Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 08 Feb 2009, 01:20

ma znao sam da nisam sanjao taj film. Još jedna osoba je isto gledala taj film gdje je ta živa jelenska preparirana glava iz čijih usta viri puška. Znao sam, ali niti ona ne zna naslov filma, pas mater...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Feb 2009, 01:23

e da, zna li tko neki film o patuljku koji je zapravo pizda (ozbiljno) i ima neki prsten kojim probode neku malu i uvuče joj se u kožu, pa tako bode druge članove obitelji i ostale koji mu smetaju, i maltetrira cijelu obitelj?
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 08 Feb 2009, 01:42

john_constantine wrote:ma znao sam da nisam sanjao taj film. Još jedna osoba je isto gledala taj film gdje je ta živa jelenska preparirana glava iz čijih usta viri puška. Znao sam, ali niti ona ne zna naslov filma, pas mater...
možda si zamijenio film sa crtićem, ako se ne varam takva scena je bila u Quackbusters ( http://en.wikipedia.org/wiki/Daffy_Duck's_Quackbusters - sjeban URL, kopipejstaj) u epizodi sa egzorcizmom.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Feb 2009, 01:46

HorrorHR wrote:
john_constantine wrote:ma znao sam da nisam sanjao taj film. Još jedna osoba je isto gledala taj film gdje je ta živa jelenska preparirana glava iz čijih usta viri puška. Znao sam, ali niti ona ne zna naslov filma, pas mater...
možda si zamijenio film sa crtićem, ako se ne varam takva scena je bila u Quackbusters ( http://en.wikipedia.org/wiki/Daffy_Duck's_Quackbusters - sjeban URL, kopipejstaj) u epizodi sa egzorcizmom.
ma znam za taj crtić jer imam originalni VHS, i gledao sam movie connection. Ali dobro se sjećam scene, to zaokretanje oka, i puške, kojom je ubio tipa u blagovaonici. Tako da ga nisam mogao zamijeniti. :wink:
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 08 Feb 2009, 17:05

deja vu..isto pitanje od Consa, sa istim odgovorom bilo prije 2god. :lol:

jbt jos to trazis..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Feb 2009, 17:07

naravno, želim dokazati da taj film postoji. :lol: I još imam svjedokinju koja je isto gledala taj film.
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 08 Feb 2009, 18:07

A$H wrote:deja vu..isto pitanje od Consa, sa istim odgovorom bilo prije 2god. :lol:
je i bilo mo je poznato nekako dok sam odgovarao :lol: :lol: :lol:

DEXTER

Post by DEXTER » 12 Feb 2009, 20:39

prije nekoliko godina na RTL-u je bio jedan njemački slasher. ako me pamćenje dobro služi, radilo se o teenovima koje je na zabavi u školi proganjao ubojica s nekom crvenom maskom. također je bio jedan (isto njemački) u kojem je časna klala cure u nekom internatu. mislim da nisu povezani, ali glavna glumica je bila ista. već dugo pokušavam saznat imena ovih filmova, ali nemogu nigdje nać :?
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

Asfodel

Post by Asfodel » 13 Feb 2009, 01:34

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 13 Feb 2009, 02:09

DEXTER

Post by DEXTER » 13 Feb 2009, 14:18

to je to. stavih ih na skidanje :)
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Feb 2009, 03:00

Tko ovo bude znao fakat je genijalac sto se filmova tice...Prvi i zadnji put sam ga gledao 91´...Snimljen u 80-im,hrvatska erotska drama...Otprilke prica ide ovako-zenska sa muzom dodje na odmor na neki otok gdje se upusta u aferu sa lokalnim "galebarom"...Lik je vazda nosio suncane naocale te nosi walkman na kojem je svirala ista pjesma...Bas ono,dan-noc...A stvar je isla otprilike ovako "halova,halova,halova"
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Cenobit

Post by Cenobit » 18 Feb 2009, 00:02

film sam gledao kao klinac i nikako se ne mogu sjetiti o cemu se radi...
ugl radi se o nekom ubojici..mislim da se cak film zove "u podrumu" ili tako nesto...
ubija ljude, brutalno kao u mesnici i njihove ostatke "vješa" u podrumu...
kao klinac nisam mogao spavat jedon par dana kad sam ga pogledao, a sada koji je to film, nemam pojma..
upomoć! :D

SilverBullet

Post by SilverBullet » 19 Feb 2009, 01:14

john_constantine wrote:e da, zna li tko neki film o patuljku koji je zapravo pizda (ozbiljno) i ima neki prsten kojim probode neku malu i uvuče joj se u kožu, pa tako bode druge članove obitelji i ostale koji mu smetaju, i maltetrira cijelu obitelj?
Ne znam da li ima ikakve veze, ali ovo sto si opisao me podsjetilo na film koji sam davno nekad gledao... Ima scena sa nekim klincem koji vidi svoga mrtvog djeda (duha) i taj djed ga upozorava na neke "vilenjake" (ja mislim da je prevod takav bio). Djed mu govori da ako oni obitelj jedu vec postavljenu trpezu, pretvorit ce se u hranu za te vilenjake... Mislim da je u istom filmu ta scena sa djevojcicom koju taj patuljak ili sta je vec bocne nekom iglom i pretvori je u...ne znam ni ja sta, samo se sjecam da udje u nju :? dalje, moguce da je u istom filmu scena sa tim klincem kad u kombiju sa djevojkom jede kokice sa stapa a one pocnu letit na sve strane i napune kombi... Ovaj, vjerovatno ti ovo i nije bilo od neke pomoci, ali eto... mozda je ipak povezano sa tvojim filmom :)
There is nothing to fear, but fear itself...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 19 Feb 2009, 01:19

SilverBullet wrote:
john_constantine wrote:e da, zna li tko neki film o patuljku koji je zapravo pizda (ozbiljno) i ima neki prsten kojim probode neku malu i uvuče joj se u kožu, pa tako bode druge članove obitelji i ostale koji mu smetaju, i maltetrira cijelu obitelj?
Ne znam da li ima ikakve veze, ali ovo sto si opisao me podsjetilo na film koji sam davno nekad gledao... Ima scena sa nekim klincem koji vidi svoga mrtvog djeda (duha) i taj djed ga upozorava na neke "vilenjake" (ja mislim da je prevod takav bio). Djed mu govori da ako oni obitelj jedu vec postavljenu trpezu, pretvorit ce se u hranu za te vilenjake... Mislim da je u istom filmu ta scena sa djevojcicom koju taj patuljak ili sta je vec bocne nekom iglom i pretvori je u...ne znam ni ja sta, samo se sjecam da udje u nju :? dalje, moguce da je u istom filmu scena sa tim klincem kad u kombiju sa djevojkom jede kokice sa stapa a one pocnu letit na sve strane i napune kombi... Ovaj, vjerovatno ti ovo i nije bilo od neke pomoci, ali eto... mozda je ipak povezano sa tvojim filmom :)
Pričaš o filmu Troll 2: http://www.horrorhr.com/nostalgija-srot ... 2-trailer/

Post Reply