vas najbolji horor

Razgovori ugodni o horor temama
Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 25 Oct 2006, 21:26

The Thing.

undying

Post by undying » 25 Oct 2006, 22:05

filmtv i mairosu niste dobro procitali moj prvi post!rekao sam da se izdvoji koji vam je najbolji horor film ali da se ispod dodaju neki jos koji su vam dragi da vidim kakve ukuse imate i koje bi recimo filmove trebao pogledati..recimo danas me a$h ponovo zainteresovao za evil dead,mozda sam ja stvarno pogrijesio i nisam ga pratio ozbiljno..mada mislim da je a$h ljubitelj iskljucivo horora pa na to gleda vise kao fanatik,gleda stripski recimo..dok sam ja samo ljubitelj.

mairosu:i meni je the thing genijalan!!mada je to meni vise SF iako sam ga stavio na svoju listu omiljenih horora..a sto sam ga stavio iza halloweena to je vise stvar odrastanja uz halloween i jedan i drugi su genijalni,stvar ukusa i emocija..

undying

Post by undying » 25 Oct 2006, 22:06

hororhr slucajno sam obrisao post pa si se ti vjerovatno nadopunio na ovaj moj koji sam opet poslao :?:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Oct 2006, 22:07

Slažem se glede Evil Deada da mi malo drugačije gledamo na cijelu stvar - Evil Dead filmovi su po mnogočemu jedni od naj horror filmova, svaki sa svojim posebnim štihom od cheap ass stvaranja dobre atmosfere, odrade specijalnigh efekata, genijalnog crnog humora (prvi put kad sam vidio borbu sa rukom sam bio u deliriju od smijanja), pa čak kasnije malo i avanture... Bruce Campbell je čovjek sam po sebi smiješan, te ga je gušt gledati u situacijama u kojima se nađe.

undying

Post by undying » 25 Oct 2006, 22:09

HorrorHR wrote:Slažem se glede Evil Deada da mi malo drugačije gledamo na cijelu stvar - Evil Dead filmovi su po mnogočemu jedni od naj horror filmova, svaki sa svojim posebnim štihom od cheap ass stvaranja dobre atmosfere, odrade specijalnigh efekata, genijalnog crnog humora (prvi put kad sam vidio borbu sa rukom sam bio u deliriju od smijanja), pa čak kasnije malo i avanture... Bruce Campbell je čovjek sam po sebi smiješan, te ga je gušt gledati u situacijama u kojima se nađe.
sve je to ok sto ti kazes,to sam i mislio..ali onako omalovazavat noc vjestica je smijesno-taj je film na gotovo svim listama(ozbiljnim)kotira medju tri,cetiri najbolja horora svih vremena!!!

demonic

Post by demonic » 25 Oct 2006, 23:19

Dawn of the dead-istina,mislim na remake(Romerov original nisam gledala,sramota )
Kad sam već tu,jeli tko gledao Day of the dead:Contagium,za koji baš svi kažu da je big shit

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Oct 2006, 23:28

demonic wrote:Kad sam već tu,jeli tko gledao Day of the dead:Contagium,za koji baš svi kažu da je big shit
http://www.horrorhr.com/day-of-the-dead ... gium-2005/

Vorador

Post by Vorador » 25 Oct 2006, 23:35

Alien definitivno. Najbolji spoj horrora i SFa. Klasik za sva vremena.

Naveo bih još nastavke pogotovo 2. Aliens koji mi je jedan od najboljih filmova uopće.

The Thing - jedan od rijetkih koji me sasro na nekim scenama a i genijalno je izrežiran i efekti su super.

The Exorcist - totalno creepy film, super priča, režija gluma....

The Evil Dead , Braindead , Bat Taste, Hellraiser, Romerovi zombići.... ima toga još, ne volim izdvajati ali ovi bi, recimo bili at the top.

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 26 Oct 2006, 00:13

Aj' ako moram nekoliko...

The Thing, favorit.

Day of the Dead, Alien, Psycho, Birds, Hellraiser ispod.

undying

Post by undying » 26 Oct 2006, 18:55

sad sam se sjetio jos jednog koji mi je u ono vrijeme bio odlican film zove se the hidden-sad stvarno ne znam kako bi mi izgledao ali u ono vrijeme mi je bio odlican+cak je i dilan dog imao pricu iz hidden,kao dog vodi ribu u kino da pogledaju skupa taj film evo nasao sam isjecak pa ako hocete pogledajte:
http://www.youtube.com/watch?v=Us1d3tBxG9o

undying

Post by undying » 26 Oct 2006, 22:31

Paranoid

Post by Paranoid » 26 Oct 2006, 23:32

Moj izbor bi definitivno bio The Fly, zato jer je efektan ko nijedan drugi horror, da ne kažem kako je morbidan do boli. Definitivno meni najdraži film iz horror žanra.

Evil Dead 2, The Thing i Invasion of The Body Snatchers iz 78. su mi isto veliki favoriti.

Btw. Undying odkud ti ideja da staviš Pabla Escobara na avatar, lol :lol:

undying

Post by undying » 27 Oct 2006, 11:01

cronebergov muha je isto odlican dobro kazes paranoid!!mada kao mnoge horore i taj sam davno gledao :( +nisam ni znao da na mrezi imam evil dead2 moracu ga opet pogledati,mozda mi se svidi,jel znam da sam ga prosli puta gledao na preskoke jel mi se super naivna gluma glavnog glumca gadila

+a ideja za avatar-malo sam citao o pablu i kad sam vidio ovu simpaticnu slicicu rekao sam ovo mora biti moj avatar :lol:koje taj tebi na avataru nesto mi poznat ali ne mogu da se sjetim :?:

Paranoid

Post by Paranoid » 27 Oct 2006, 14:33

undying wrote:+a ideja za avatar-malo sam citao o pablu i kad sam vidio ovu simpaticnu slicicu rekao sam ovo mora biti moj avatar :lol:koje taj tebi na avataru nesto mi poznat ali ne mogu da se sjetim :?:
Ha ha, to je Igor iz Young Frankenstein, izgovara se ajgor :lol:

undying

Post by undying » 31 Oct 2006, 20:28

danas sam pogledao the thing i ponovo evil dead2!

evil dead2:ja ne mijenjam misljenje.film je katastrofa!brus je bruka od glumca,film je jeftina prica,rekao bi cak stripska recimo "marvel"+radnja se prebrzo odigrava..+hororhr kazes da ima sjajne specijalne efekte,pogledaj the thing koji je 6,7godina izasao prije njega pa uporedi..kao sto sam prije rekao prezahtijevan scenario za film B produkcije,naravno ne mislim time reci da je scenario vanserijski pricom ma kakav..vec zahtijevan sto se tice specijalnih efekata tu najprije mislim na maske..

the thing:za mene remek djelo-takvi filmovi sto vrijeme vise prolazi sve vise dobijaju na znacenju!s pravom!da se ne ponavljam u prvom sam postu napisao sta mislim o filmu.

Post Reply