mene je marin tetovirao dok je radio u tratinskoj i dala sam 570 kn za nesto za sto vjerujem da bi on sada naplatio od 400-450, gledajuci kak obicno govori cijene drugima kad su u pitanju motivi slicne velicine i slozenosti.Asfodel wrote:
Hmm....jedino ako su određivali cijenu po majstoru koji radi...? Iako mi to zvuči blentavo
(ako to ne stoji, onda sve ono gore napisano potvrđuje strašni apsurd. I tjera zdrav razum da izvrši odabir)
bila je valjda ta cijela politika u salonu da ce cijene tako ic...
mislim da me najvise zapanjilo kad je bila dosla neka cura na gandalf forum i pitala za cijenu nekih krila i marin joj veli 4 500 kn. sto je zbilja nista za takvo nesto
znam da kad sam pitala za nesto slozenije, ali iste velicine itd., da mi je ana nabila cifru od 11 000 kn.
jednom sam im dosla u salon da pitam za neki tattoo krilca koji bi isao na gleznjeve i za 2 slikice od 5x4cm oni su mi rekli da bi trebalo dat oko 900 do 1000 kn.
sto se tice pirseva, zadnja 2x kad sam isla, nakit uopce nisam placala (jednom je bio lik koji se tek ucio i dali su mi sve besplatno - 2 busenja i 2 nakita, jer sam mu bila pokusni kunic, a prosli put mi irena nije naplatila dio nakita koji sam kod njih uzimala).
dobiva se kolicinski popust i starijim se musterijama opcenito progleda kroz prste kad se radi vise pirseva ili neka veca tetovaza pa cijena bude manja.
al za onoga tko prvi put dolazi, jao.

[/img]