Što ste zadnje kupili?

Skupljanje figurica, bizarnosti i sve što ne spada pod filmove.
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 19 Feb 2009, 19:00

Dragonrage wrote:
Ghostface wrote:Da, uvik moji postovi izgledaju puno zločestije nego šta jesu, al upravo takvo neslaganje je razlog šta mi jednostavno nisi simpatičan, i kako mrzin licemjerje, volin bit iskren pa kažen ovakve stvari odma na čisto, općenito san takav i u životu, i viruj mi, bolje je reć svakome na čemu si, nego glumatat neko prijateljstvo. A i imali smo par žešćih rasprava iz kojih jednostavno nisan izvuka dobar dojam o tebi, i to je to, nikakve zle misli i negativnosti, i naravno, ni ja se neću uvridit šta neko tako misli o meni, niko ne može svakom bit dobar. Ovo je pak bilo sasvim nevino pitanje, jer me zanimala ekonomičnost takvog trošenja, kako bi možda i ja u budućnosti moga radit nešto slično (mada već i sad za jednog studenta trošin i previše).
U ovom slučaju bi se moglo reći da su osjećaju obostrani hehe...

Mogao si odmah pitati tako i gotov...cccc

Anyway...da ti se ajmo reći "ispričam" zbog krivo shvaćanja tvog pitanja...reći ću ti par stvari na tu temu ak te zanima.
Daklem, student si? Pretpotavljam da radiš nešto preko SC...ili ne?

Ne radin ništa, učenje ipak oduzme većinu vremena. Većina novca je ili ostatak od ljetnog posla, ili jednostavno šta uvatin u dide i babe. :lol: Zato dogodine planiran bit demonstrator iz anatomije, jest da nisu neke pare, al nekako spojin ugodno s korisnim, jer me zanima podučavanje i vrlo vjerojatno ću se opredjelit za znanstvenu i podučavačku stranu medicine ( a možda i to i kliniku, al to je već daleka budućnost, pa je glupo već sad o tome razmišljat).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Feb 2009, 19:18

Ghostface wrote:Ne radin ništa, učenje ipak oduzme većinu vremena. Većina novca je ili ostatak od ljetnog posla, ili jednostavno šta uvatin u dide i babe. :lol: Zato dogodine planiran bit demonstrator iz anatomije, jest da nisu neke pare, al nekako spojin ugodno s korisnim, jer me zanima podučavanje i vrlo vjerojatno ću se opredjelit za znanstvenu i podučavačku stranu medicine ( a možda i to i kliniku, al to je već daleka budućnost, pa je glupo već sad o tome razmišljat).
Aha...onda je to zajebana situacija :lol:

Jebi ga...kad sam bio sudent, nisam baš pretjerano kupovao, posebice ne s početka. Istini za volju, tada su još bile popularne VHS-ice, pa se moglo naći (meni) zanimljivih filmova po 5, 10, 30 kn. Ako je bilo nekaj zbilja dobro, izdvojilo se i 50. Onda je došao DVD. Kako s početka nisam ni imao DVD player, nisam se ni zabrinjavao time. Kad sam ga napokon nabavio, i to zahvaljujući tome što sam sam odvajao i skupio lovu od džeparca, počeo sam i s DVD-ovima. Uglavnom rabljeni iz videoteke...50-80 kn cijena. Ne sjećam se više od kud mi konkretno lova (uglavnom stara), ali kako ja nisam tip koji voli izlaziti svaki dan na kave ili u noćne klubove (ide mi nakurac dim cigarete, mrak, zagušljivost, nadvikivanje, bla, bla), te mi je to bacanje love, tim više jer se s ljudima družim i ovako, onda se tu i tamo moglo izdvojiti za to, ali ipak slabo (gablec, kino itd.). Onda sam počeo krajem faxa raditi prek SC-a u firmi u kojoj i sad radim. Onako...2000-3000 kn plaća, ali ne redovito...ovisno o tome kada je bilo posla i kakvog. Ali meni je to bilo fenomenalno, mogao sam si kupiti kaj sam htio. Iako opet, trudio sam se ne pretjerivati. Danas mi je plaća nešto veća, iako ne baš prevelika (između 4 i 5 tisuća), pa se nekako organiziram. Love mi i onako nije žao jer ju trošim na nešto što volim...kao što rekoh, kave i tome slično mi je bacanje love. Imam za benzin, imam za izalazk u kino ili večeru s djevojkom, imam za obleku, cipele...gablec svaki dan...uglavnom, organiziraš se nekak. Uzmeš si neke limite koje ne valja prijeći, pronalaziš sniženja. Evo primjerice u mjesecu Siječnju je Amazon imao sniženja od 30-70%. Npr. serija "Firefly" je koštala svega 7 i nešto funti, A i sezone "Shielda" su bile između 7 i 10. Također imao je Amazon i akciju 3 Blu ray naslova po cijeni 2...uglavnom loviš takve stvari pa se sve to isplati i na kraju nije preskupo. Plus, znam za par second hand shopova, pa se zaletim tamo svako malo, a i videoteke su ok ako znaš u kojima imaju malo očuvanije filmove. Evo nek ti A$H kaže, kad smo se našli prvih par puta prvo sam ga profurao po tim nekim "boljim" videotekama i second handu LOL :lol:

