Kućni ljubimci - objavite slike
- DEXTER
- Asfodel
Sad mi je došlo da napišem sve životinje koje sam imala
Daklem kronološki:
kanarinac, pas, zeko, mačka, pas, 2 patkice, mačka, 2 patkice, pas, mačka
Sad sam se tog sjetila jer sam se zaželjela patkica
Kad smo bili mali, stara nam ih je kupovala da se igramo s njima dok su male i žute, a kad bi postale velike i pernate, dali bismo ih jednom čovjeku koji uzgaja
Ja biiiiiih

Daklem kronološki:
Sad sam se tog sjetila jer sam se zaželjela patkica
Ja biiiiiih

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
ja sam imala 5 macaka u stanu (ne sve u isto vrijeme), a jos jedna je bila jako kratko, jer nije znala koristiti kutijicu i stara je poludila 
imali smo i psa, al smo ga dali nekom drugom nakon kratkog vremena.
imala sam i velikog zeku i pregrizo nam je zicu od radia.
sjecam se i nekih ribica u vecem akvariju, no bila sam tad jos jako mala pa ne znam koliko je cega tocno bilo.
ptice i manje glodavce nismo nikada drzali.
na selu sad imamo micu (elza) i psa. slike sam postala vec ranije.
imali smo i psa, al smo ga dali nekom drugom nakon kratkog vremena.
imala sam i velikog zeku i pregrizo nam je zicu od radia.
sjecam se i nekih ribica u vecem akvariju, no bila sam tad jos jako mala pa ne znam koliko je cega tocno bilo.
ptice i manje glodavce nismo nikada drzali.
na selu sad imamo micu (elza) i psa. slike sam postala vec ranije.
- Wendigo
imao sam psa (mješanca istarskog i posavskog goniča), dvije papige, belgijskog zeca mrcinu
, podosta hladnovodnih ribica i crvenouhu kornjaču, ovo ljeto sam našao mačkicu al je nažalost pobjegla nekamo (vjerojatno je našla mamu jer je bila ful mala i izgubljena) nakon 2 dana..
e da, i razne gliste, skakavce i guštere dok sam bio full mali... 
Last edited by Wendigo on 17 Feb 2009, 17:59, edited 1 time in total.
- Asfodel
- Asfodel
Tog čovjeka nikad nitko nije vidio trijeznog. Zar ga bog nije dovoljno onda kaznio.Wendigo wrote:Asfodel wrote:Mog je zeku pijanac iz naše ulice uhvatio i prodao za 8 pivi(zeko je imao pustolovan duh AKA volio je bježat)
I tako je zeko završio u nečijem loncujesi mu barem oči izvadila?
Umro je godinu dana poslije, pogađaš od čega
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
vjerojatno je izrigao jetru, kao moj pokojni susjed...Asfodel wrote:Tog čovjeka nikad nitko nije vidio trijeznog. Zar ga bog nije dovoljno onda kaznio.Wendigo wrote:Asfodel wrote:Mog je zeku pijanac iz naše ulice uhvatio i prodao za 8 pivi(zeko je imao pustolovan duh AKA volio je bježat)
I tako je zeko završio u nečijem loncujesi mu barem oči izvadila?
Umro je godinu dana poslije, pogađaš od čega
-
Ghrall
Joooooooooj heh patkice su mi preslatke. Mi smo ih doma imali na desetke. Najbolje mi je bilo kak su sve trčale za mojom starom jer su mislile da njim je mama.Asfodel wrote:Sad mi je došlo da napišem sve životinje koje sam imala![]()
Daklem kronološki:
Sad sam se tog sjetila jer sam se zaželjela patkicaKad smo bili mali, stara nam ih je kupovala da se igramo s njima dok su male i žute, a kad bi postale velike i pernate, dali bismo ih jednom čovjeku koji uzgaja
Ja biiiiiih
- Asfodel
-
Ghrall
- callac
Uh, treba se sjetiti svih životinja koje sam imala(odrasla sam na selu, do 10-e godine u Vojvodini, od 10-e do 14-e u jednom malom selu kraj Vrbovca, onda se preselila u grad) Dok smo živjli u Vojvodini, tata je bio lovac pa smo uvijek imali barem četiri lovačka psa-terijere, ptičare, i bar dva za nas klince-kokeri, mješanci... mačaka vani nepoznat broj, u kući po tri-četiri.Tata je dovodio i srne, zečeve, imali smo konje... Otkako sam u Hrvatskoj imala sam dva dobermana, pet njemačkih lovnih terijera, irskog setera, baseta, kokera, od mačaka sam uzgajala sijamce, pa sam se nakačila na bijele mačke. U Bjelovaru dok sam išla u srednju imala sam zmiju(neslavno je prošlo jer sam ju krila od gazdarice pa kad je saznala morala sam ju odnijet kod roditelja pa im je "pobjegla"-čitaj mama ju je bacila van u šumu i rekla mi to tek nedavno). U zagrebu sam imala crnu poluperzijsku macu, sad zadnjih pet godina imam mješanca kokera i jazavčara-vidjeli ste slike, a moji doma imaju dva smeđa terijera i jednog mješanca setera i terijera
, dvije zelene mace(mama i sin) i hrpa mačaka koje hranimo izvan kuće.
Domaćih životinja ima kao i na svakoj farmici, ali ovdje pričamo o kućnim ljubimcima pa ih neću navoditi
Domaćih životinja ima kao i na svakoj farmici, ali ovdje pričamo o kućnim ljubimcima pa ih neću navoditi
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.