Dead Like Me: Life After Death (2009) (V)
- elrania
- DEXTER
- Asfodel
-
sebat33
u kurac i film Dead Like Me: Life After Death
e film je smece,ja sam popizdio,nema ruba i nema prave daisy adair, i radnje je smece, i dosta gresaka.,dao bi 4 od 10.najlosija epizoda onog starog serijala je bolji od filma.,jako sam se razocaro.i neki seronja je kao glavni umjesto ruba., i nema onog starom kafica di su isli.ukratko, film nema dušu
- elrania
slazem se s ovim iznad.
uzasno sam razocarana i na kraju sam filma ostala zblenuta i pitala se da sta je to zbilja to...
strasno, plitko, nekreativno, iritantno... najgora stvar u filmu je nova daisy koja je tu otrcana, dok sam je u seriji zbilja zavoljela i bila mi je divna... mason je budala i ni najmanje simpatican, a odnos george i sestre je za smucit se.
ne napadam bas ovako ono pogledano, ali nakog genijalne serije, bas je lose iskustvo okoncati opus ovakvim smecem.
ne usudim se davat ni ocjenu...
uzasno sam razocarana i na kraju sam filma ostala zblenuta i pitala se da sta je to zbilja to...
strasno, plitko, nekreativno, iritantno... najgora stvar u filmu je nova daisy koja je tu otrcana, dok sam je u seriji zbilja zavoljela i bila mi je divna... mason je budala i ni najmanje simpatican, a odnos george i sestre je za smucit se.
ne napadam bas ovako ono pogledano, ali nakog genijalne serije, bas je lose iskustvo okoncati opus ovakvim smecem.
ne usudim se davat ni ocjenu...
- Decadentor
- elrania