eto..a MOH topic ce se ocistit tak da ostanu samo pogledani filmovi u njemu..
Izbor i komentari filmova za MOH #2
- A$H
Izbor i komentari filmova za MOH #2
Evo da ne spamamo MOH #2 topic sa stotina pitanja jel moze ovaj filmu ili onaj..tu postajte kaj mislite pogledat i pitajte kaj vas zanima..
Last edited by A$H on 28 Feb 2009, 23:02, edited 1 time in total.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
- john_constantine
attack force, seven women for satan, the gorgon, the gate 2 - the trespassers, quick and undead, panic beast, werewolf the demon hound,
Last edited by john_constantine on 28 Feb 2009, 22:35, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- DEXTER
- A$H
hmmm..john_constantine wrote:attack force, seven women for satan, the gorgon, the gate 2 - the trespassers, quick and undead, panic beast, werewolf the demon hound,
Attack Force..nebi rekao..seagal..svaki ljubitelj b akcije je to pogledao..
Werewolf: The Devil's Hound te The Quick and the Undead isto..jbg..te novije filmove je svakome lako nabavit..skinut i pogledat..najvise sanse imas sa starim filmovima..koji su rijetki..
- john_constantine
B akcija? to je za starije filmove, ali attack force ne može niti u C kategoriju.A$H wrote:hmmm..john_constantine wrote:attack force, seven women for satan, the gorgon, the gate 2 - the trespassers, quick and undead, panic beast, werewolf the demon hound,
Attack Force..nebi rekao..seagal..svaki ljubitelj b akcije je to pogledao..![]()
Werewolf: The Devil's Hound te The Quick and the Undead isto..jbg..te novije filmove je svakome lako nabavit..skinut i pogledat..najvise sanse imas sa starim filmovima..koji su rijetki..
A ova dva, je, istina to, ali s obzirom na niske ocjene, mislio sam da nije nitko gledao. Ali imaš pravo, bavim se onda tim starijim filmovima.
Što s mangler serijalom? to su isto svi gledali?
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:B akcija? to je za starije filmove, ali attack force ne može niti u C kategoriju.A$H wrote:hmmm..john_constantine wrote:attack force, seven women for satan, the gorgon, the gate 2 - the trespassers, quick and undead, panic beast, werewolf the demon hound,
Attack Force..nebi rekao..seagal..svaki ljubitelj b akcije je to pogledao..![]()
Werewolf: The Devil's Hound te The Quick and the Undead isto..jbg..te novije filmove je svakome lako nabavit..skinut i pogledat..najvise sanse imas sa starim filmovima..koji su rijetki..![]()
A ova dva, je, istina to, ali s obzirom na niske ocjene, mislio sam da nije nitko gledao. Ali imaš pravo, bavim se onda tim starijim filmovima.![]()
Što s mangler serijalom? to su isto svi gledali?
A brate, ajde po horrorflixu i nađi neko najveće smeće i gotovo. Meni je ovo sve malo glupo, al eto, kad već volite...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- jigsaw
- A$H
pa ajde..ok onda..kaj jel dojam isti ili si nekaj izmjenio..jigsaw wrote:Ali što je najgore ja sam to pogledao sa prijateljem OPET prije par dana...ne znam kako sam se prislio i sreća da se otvorio ovaj topicA$H wrote:cilj je ipak pogledat film u tom mjesecu o kojem se radi..a ne izvuc staru recenziju i samo je c/p..jigsaw wrote:Evo jedan krasan slasher
- jigsaw
Da mi se neš promijenilo ne bih koristio c/pA$H wrote:pa ajde..ok onda..kaj jel dojam isti ili si nekaj izmjenio..jigsaw wrote:Ali što je najgore ja sam to pogledao sa prijateljem OPET prije par dana...ne znam kako sam se prislio i sreća da se otvorio ovaj topicA$H wrote: cilj je ipak pogledat film u tom mjesecu o kojem se radi..a ne izvuc staru recenziju i samo je c/p..