sve,bas sve ostalo vrlo dobro/odlično.
Jedino me iznenadilo sto su mnogi u recenzijama bili iznenađeni ubojicom,dok sam ga ja skontao cim je MEGA SPOILER popio prve tablete;nekako sam odma shvatio da je lik totalno puknuo te da ima halucinacije. END SPOILER

8,5/10

Baš zato šta je preočito tokom cilog filma da je on, ja san na kraju osta paf.

DEXTER

Post by DEXTER » 12 May 2009, 20:16

Ghostface wrote:

8,5/10

SPOILER

to je to.. ja sam cak mislio da je axel, al opet, cinilo mi se glupim ponavljat rasplet iz originala :?
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

Scarface

Post by Scarface » 12 May 2009, 20:19

DEXTER wrote:
Ghostface wrote:

8,5/10

SPOILER

to je to.. ja sam cak mislio da je axel, al opet, cinilo mi se glupim ponavljat rasplet iz originala :?

SPOILER

Ma da, a i ona scena kad se vidi zrcalno ponašanje zatočenog Toma i ubojice mi se činila preočitom da bi na kraju baš Tom ipak ispa taj.

nemesis

Post by nemesis » 13 May 2009, 18:26

meni je film smeće , nisam ga gledao u kinu nego doma bez 3 D efekata
3/10

Debeljko

Post by Debeljko » 13 May 2009, 20:12

SPOILER
"How did you know that Megan is dead? How did you know what was written on the wall?"
Krajnje idiotski nacin da se otkrije ko je ustvari ubica.
Da su samo malo bolje pokusali to urediti, dobio bi vece ocjene- ovako 4/10.

jigsaw

Post by jigsaw » 13 May 2009, 22:50

Ma super je film, super zabava.

A$H

Post by A$H » 14 May 2009, 00:38

bas ga namjeravam ove dane opet pogledat i to bez 3D..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Post Reply