Samo što se varaš...mislim, naravno da bi se svidio i njima, kao i svaki noviji CGI/superhero film, i to samo što se tiče te vizualne strane, ali što se priče i9 likova tiče, film je daleko ozbiljniji nego se čini, a da ne kažem dublji za jedan superhero film. Mogao bih napisati cijelu stranicu na tu temu...ali nedamise...barem sad neelrania wrote:pih...Dragonrage wrote:LOL...onda sam te zamjenio sa metallicatelrania wrote: nisam jos gledala, ne bih znala, ali meni je hellboy 2 svejedno bio traumaticno iskustvo.![]()
![]()
Mislim da bi trebala Hellboyu dati još jednu priliku...mislim, ipak je riječ o jednom od bolji prošlogodišnjih filmova, a to nipošto nemre biti zato jer je loš. Slabiji je od originala, ali opet tako savršen u mnogo segmenata...ali ne da mi se sad nabrajati i objašnjavati...kad čovjek neš ne voli...onda jebi ga...ne voli...![]()
uh, nije hellboy bas nesto za sto bih odvoijla vremena da mu dam jos jednu sansu. bio mi je naprosto prenaporan... vizualno mi je zgodan, ali apsolutno mi se nista drugo u filmu nije svidjelo... kad se sjetim tog filma padne mi na pamet kak bi bio odlican mom braticu koji sad ide u osnovnu. ne zelim vrijedati nikoga, al dozivljavam ga nekako najpogodnijim za tu razinu...![]()
ne svida mi se. tocka.
cak me iznenadilo kad mi je ash reko neki dan da ni njemu bas nije neseto, davi njega sad
Ali u svakom slučaju...nepravedno je ovakvo razmišljanje baš o ovom filmu, čak možda malo i uvrjedljivo, jer to bi onda značilo da nekih 70-80% ljudi kojima je film dobar i vide nešto više u njemu, razmišljaju kao osnovnoškolci...LOL