Terminator Salvation: The Future Begins
- Dragonrage
Razmaženosti??! Misliš nešto kao primadona? Emm...ne bih rekao...prije bih rekao da je čovjek prefekcionist i malo naglog karaktera. Jer biti razmažena zvijezda je nešto posve drugo. Na kraju krajeva, on sam kaže da se još uopće nije naviknuo na taj status "zvijezde" jer on sebe shvaća kao glumca. Da je razmažena zvijezda onda bi se na setu ponašao ko 50 Cent na koncertu...ili Madonna...ono, daj mu u sobu dve tone leda, 200 litara neke posebne flaširane vode, svijetlo mu ne smije biti okrenuto u facu...itd...to je po meni razmaženost, ovo je samo prefeckionizam. A šta jeje, DOP je klreten kad ide prčak po svjetlima tijekom snimanja. Ja bih ga isto sterao u pičku materinu...Ghostface wrote:Dragonrage wrote:Pročitah negdje da je to bila jedna od ovih "emotivnih" scena u filmu, a lik mu sam uletio i sjebo koncenntraciju...i još to napravio 2.X LOL. Pa radi se o 200 mil.$ skupom projektu, ne možeš samo tak ušetati na set. Svijetla provjeravaš prije nego se krene sa snimanjem a ne za vrijeme snimanja ili za vrijeme probe...kužim ga...imao je svako pravo da bude ljut, jedino možda nije trebao biti tako bezobrazan i histeričan...a i taj MCQ, koja pička...MCG ili producent su trebao nešto poduzeti a ne samo šutjeti sa strane ko dve prestrašene babe...A$H wrote:fakat je poludio..lol..mora da je neka teska scena u pitanju..lol.
Tek san sad vidija ovo, i ne mogu virovat. Bale je ovime dokaza da je pizda i gad od čovika i jeba bi mu mater, bija mi je odličan glumac dosad, a sad molin Boga da ga se nauči pameti, jer ovo je čisti primjer zvjezdalačke razmaženosti, zaboli me o kojoj se sceni radilo, ovakvo ponašanje je jednostavno neljudsko, nek se goni u kurac debil usrani.
Inače, evo jedan tekst koji onekle objašnjava cijelu situaciju...
http://www.aintitcool.com/node/39984
A i baš kao što je jedan redatelj rekao na jednom sajtu...takve stvrai se na setovima događaju stalno, samo je Bale imao tu nesreću da su ga snimili..
A kaj se tiče incidneta sa ženom i punicom...ja sam pročitao sljedeće...
http://www.foxnews.com/story/0,2933,391062,00.html
A ima i ovaj quote od nekud...
Not only is Batman married, but his wife Sandra Sibi Blazic is hot. She was allegedly dissed by his mother which caused a massive hotel fight. One thing led to another and Christian was arrested for protecting the honor of Sibi Blazic. They reportedly are having marriage difficulties.
- Scarface
Ne zanimaju me opravdanja za ovakvog čovika, to je po meni razmaženost, jer niko, ama baš niko normalan ne može sebi dopustit ovakvo ponašanje. Ja san stari isto perfekcionist, pa ovo nekome ne bi nikad moga napravit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Dragonrage
- Dragonrage
- Dragonrage
Terminator Salvation NEW ET exclusive preview
Slike i tekst o filmu...moguci SPOILERI
Empire naslovnica
Terminator Salvation str.1
Terminator Salvation str.2
Terminator Salvation str.3
Terminator Salvation str.4
Terminator Salvation str.5
Terminator Salvation str.6