Anyway...to ti to...

elrania

Post by elrania » 19 Feb 2009, 19:28

djuro, usisaj tepih :lol: :D

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Feb 2009, 19:51

elrania wrote:djuro, usisaj tepih :lol: :D
i planiram u subout, kad inače čistim sobu
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2009, 20:00

hm, a dobro kaže dragonrage... A ja sam ionako prestao kupovati filmove i sve to, više mi to nije gušt... Pogledam svoju kolekciju i shvatima da 70 % nisam niti gledao, a niti nemam volje... Zato sada kupujem samo one kvalitetne stripove dampyr, bone, torpedo, preacher i slično. To uvijek čitam više puta...
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 20 Feb 2009, 01:23

Hvala Splattergirl na prijedlogu za 1cent DVD ebay shopping

Image

callac

Post by callac » 20 Feb 2009, 07:35

:lol: :lolcina:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Feb 2009, 11:50

john_constantine wrote:hm, a dobro kaže dragonrage... A ja sam ionako prestao kupovati filmove i sve to, više mi to nije gušt... Pogledam svoju kolekciju i shvatima da 70 % nisam niti gledao, a niti nemam volje... Zato sada kupujem samo one kvalitetne stripove dampyr, bone, torpedo, preacher i slično. To uvijek čitam više puta...
same here.. više mi zaista nema smisla uzimati originale kad pola toga ne pogledam, pročitam, poslušam.. god bless flat rate. 8)
potpuno kužim dragonragea, ali ja jednostavno više nisam taj kolekcionarski tip.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 20 Feb 2009, 17:27

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:hm, a dobro kaže dragonrage... A ja sam ionako prestao kupovati filmove i sve to, više mi to nije gušt... Pogledam svoju kolekciju i shvatima da 70 % nisam niti gledao, a niti nemam volje... Zato sada kupujem samo one kvalitetne stripove dampyr, bone, torpedo, preacher i slično. To uvijek čitam više puta...
same here.. više mi zaista nema smisla uzimati originale kad pola toga ne pogledam, pročitam, poslušam.. god bless flat rate. 8)
potpuno kužim dragonragea, ali ja jednostavno više nisam taj kolekcionarski tip.
To je donekle i moj problem...iako ne u tako velikom postotku hehe :lol: Iako, problem bude još i veći jer mene osim filma zanimaju i dodaci, a toga ponekad bude i po par sati. Ali rješavam taj problem polako... :D

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Feb 2009, 18:02

Dragonrage wrote:
Wendigo wrote:
To je donekle i moj problem...iako ne u tako velikom postotku hehe :lol: Iako, problem bude još i veći jer mene osim filma zanimaju i dodaci, a toga ponekad bude i po par sati. Ali rješavam taj problem polako... :D
je, radi dodataka sam i kupovao, ali većinom su mi na kraju ispali bezveze, naročito komentari. Oni za planet tame, ili fast and furious... A i saw dodaci su razočaranje. A i coveri novijih filmova više nisu tako privlačni. A izbor igara za ps2 je stvarno loš. Kupim ponekad original kolekciju za PC...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Feb 2009, 23:07

Image

kad cu ovo pročitat, who knows(pošto imam 12 nathan nevera, watchmene, i hitcheikers guide to galaxy koje sam otkad nabavio a nisam ni počeo čitat)

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Feb 2009, 00:01

čitaj samo. Ne znam koje su to sada epizode, ali mislim da se tu vraća onaj kiborg. :D A ima i prejebena epizoda za Chapelom, a tek Curse. :)
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Feb 2009, 00:28

john_constantine wrote:čitaj samo. Ne znam koje su to sada epizode, ali mislim da se tu vraća onaj kiborg. :D A ima i prejebena epizoda za Chapelom, a tek Curse. :)
budem,
to su brojevi 13-33, ako se nevaram
danas sam 3. book naručio u profilu, doći će me samo oko 130kn, kak je žena tamo rekla, a trebao bi za 3tjedna stići

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Feb 2009, 01:07

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:čitaj samo. Ne znam koje su to sada epizode, ali mislim da se tu vraća onaj kiborg. :D A ima i prejebena epizoda za Chapelom, a tek Curse. :)
budem,
to su brojevi 13-33, ako se nevaram
danas sam 3. book naručio u profilu, doći će me samo oko 130kn, kak je žena tamo rekla, a trebao bi za 3tjedna stići
da, to je to. :) Ja imam tek prvi volumen, i sjebano je to da na kraju knjige tek prvi dio u vezi chapela, a ostatak u drugoj... iritatno. Možda se tu pojavljuje i Cy - gor ili je to tek puno kasnije...
Michel puši karu.

Zdenko

Post by Zdenko » 22 Feb 2009, 01:20

to vam puno kasnije,neznam sad koji je o volumen :wink: :wink:
savjetujem vam da ne slusate tudje savjete...

Post Reply