S. Darko - nastavak filma Donnie Darko

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Scarface

Post by Scarface » 06 Jun 2008, 19:14

Evo, da konkrento napišen kakvo je moje viđenje Donnieja darka, jer iako svi govore da je odličan, šta je i meni, niko nije napisa šta je točno bit filma. SPOLIER SPOILER E, sad, zanima me da li je moje viđenje ok, dakle, kako ja to vidin, onaj Demonski zec je neka tajanstvena nadnaravna sila, u biti baš demon koji je spasivši Donnieja od smrti one noći poremetija ravnotežu u sudbinskim odnosima. Zato je svit triba doživit apokalipsu, te je Donnie povratkom kroz vrime i prepuštanjem smrti
vratija ravnotežu i sve je dalje nastavilo teć onako kako je i tribalo, npr. on nikad nije triba upoznat onu curu, jer mu jednostavno nije bilo suđeno. E sad, može se sve to spustit na tu introvertiranu i individualnu razinu pa reć da je Demonski zec psihološko stanje Donnieja, ali onda se i ne uklapa baš sve. SPOILER END Šta kažete, jer me to zanima dulje vrime.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

FilmTV

Post by FilmTV » 06 Jun 2008, 21:44

max wrote:Kad sam te povezivao s amerikom,
mislio sam upravo na kriticare od kojih si neke i citirao.
Zanimljivo je da su u pitanju isti kritičari kojima je Donnie Darko odličan a Southland Tales nije, valjda su debili samo kod pojedinih filmova ;)
max wrote:Film, kao i svaka druga umjetnost, evoluira.
Da bi razumjeli slike nekih majstora,
moramo biti upuceni u njihov izricaj i stil.
Ajde molim te, kao da sam u školi :D :D Sada ispada da ljudi koji ne shvaćaju "genijalnost" ovog filma neznaju šta je filmska umjetnost. Redatelj Southland Tales ima još daleeeeeki put do toga da postane majstor, bez obzira na Donnie Darko.
max wrote:Prolazi vrijeme namjenjeno lijenim gledateljima
kojima je potrebno sve razjasnjavati i pojasnjavati.
Baš suprotno. Nikada se nije više radilo ekranizacija superheroja, fantasy polu-proizvoda i očajnih rimejkova 1001 horrora koji pune kase. 80-te su npr. za horror žanr bile prepune noviteta, danas se samo vade iz šešira već masu puta viđene stvari i publika upravo to puši. Da je bar više redatelja kao što su Tarkovsky i Kurosawa a da imaju para, ali nema ih jer to nije isplativo. Jebiga, zato gledam više puta određene filmove.
max wrote:Po tom je pitanju, recimo, azijski film debelo ispred "zapadnog".
Apsolutno, zato su njihovi filmovi daleko bolji, ovisno o žanru. Isto vrijedi za europski film, većinu kada gledaš ne boluje od brutalnih hollywoodskih stereotipa.
max wrote: Ali nema veze, zanemari mene i moja baljezganja.
Film je los i previse zbunjujuc, a radnja i dijalozi neshvatljivi.
Soundtrack, kamera i efekti su na razini amaterskog filma,
a poanta filma je da poantu uopce nema.
Opet jeftinoća, kao "pametniji popušta" :roll: Slobodno se tako postavi iako te ne razumjem. Meni fim nije dobar, tebi je odličan, pa šta? Kako kažu ameri koje mrziš: "Opinions are like assholes, everybody has one" ;) Forum je ovdje da se kulturno raspravlja a ne vrijeđa ljude.

Mislim ok, možeš ti biti elitist koliko kod želiš ali smatrati da su svi idioti i apriori mene svrstati u kategoriju clueless amera zato jer mi ovaj film nije dobar. Naravno, na to imaš potpuno pravo, ali meni je općenito nezamislivo ljude stavljati u neku kategoriju radi mišljenja oko jednog filma.

Ubuduće te neću više trovati svojim jadnim amerikaniziranim guštima, a sada idem gledati Gigli, treba mi nešto što mogu razumjeti 8)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Feb 2009, 17:39

Image

TEASER - iako je navodno fan made...no nisam 100%

Official site

A ima i jedan still iz filma...

Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Feb 2009, 18:16

DVD/Blu Ray artwork...

Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Feb 2009, 17:59

Za sve koje zanima, izašao je...

OFFICIAL TRAILER

Wierd... :? :shock:

A$H

Post by A$H » 23 Feb 2009, 18:02

a pogledat cemo ga..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

olio

Post by olio » 23 Feb 2009, 21:08

upravo mi se skinio Donnie Darko Directors Cut 720p

ne sviða mi se trailer/film ali pogledat æe se

Scarface

Post by Scarface » 24 Feb 2009, 03:52

Neće ovo imat Darkoovu psihodeliju, već će se izgleda koncetrirat na čisti sukob dobra i zla uz malo kompleksniju radnju, al eto, glumačka postava mi je ok.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Aryx

Post by Aryx » 03 May 2009, 05:45

izasao torrent
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

dr mladjo

Post by dr mladjo » 03 May 2009, 08:07

Ghostface wrote:Neće ovo imat Darkoovu psihodeliju, već će se izgleda koncetrirat na čisti sukob dobra i zla uz malo kompleksniju radnju, al eto, glumačka postava mi je ok.
mene pad podsječa na knowing...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Jun 2009, 18:08

Yet Another "Donnie Darko" Sequel?
20th Century Fox is moving forward with yet another "Donnie Darko" sequel, though this time Richard Kelly might be back reports Bloody-Disgusting.

Kelly penned and directed the 2001 cult classic starring Jake Gyllenhaal but was notably not involved in the low-budget direct-to-DVD sequel "S. Darko: A Donnie Darko Tale". That film, starring only one of the minor characters from the original, was released last month.

The site suggests Kelly might actually be involved on some level but details are early so there's no word as yet on what the story will be.

Post Reply