Friday the 13th remake

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 24 Feb 2009, 22:07

od sutra nagradna igra vezana za film -ovaj put imam nešto zanimljivo, nisu karte :lol: :wink:

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Feb 2009, 22:07

Zadro wrote:
DEXTER wrote:od četvrtka u cinestaru :!:
wuhu! onda idem gledat na petak 13ti
i ja
I may be an idiot, but i am no fool.

DEXTER

Post by DEXTER » 24 Feb 2009, 22:18

HorrorHR wrote:od sutra nagradna igra vezana za film -ovaj put imam nešto zanimljivo, nisu karte :lol: :wink:
poster :?: :lol:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

maddjuro

Post by maddjuro » 25 Feb 2009, 00:19

sto god da je sumnjam da cu osvojit, ali cu sudjelovat

A$H

Post by A$H » 25 Feb 2009, 11:29

HorrorHR wrote:od sutra nagradna igra vezana za film -ovaj put imam nešto zanimljivo, nisu karte :lol: :wink:
ajde sapni mi o cem se radi..da vidim dal da sudjelujem..lol.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Feb 2009, 12:50

eto ide sada za 10 min :D

A$H

Post by A$H » 25 Feb 2009, 16:47

totalno fora.. :lol: :lol:

bakero

Post by bakero » 26 Feb 2009, 22:06

trailer remakea je izvanredan
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Feb 2009, 23:27

upravo se vrati s ovog filma i dao bi u ocjenu 6,4/10
SPOILERi

Ovaj mi se film više doima kao da mu je ime trebalo biti hatchet 2, pun je stereotipa, nekako mi se jason nije uklopio u svu tu okolinu,nekako je "prepametan", ubacili su i neke glumce iz texaškog masakra motornom pilom, da se relativno lako predvidit ko će preživiti, i naravno ima onaj trafdemark kraj iz prvog i ,mislim, trećeg djela, koji je bio očit čim su ga bacili u jezero(koje mi se čini većim nego u prethodnim djelovima.
Nisam razočaran, ali moglo je bit bolje

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 27 Feb 2009, 00:16

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 27 Feb 2009, 01:00

Jebeno dobra recenzija....a to ti kaže stari slasher fan 8)

Ovih dana (najvjerojatnije u subotu) se bacam na cijeli serijal, koji ću od gušta pogledati... 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

elrania

Post by elrania » 27 Feb 2009, 16:05

friday the 13th [2009]

nije bas da sam se previse veselila ovom filmu, al bila sam skroz zadovoljna time sto cu moc pogledati remake ovakvog neceg i na kraju moram rec da su mi dojmovi bili nikakvi.
film dozivljavam ko remake prva tri originalna filma, a izvedbu cisto za**rac. puno previse toga u filmu nije ni u najmanju ruku uvjerljivo (do granice do koje nesto uopce moze biti uvjerljivo u ovakvom zanru), zabavno ni 'uzbudljivo'.
killovi su mi bili bezveze, likovi na granici podnosljivosti i razvijanje price izuzetno dosadno.
jedina svjetla tocka su crnac i azijat koji pridonose skroz ok humoru. i jasonov izgled.

i ne znam kaj ti nije pasalo glede golotinje, ghost... sisa ima gdje god da se daju ubaciti.

uglavnom, lose. 3,5/10

A$H

Post by A$H » 27 Feb 2009, 16:36

Friday the 13th - 2/5 - Hmm..cak mi je film bio ok kad sam izaso iz kina, valjda dojam da su vratili Jasona napokon..ali sto vise razmisljam o njemu to je sve losiji..osobno mi ne smeta kaj Jason stvarno tu trci i zaletava se na svakoga..jer ispada mnogo brutalniji..uvod u film je vizualno fora..ali ipak malo blesav i ne drzi vodu..prva i druga grupa teenagera su bas po slasher sabloni i to mi cak ne smeta toliko..nazalost sam kraj smanjuje ocijnu jer je stvarno blesav, totalno ocekivan i klisej do bola..
SPOILER
a tek Jasonovo baratanje sa lukom i srijelom..wtf..a i ne sjecam se da je prikazano da je sredio onu plavusu kaj j ostala u jezeru..ili je?..te naravno scenarij klise..kad zarobi sestru glavnog "junaka"..kad je fucking Jason uzimao ikoga..bilo bi bolje da ju je ubio kao sto je uvijek i radio..
END
Pati kao i vecina danasnjih slashera od dosadnog/zamornog scenarija za MTV klince..
Ali sve u svemu film je zabavan ima dobru dozu humora(azijat i crnac), stalnu pojavu Jasona, dosta dobrih killova, a i golotinje(vidim da je nekima i to vazno..khm..ghostface.. :lol: )
Sve u svemu My Bloody Valentine je po vecini stvari uspjesniji remake..nazalost..nekako sam se nadao da ce bit obrnuto..

Dragonrage

Post by Dragonrage » 27 Feb 2009, 19:22

Friday the 13th Reboot Inevitable Sequel News
Unlike the sophomore efforts of other franchises, the new “Friday” is expected to be not a sequel so much as a follow-up, those familiar with the project say. Jason Voorhees will be the villain, of course, but the new picture is expected to use elements of the original franchise more as a jumping-off point than as a template.

The reason? The reboot drew from the first four pictures in the “Friday” series, and producers are said not to be keen on the plot elements of the half-dozen movies that followed. And Marcus Nispel, who directed the latest film, is a possible but unlikely candidate to helm the “Friday” follow-up; the director is believed to be fielding offers for movies across other genres.

Scarface

Post by Scarface » 27 Feb 2009, 19:41

elrania wrote:friday the 13th [2009]

nije bas da sam se previse veselila ovom filmu, al bila sam skroz zadovoljna time sto cu moc pogledati remake ovakvog neceg i na kraju moram rec da su mi dojmovi bili nikakvi.
film dozivljavam ko remake prva tri originalna filma, a izvedbu cisto za**rac. puno previse toga u filmu nije ni u najmanju ruku uvjerljivo (do granice do koje nesto uopce moze biti uvjerljivo u ovakvom zanru), zabavno ni 'uzbudljivo'.
killovi su mi bili bezveze, likovi na granici podnosljivosti i razvijanje price izuzetno dosadno.
jedina svjetla tocka su crnac i azijat koji pridonose skroz ok humoru. i jasonov izgled.

i ne znam kaj ti nije pasalo glede golotinje, ghost... sisa ima gdje god da se daju ubaciti.

uglavnom, lose. 3,5/10

Ima, al ništa puno više nego u prosječnom slasheru, a najavljivali su neviđeno puno toga.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply