znamo da se radi o trashu.nečemo se čudit ako dobijem 6/6odličan i najbolji u serijalu, hrpa nindža, duo Bradley i dudikoff, bolja akcija i koreografija, blesavoće (musliman okuplja nindže? Dudikoff sakrije tijelo nindže, a gore na vratima vidljivo leži drugi nindža ili ona scena s šeširima),
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
evo da te citiram

http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- john_constantine
eh, ma gledam ocjene na imbd - u i bilo bi realno da dobije trojku, he... Ma što se zajebavam s tim budalama na imbd - u i njihovim komentarima, čisto zaslužena četvorka i recenzija koja slijedi.dr mladjo wrote:evo da te citiram
znamo da se radi o trashu.nečemo se čudit ako dobijem 6/6odličan i najbolji u serijalu, hrpa nindža, duo Bradley i dudikoff, bolja akcija i koreografija, blesavoće (musliman okuplja nindže? Dudikoff sakrije tijelo nindže, a gore na vratima vidljivo leži drugi nindža ili ona scena s šeširima),
Michel puši karu.
- A$H
a lol..znaci do sad ti je imdb utjecao na ocjene..sramotno..pa mislim da svi tu pisemo kakav je film nama osobno..a ne drugima..Cons komercijalo jedna..john_constantine wrote:eh, ma gledam ocjene na imbd - u i bilo bi realno da dobije trojku, he... Ma što se zajebavam s tim budalama na imbd - u i njihovim komentarima, čisto zaslužena četvorka i recenzija koja slijedi.dr mladjo wrote:evo da te citiram
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
ma samo na par akcijskih filmova u zadnje vrijeme.A$H wrote:a lol..znaci do sad ti je imdb utjecao na ocjene..sramotno..pa mislim da svi tu pisemo kakav je film nama osobno..a ne drugima..Cons komercijalo jedna..john_constantine wrote:eh, ma gledam ocjene na imbd - u i bilo bi realno da dobije trojku, he... Ma što se zajebavam s tim budalama na imbd - u i njihovim komentarima, čisto zaslužena četvorka i recenzija koja slijedi.dr mladjo wrote:evo da te citiram
znamo da se radi o trashu.nečemo se čudit ako dobijem 6/6![]()
Michel puši karu.
- Wendigo
punisher: warzone
1/5
strava i užas.....
ajme... neznam od kud da počnem. od nikakve glume, morbidno glupih dijaloga da ne povjeruješ vlastitim ušima, nepotrebnih scena na bacanje, najjadnijih negativaca ikada viđenih u filmu, loše glazbe koja je bez ikakvog smisla i reda ubačena... the list goes on. da ne kažem kako cijeli film vuče na reklamu ili MTV glazbeni spot. ma nešto jezivo...
ne, nisam imao loš dan pa sad pljujem bezveze. potpuno sam objektivan mada nisam neki fan stripovskih heroja, ali im skoro uvijek dam šansu, ali ovo.... u šoku sam od zbog sat i pol mentalnog silovanja uzrokovanog ovim "filmom". nikad više. 
1/5
strava i užas.....
ajme... neznam od kud da počnem. od nikakve glume, morbidno glupih dijaloga da ne povjeruješ vlastitim ušima, nepotrebnih scena na bacanje, najjadnijih negativaca ikada viđenih u filmu, loše glazbe koja je bez ikakvog smisla i reda ubačena... the list goes on. da ne kažem kako cijeli film vuče na reklamu ili MTV glazbeni spot. ma nešto jezivo...
- Aryx
Wendigo wrote:punisher: warzone
1/5
strava i užas.....
ajme... neznam od kud da počnem. od nikakve glume, morbidno glupih dijaloga da ne povjeruješ vlastitim ušima, nepotrebnih scena na bacanje, najjadnijih negativaca ikada viđenih u filmu, loše glazbe koja je bez ikakvog smisla i reda ubačena... the list goes on. da ne kažem kako cijeli film vuče na reklamu ili MTV glazbeni spot. ma nešto jezivo...ne, nisam imao loš dan pa sad pljujem bezveze. potpuno sam objektivan mada nisam neki fan stripovskih heroja, ali im skoro uvijek dam šansu, ali ovo.... u šoku sam od zbog sat i pol mentalnog silovanja uzrokovanog ovim "filmom". nikad više.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Aryx
-
Hec
The Incredible Hulk 08' 7/10 - nije nes pretjerano zanimljivo od prijasnjeg hulka, no ima dobrih scena,
mada mi je onaj malo stariji bolji....ali opet volim marvel
Blue Hill Avenue 01' 9/10 - odlicna drama o ghetto gangsterima, od pocetka njihovog odrastanja pa sve do vrhunca....vidi se sta dilanje radi, super prica....zanimljivo
mada mi je onaj malo stariji bolji....ali opet volim marvel
Blue Hill Avenue 01' 9/10 - odlicna drama o ghetto gangsterima, od pocetka njihovog odrastanja pa sve do vrhunca....vidi se sta dilanje radi, super prica....zanimljivo
"Six strings to cover fear..."
-
Unreal
Fatal Fury: The Motion Picture-ono očekivo sam više jer je ovo navodno bolje od prošlih nastavka,a mrvicu je bolji od jedinice,ali ne od dvojke. Priča i nije loša,ali su dijalozi katstrofa i ima baš iritantnih likova. Srečom akcija je solidna i ima više krvi,ali animacija je na trenutke čudna,no ipak dobra zabava 4/5
- maddjuro
- Aryx
naruto me nekako ne zanimamaddjuro wrote:naruto 1-220
još jedan u nizu gnerčkih animea kakvi su danas očito popularni, ima humora, začudo čak i pogine poneko, ali već je sve to već pomalo booring, ako vam je one piece dobar, ovo vam neće biti loše, ali one piece mi je ipak nešto bolji
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
-
GreenHornet
-
olio
ja sam nedavno odgledao naruto i naruto shippuden ali sam preskakao fillere, a èini mi se da je tako puno bolje (to je oko 80 epizoda u narutu, a zaboravio koliko u shippudenu)maddjuro wrote:naruto 1-220
još jedan u nizu gnerèkih animea kakvi su danas oèito popularni, ima humora, zaèudo èak i pogine poneko, ali veæ je sve to veæ pomalo booring, ako vam je one piece dobar, ovo vam neæe biti loše, ali one piece mi je ipak nešto bolji
7.8/10