Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
dr mladjo

Post by dr mladjo » 28 Feb 2009, 11:40

evo da te citiram
odličan i najbolji u serijalu, hrpa nindža, duo Bradley i dudikoff, bolja akcija i koreografija, blesavoće (musliman okuplja nindže? Dudikoff sakrije tijelo nindže, a gore na vratima vidljivo leži drugi nindža ili ona scena s šeširima),
znamo da se radi o trashu.nečemo se čudit ako dobijem 6/6 ;-)
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Feb 2009, 15:16

dr mladjo wrote:evo da te citiram
odličan i najbolji u serijalu, hrpa nindža, duo Bradley i dudikoff, bolja akcija i koreografija, blesavoće (musliman okuplja nindže? Dudikoff sakrije tijelo nindže, a gore na vratima vidljivo leži drugi nindža ili ona scena s šeširima),
eh, ma gledam ocjene na imbd - u i bilo bi realno da dobije trojku, he... Ma što se zajebavam s tim budalama na imbd - u i njihovim komentarima, čisto zaslužena četvorka i recenzija koja slijedi. :D
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 28 Feb 2009, 15:22

john_constantine wrote:
eh, ma gledam ocjene na imbd - u i bilo bi realno da dobije trojku, he... Ma što se zajebavam s tim budalama na imbd - u i njihovim komentarima, čisto zaslužena četvorka i recenzija koja slijedi. :D
a lol..znaci do sad ti je imdb utjecao na ocjene..sramotno..pa mislim da svi tu pisemo kakav je film nama osobno..a ne drugima..Cons komercijalo jedna.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Feb 2009, 15:27

A$H wrote:
john_constantine wrote:
a lol..znaci do sad ti je imdb utjecao na ocjene..sramotno..pa mislim da svi tu pisemo kakav je film nama osobno..a ne drugima..Cons komercijalo jedna.. :lol: :lol:
ma samo na par akcijskih filmova u zadnje vrijeme. :lol:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 01 Mar 2009, 12:07

punisher: warzone
1/5
strava i užas..... :lol:
ajme... neznam od kud da počnem. od nikakve glume, morbidno glupih dijaloga da ne povjeruješ vlastitim ušima, nepotrebnih scena na bacanje, najjadnijih negativaca ikada viđenih u filmu, loše glazbe koja je bez ikakvog smisla i reda ubačena... the list goes on. da ne kažem kako cijeli film vuče na reklamu ili MTV glazbeni spot. ma nešto jezivo... :lol: ne, nisam imao loš dan pa sad pljujem bezveze. potpuno sam objektivan mada nisam neki fan stripovskih heroja, ali im skoro uvijek dam šansu, ali ovo.... u šoku sam od zbog sat i pol mentalnog silovanja uzrokovanog ovim "filmom". nikad više. :lol:

Aryx

Post by Aryx » 01 Mar 2009, 12:38

Wendigo wrote:punisher: warzone
1/5
strava i užas..... :lol:
ajme... neznam od kud da počnem. od nikakve glume, morbidno glupih dijaloga da ne povjeruješ vlastitim ušima, nepotrebnih scena na bacanje, najjadnijih negativaca ikada viđenih u filmu, loše glazbe koja je bez ikakvog smisla i reda ubačena... the list goes on. da ne kažem kako cijeli film vuče na reklamu ili MTV glazbeni spot. ma nešto jezivo... :lol: ne, nisam imao loš dan pa sad pljujem bezveze. potpuno sam objektivan mada nisam neki fan stripovskih heroja, ali im skoro uvijek dam šansu, ali ovo.... u šoku sam od zbog sat i pol mentalnog silovanja uzrokovanog ovim "filmom". nikad više. :lol:
:shajse: :shajse: :shajse:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Carpenter

Post by Carpenter » 01 Mar 2009, 14:53

Nekome :shajse: drugome :heart: , ja ga planiram večeras pogledat po drugi put.
Are you talking to me?

Aryx

Post by Aryx » 01 Mar 2009, 14:58

Carpenter wrote:Nekome :shajse: drugome :heart: , ja ga planiram večeras pogledat po drugi put.
svaka cast :D to bi za mene bio najveci oblik mazohizma :lol:

Hec

Post by Hec » 01 Mar 2009, 19:34

The Incredible Hulk 08' 7/10 - nije nes pretjerano zanimljivo od prijasnjeg hulka, no ima dobrih scena,
mada mi je onaj malo stariji bolji....ali opet volim marvel :D

Blue Hill Avenue 01' 9/10 - odlicna drama o ghetto gangsterima, od pocetka njihovog odrastanja pa sve do vrhunca....vidi se sta dilanje radi, super prica....zanimljivo
"Six strings to cover fear..."

Unreal

Post by Unreal » 01 Mar 2009, 21:33

Fatal Fury: The Motion Picture-ono očekivo sam više jer je ovo navodno bolje od prošlih nastavka,a mrvicu je bolji od jedinice,ali ne od dvojke. Priča i nije loša,ali su dijalozi katstrofa i ima baš iritantnih likova. Srečom akcija je solidna i ima više krvi,ali animacija je na trenutke čudna,no ipak dobra zabava 4/5

maddjuro

Post by maddjuro » 02 Mar 2009, 18:22

naruto 1-220
još jedan u nizu gnerčkih animea kakvi su danas očito popularni, ima humora, začudo čak i pogine poneko, ali već je sve to već pomalo booring, ako vam je one piece dobar, ovo vam neće biti loše, ali one piece mi je ipak nešto bolji
I may be an idiot, but i am no fool.

Unreal

Post by Unreal » 02 Mar 2009, 19:36

Street Fighter II: The Animated Movie-bolji je od svih Fatal fury filmova. Dobra akcija,animacija i ubačeno je večina likovi iz igre. Jbt jedino je priča loša,no ionako kod ovakvog filma nije važna 4/5

Aryx

Post by Aryx » 02 Mar 2009, 20:40

maddjuro wrote:naruto 1-220
još jedan u nizu gnerčkih animea kakvi su danas očito popularni, ima humora, začudo čak i pogine poneko, ali već je sve to već pomalo booring, ako vam je one piece dobar, ovo vam neće biti loše, ali one piece mi je ipak nešto bolji
naruto me nekako ne zanima :D sada sam na dragonballu ,, son goku :prayer: :mrgreen:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 02 Mar 2009, 21:19

"Taxi driver"
Osim odlične Robertove uloge te briljantno razradenog lika sve ostalo je "samo" dobro,tako da je meni osobno ovaj film vrlo precijenjen.
7/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

olio

Post by olio » 02 Mar 2009, 21:28

maddjuro wrote:naruto 1-220
još jedan u nizu gnerèkih animea kakvi su danas oèito popularni, ima humora, zaèudo èak i pogine poneko, ali veæ je sve to veæ pomalo booring, ako vam je one piece dobar, ovo vam neæe biti loše, ali one piece mi je ipak nešto bolji
ja sam nedavno odgledao naruto i naruto shippuden ali sam preskakao fillere, a èini mi se da je tako puno bolje (to je oko 80 epizoda u narutu, a zaboravio koliko u shippudenu)
7.8/10

Post Reply