Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Studeni
The Curios Case Of Benjamin Button ---- sve 5, ali film, nažalost, nije ostavio snažan dojam na mene, nego se stalno vrtio oko "niti smrdi niti miriši"......ne znam, možda sam otišao u kino siguran da će mi se jako svidjeti.....početak je i više nego solidan, ali kasnije se nekako gubi i sve nekako postaje "šablonski"....ne sviđaju mi se prečesta presjecanja sa scenama u bolnici, slabašan luizijanski dijalekt....... 7/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- john_constantine
-
GreenHornet
"Changeling"
Odličan film!Ne ide mi u glavu kako nije nominiran za Oscar...
Vrhunska i potresna prica,odlicno napravljenje atmosfere i glazbe tako da sam u nekim trenutcima skoro zaplakao...
Angelinina uloga zivota definitivno,ako osvoji glavnu nagradu mislim da ce biti potpuno zasluzeno...Malkovich takoder jako dobar,opcenito jedan od pozitivnijih likova u zadnje vrijeme na koje sam naisao.
Sve je to napravljeno tako da sto prije zelis da pravda stigne negativce kojih je izravno ili neizravno jako puno.Jos kad se uzme u obzir da je rijec o istinitom dogadaju uvidis da americkoj policiji mafija nije bila ravna tih godina.
9,5/10
Odličan film!Ne ide mi u glavu kako nije nominiran za Oscar...
Vrhunska i potresna prica,odlicno napravljenje atmosfere i glazbe tako da sam u nekim trenutcima skoro zaplakao...
Angelinina uloga zivota definitivno,ako osvoji glavnu nagradu mislim da ce biti potpuno zasluzeno...Malkovich takoder jako dobar,opcenito jedan od pozitivnijih likova u zadnje vrijeme na koje sam naisao.
Sve je to napravljeno tako da sto prije zelis da pravda stigne negativce kojih je izravno ili neizravno jako puno.Jos kad se uzme u obzir da je rijec o istinitom dogadaju uvidis da americkoj policiji mafija nije bila ravna tih godina.
9,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
GreenHornet
"Monster"
Ako izuzmemo sto je Charlize svojom vrhunskom ulogom potpuno zasluzeno osvojila Oscar cini mi se da je ovaj film podcjenjen.Meni osobno je odličan.
Dosta dobra uloga od Christine Ricci,koliko je meni poznato mozda i njena najbolja.
Ne znam je li to bila namjera redatelja ali kroz flashbackove od Charlize tj. price o silovanju u djetinjstvu,premlacivanjima,ranom prostituiranju ja nju uopce na neki nacin nisam gledao kao negativku sve dok MINI SPOILER nije ubila onog covjeka koji joj je od srca htjeo pomoc END
Pred kraj scena u sudnici sa njom i Ricci bas masu tuzna.
9/10
Ako izuzmemo sto je Charlize svojom vrhunskom ulogom potpuno zasluzeno osvojila Oscar cini mi se da je ovaj film podcjenjen.Meni osobno je odličan.
Dosta dobra uloga od Christine Ricci,koliko je meni poznato mozda i njena najbolja.
Ne znam je li to bila namjera redatelja ali kroz flashbackove od Charlize tj. price o silovanju u djetinjstvu,premlacivanjima,ranom prostituiranju ja nju uopce na neki nacin nisam gledao kao negativku sve dok MINI SPOILER nije ubila onog covjeka koji joj je od srca htjeo pomoc END
Pred kraj scena u sudnici sa njom i Ricci bas masu tuzna.
9/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- bakero
Death hunt (1981) http://www.imdb.com/title/tt0082247/ - izniman film sa legendama Charles Bronsonom i Lee Marvinom...uzbudljiv zanimljiv, ha i as Carl Weathers igra dobru ulogu... 8/10
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- bakero
Defiance http://www.imdb.com/title/tt1034303/ - vrhunski film o događanjima vezano uz židove u 2.svj ratu uz najbolja izdanja Daniela Craiga i Liev Schreibera... 8.7/10!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- Carpenter
- elrania
street kings [2008]
uvijek mi je drago pogledati neki solidan krimi-triler i ovaj film je posluzio svrsi, no previse je toga u njemu sto odaje dojam vec videnog.
prica je u jednu ruku zanimljiva, dinamicna, ali tako mi sve izgleda ko the negotiator meets training day mix.
od pocetka je prakticki vidljivo tko drzi konce u rukama i zasto se dogada sve sto se dogada tako da filmu fali poveca doza napetosti. nije nesto posebno lose, ali ima puno boljih ostvarenja na slicnu temu.
6,5/10
uvijek mi je drago pogledati neki solidan krimi-triler i ovaj film je posluzio svrsi, no previse je toga u njemu sto odaje dojam vec videnog.
prica je u jednu ruku zanimljiva, dinamicna, ali tako mi sve izgleda ko the negotiator meets training day mix.
od pocetka je prakticki vidljivo tko drzi konce u rukama i zasto se dogada sve sto se dogada tako da filmu fali poveca doza napetosti. nije nesto posebno lose, ali ima puno boljih ostvarenja na slicnu temu.
6,5/10
-
GreenHornet
- Asfodel
- elrania
hard boiled [1992]
:slaps herself for not watching it sooner:
koji efekti, koja pucnjava...
jedino sto bih ja jos dodala je malo vise hardcore akcije bez oruzja, jer mi je nekako falilo to. bile su neke sitne scene gdje se bas mlate, al nije dovoljno.
malo mi je pucnjava bila zamorna u nekim trenucima, pojanvise u pocetku gdje jos ne znam tko je tko i osjecala sam se izgubljeno
izuzetno dobar akcijski film u punom smislu rijeci, s odlicnim zapletom i jos boljim finalima.
8,5/10
:slaps herself for not watching it sooner:
koji efekti, koja pucnjava...
jedino sto bih ja jos dodala je malo vise hardcore akcije bez oruzja, jer mi je nekako falilo to. bile su neke sitne scene gdje se bas mlate, al nije dovoljno.
malo mi je pucnjava bila zamorna u nekim trenucima, pojanvise u pocetku gdje jos ne znam tko je tko i osjecala sam se izgubljeno
izuzetno dobar akcijski film u punom smislu rijeci, s odlicnim zapletom i jos boljim finalima.
8,5/10
Last edited by elrania on 18 Feb 2009, 11:54, edited 1 time in total.
- Decadentor
- elrania
-
GreenHornet