jedna od rijetkih uloga di tomica nije iritantan..moko wrote:aaaaaaaaaaaaaa skroz sam zaboravila na taj film... je, Tom je savršeno to odglumio , savršeni spoj vanjskog izgleda i karaktera... pa čak i dok se raspadao izgledao mi je preeeedobro!Boby wrote:Možda se mnogi neće složiti ali najbolji filmski vampir u posljednjih 20 godina za mene je Cruiseov Lestat. Tu nikako ne mislim na bijedu od Towsenda u kasnijem nastavku već samo na Tom Cruisea. Uspio je lik učiniti romantičnim, sadističkim i tajanstvenim; sve u jednom
Twilight (2008)
- Wendigo
- moko
točno skroz izgleda psihodeličnoWendigo wrote:jedna od rijetkih uloga di tomica nije iritantan..moko wrote:aaaaaaaaaaaaaa skroz sam zaboravila na taj film... je, Tom je savršeno to odglumio , savršeni spoj vanjskog izgleda i karaktera... pa čak i dok se raspadao izgledao mi je preeeedobro!Boby wrote:Možda se mnogi neće složiti ali najbolji filmski vampir u posljednjih 20 godina za mene je Cruiseov Lestat. Tu nikako ne mislim na bijedu od Towsenda u kasnijem nastavku već samo na Tom Cruisea. Uspio je lik učiniti romantičnim, sadističkim i tajanstvenim; sve u jednom
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
- Freddy
meni je Tomica i dalje dobar,nikad mi začudo nije bio iritantan
naj. vamp.filmovi
Dracula(1931)
Dracula(1992)
Fearless Vampire Killers
Twilight još nisam gledo i neču,ne želim,pogledajte samo kolko str.več ima,treba to pod hitno zaustavit
naj. vamp.filmovi
Dracula(1931)
Dracula(1992)
Fearless Vampire Killers
Twilight još nisam gledo i neču,ne želim,pogledajte samo kolko str.več ima,treba to pod hitno zaustavit
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Wendigo
i actually je scary, što nije slučaj kod mene kada su u pitanju "normalni", čovjekoliki vampiri.moko wrote:točno skroz izgleda psihodeličnoWendigo wrote:jedna od rijetkih uloga di tomica nije iritantan..moko wrote: aaaaaaaaaaaaaa skroz sam zaboravila na taj film... je, Tom je savršeno to odglumio , savršeni spoj vanjskog izgleda i karaktera... pa čak i dok se raspadao izgledao mi je preeeedobro!
- splattergirl
word!!!Freddy wrote: Fearless Vampire Killers

sjecam se jos dok je to bilo na tv dok sam bila klinka pa su me tjerali u 10 spat i duuugo ga nisam mogla nac dok mi netko nije snimio na VHS a moji mi nisu dali video pa sam morala hvatat okolo ljude da pogledam

[img]http://images.layouts.fm/0/19/19369.gif[/img]
- Boby
Je, općenito bi se za Lestata moglo reći da je nakon Drakule najveći vampir. Da su se i dalje nastavili vjerno ekranizirati romani Anne Rice publika bi vidjela o kakvom je kompleksnom liku riječ jer njegova je priča počela davno prije nego li je susreo lika kojeg glumi Brad Pitt i seže mnogo dalje od njegova susreta s Christian SlateromWendigo wrote:i actually je scary, što nije slučaj kod mene kada su u pitanju "normalni", čovjekoliki vampiri.moko wrote:točno skroz izgleda psihodeličnoWendigo wrote: jedna od rijetkih uloga di tomica nije iritantan..
- DEXTER
- Freddy
- DEXTER
- Boby
Vampiri po Anne Rice potječu iz Egipta; doslovno je stvorila mit o faraonskim supružnicima koji su začeli vampirizam. Sam Lestat potječe iz francuske plemićke obitelji 18. stoljeća koja je stradala za vrijeme francuske revolucije koja je i inače bila uperena protiv aristokracije. Lestat je još prije tih događaja napustio dom u ruralnoj Francuskoj te se doselio u Pariz. Ono "vampirsko kazalište" u filmu je u stvari njegovo; to je ostavštvina Magnusa, vampira koji je stvorio Lestata.Wendigo wrote:koliko mi je poznato, lestat je još iz vremena starog egipta.
Armand (kojeg glumi Banderas) je izrekao mnogo laži tijekom razgovora s Louisom (Pitt) te ih je Lestat u kasnijim nastavcima opovrgnuo
- Wendigo
opa! sad mi se čitaju cijele vampirske kronike. zanimljivo..Boby wrote:Vampiri po Anne Rice potječu iz Egipta; doslovno je stvorila mit o faraonskim supružnicima koji su začeli vampirizam. Sam Lestat potječe iz francuske plemićke obitelji 18. stoljeća koja je stradala za vrijeme francuske revolucije koja je i inače bila uperena protiv aristokracije. Lestat je još prije tih događaja napustio dom u ruralnoj Francuskoj te se doselio u Pariz. Ono "vampirsko kazalište" u filmu je u stvari njegovo; to je ostavštvina Magnusa, vampira koji je stvorio Lestata.Wendigo wrote:koliko mi je poznato, lestat je još iz vremena starog egipta.
Armand (kojeg glumi Banderas) je izrekao mnogo laži tijekom razgovora s Louisom (Pitt) te ih je Lestat u kasnijim nastavcima opovrgnuo

- moko
da i ja mislim da ću se baciti na čitanje...Wendigo wrote:opa! sad mi se čitaju cijele vampirske kronike. zanimljivo..Boby wrote:Vampiri po Anne Rice potječu iz Egipta; doslovno je stvorila mit o faraonskim supružnicima koji su začeli vampirizam. Sam Lestat potječe iz francuske plemićke obitelji 18. stoljeća koja je stradala za vrijeme francuske revolucije koja je i inače bila uperena protiv aristokracije. Lestat je još prije tih događaja napustio dom u ruralnoj Francuskoj te se doselio u Pariz. Ono "vampirsko kazalište" u filmu je u stvari njegovo; to je ostavštvina Magnusa, vampira koji je stvorio Lestata.Wendigo wrote:koliko mi je poznato, lestat je još iz vremena starog egipta.
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
-