He, dok skidam ovaj film s torrenta, da otvorim ovaj topic o omiljenom filmu. Je, sjećam se kako sam ga gledao kao klinac s starcima i uživao u svakoj sceni.

I danas ga još uvijek čuvam na VHS - u dok ne nađem nekakvu zamjenu ili nešto tome. Hm, tko zna što je sada za paulom verhoveonom, carem nasilja i zabave poput total recall ili svemirskih vojnika, ali je bar ostavio nešto što ćemo gledati.
A meni je još uvijek najjača ona scena u tvornici droge. Ono kada svi pucaju po robocopu, a meci mu ništa ne mogu. A on samo puca po njima poput mete.

A tek ono Sayonara, Robocop i dobije oštricu u grkljan. A tek ona scena kada negativac završi u kiselini.

Starcima je bilo grozno od toga, a ja sam se baš dobro zabavio. Ludilo je ono kada dohvati svoga kolegu, taj njegov strah na licu.
Robocop 2 - dosta zabavan, s iritatnim balavcem i lošim likovima, ali ima dobrih scena poput onog metka u snajpera i u oko. A tek onaj robocop 2.
A treći dio je potpuno sranje, nema niti krvi niti nasilja, a niti nikakvih scena. Pa skoro da nisu nikoga ubili osim one glupače.
Serija je bila tako solidna.