Punisher 2

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 10 Dec 2008, 20:39

znači, čeka se da dođe na dvd - e... :(
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 11 Jan 2009, 08:47

jbt jel već izašao neki dvd rip i jel tko pogledao na forumu film?

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jan 2009, 10:06

još je samo cam, a pogledao sam ga, nekako mi djeluje amaterski, a većina akcije koju vidimo u filmu je sve viđeno u traileru. A priča je jednostavna, jigsaw je prebolestan i odličan lik, akcija brutalna, ali jedan sat je previše priče. Dobro počne s akcijom, i tako završi, ali sredina... No, ima dobrih dijelova kao onaj kanibal.
Michel puši karu.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 11 Jan 2009, 12:22

Pvaj izgleda tri put bolje za punišu od tom janea,al kad sam vidio scenu gdje se spusta s plafona s rasirenim rukama i naopacke se okrecuci oko svoje osi puca...ajme majko,pa zasto to!Pa zasto to?!
I like to eat things.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Jan 2009, 18:37

Eat Your Brains wrote:Pvaj izgleda tri put bolje za punišu od tom janea,al kad sam vidio scenu gdje se spusta s plafona s rasirenim rukama i naopacke se okrecuci oko svoje osi puca...ajme majko,pa zasto to!Pa zasto to?!
Meni su oba tu negdje...što su jednom mane tio su drugom prednosti i obratno...na isto ti dođe.

BTW sitni, sitni of topic...nisam ti odogovoril za onaj auto...vidil sam ja neki dan u Zagrebu crnog Mustanga...ali nisam skužio registraciju...možda je baš bio onaj koji si spomenuo...

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 12 Jan 2009, 20:03

Mozda je to bio taj frend,pitat cu ga,makar ga on generalno zimi ne vozi tog mustanga..si se kad vozio u tak necem?
I like to eat things.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Jan 2009, 18:55

Eat Your Brains wrote:Mozda je to bio taj frend,pitat cu ga,makar ga on generalno zimi ne vozi tog mustanga..si se kad vozio u tak necem?
Nope...doduše u Corveti sam jednom sjedio LOL :lol:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 22 Feb 2009, 23:44

Odličan film. Baš kakav je Punisher trebao biti. Brutalnih scena na bacanje...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Nancy

Post by Nancy » 23 Feb 2009, 00:06

ma meni nema do Lundgrena
Whatever You Do, Don't Fall Asleep

A$H

Post by A$H » 23 Feb 2009, 00:15

Nancy wrote:ma meni nema do Lundgrena
napokon netko :prayer:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Feb 2009, 17:53

Punisher: War Zone (2008) 3,5/5 - TRAILER
Kao Punisher fan - I like it! Ako se mene pita, za mrvicu je bolji od Dolphovog Punishera, ali i Janeovog. Film ko film, pa ima mnogo mana, krenuvši od mjestimičnog trashy/B production izgleda, preko over the top glume, pa do hiljadu puta viđene priče. Ali opet, iznimno zabavan film, posebice za ljubitelje spomenutog junaka i ljubitelje akcije. Iako na moje iznenađenje i ajmo reći, sitno razočaranje, u filmu i nema toliko akcije koliko sam očekivao da će je biti. Ali sve akcijske scene su iznimno britalne, krvave, nasilne i totalno over the top, te sasvim solidno režirane, baš onako, sirovo. Sad definitivno znam na šta je mislio jedan kritičar kada je napisao "Holy Shit...he just shot that dude in the face!!!" LOL. Sam film ima mnogo sličnosti sa stripom, točnije MAX serjalom. Krenuvši od vizualnog izgleda filma, tonaliteta fotografije, boja koje oprevladavaju u filmu, preko likova, načina na koju su portretirani i prikazani, pa do iznimno grafičkog prikaza nasilja (rezanje vratova, glava, hektolitri krvi...ni današnji horror filmovi ala "Saw" ili "Hostel" se ne bi posramili gore-a kakav krasi ovaj film). Stevenson je izvrstan. Em što je s obzirom na materijal s kojim je radio, izvrsno odglumio lika, udahnuo mu nekakav minimalni karakter (iako ne u tolikoj mjeri kao Jane), uz to i izgleda gotovo identično kao Punisher iz stripa (kao to se dalo zaključiti već iz mnogoborjnih plakata i slika te trailera). Jedino što nije ogroman kao lik iz stripa, nema toliku masu. Također, Punisher iz stripa je možda mrvicu hladnokrvniji u odnosu na ovog iz filma. U nekim momentima, ovaj mi je djelovao preblag, previše..."milostiv". Jigsaw, odnosno Dominic West je na neki trash, over the top način također izvrstan. To njegovo silno preglumljvanje još više pridonosi njegovom comic book izgledu. A ista stvar je i sa Doug Hutchisonom...totalno over the top izvedba, gotovo urnebesna na momente (zapravao, obadvije su). Ali hej, zabavni su, i to je najvažnije u cijeloj situaciji. Lik nespretnog i pomalo glupavog policajca Martya Soapa, koji se doduše pojavluje u prvoj epizodi iz MAX serijala, "Welcome Back, Frank", mi je ovdje u potpunosti nepotreban i pomalo iritantan i uz to sve loše odglumljen od strane Dasha Mihoka. Ostali su manje više OK. U sredini film malo pati od praznog hoda (zbog nedostatka akcije), no to nadoknađuje na kraju. Pojedine scene (npr. Jigsaw-ovo regrutiranje "vojske") su urenbesne, baš kao i pojedini dijalozi, ali opet tako comic book, pa mu ne mogu to zamjeriti u tolikoj mjeri.
Sve u svemu, Punisher je donekle dobio film kakav zaslužuje, iako moglo je to i mrvicu bolje. No šta je tu je. Drugo gledanje možda bude i bolje.

Unreal

Post by Unreal » 23 Feb 2009, 21:28

daj molim vas ljudi pošaljite mi preko pm link za film ako ima kvalitetnu sliku,jer sam vec par puta se zajebo skidajući ga s nekih stranica

Hec

Post by Hec » 23 Feb 2009, 22:00

e moram i ja nabavit, sad sam se bas nabrijo na marvele :D
"Six strings to cover fear..."

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Feb 2009, 22:13

e nisam siguran, ali nije li jigsaw postao unakažen kada ga punisher baci kroz nekakvo prozorsko okno ili je nešto slično bilo?
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 24 Feb 2009, 18:57

john_constantine wrote:e nisam siguran, ali nije li jigsaw postao unakažen kada ga punisher baci kroz nekakvo prozorsko okno ili je nešto slično bilo?
Da...staklo, tj., prozor je bio u pitanju, ali nisu ni ovdje fulali sam izvedbom...

Post Reply