aww, elry is in loveelrania wrote:edward je moj.
Twilight (2008)
- DEXTER
-
John_Ryder
- DEXTER
-
John_Ryder
- DEXTER
-
Eat Your Brains
- daemon
dakle, thread je isti kao i film - bljuv, bljuv...
))))
U kino sam ga isao gledat!!!!! bilo je sve dobro, dok nisam vidio reklamu pred početak filma koja kaže - Cosmopolitan preporuča... ostatak filma je rezultirao spavanjem 4 od 6 ljudi s kojima sam otisao u kino...
U kino sam ga isao gledat!!!!! bilo je sve dobro, dok nisam vidio reklamu pred početak filma koja kaže - Cosmopolitan preporuča... ostatak filma je rezultirao spavanjem 4 od 6 ljudi s kojima sam otisao u kino...
:: [url=http://www.horror-xtra.bloger.hr/]Horror-Xtra[/url] - blog::
-
John_Ryder
-
Eat Your Brains
- Wendigo
ajme kako slatko, past ću u šečernu komu: Most importantly, he's a vampire. Like all vampires, he's immortal. He doesn't drink human blood (they're vampire "vegetarians"), which is rare among the vampire population. Instead, they go on regular "hiking" trips, where they feed on prey such as grizzly bears and mountain lions.
plus, aryx mi jučer spomenuo kako u filmu bad vampires dolete (doslovno) i napadnu good vampires usred baseball utakmice dok svira neki teen rock u pozadini.
bog te dragi poljubio... kako ću ja morati ovo pogledati, znam da je mazohizam društveno neprihvatljiva devijacija, ali nema veze..
ako me troll 2 nije ubio, neće ni ovo.. 
plus, aryx mi jučer spomenuo kako u filmu bad vampires dolete (doslovno) i napadnu good vampires usred baseball utakmice dok svira neki teen rock u pozadini.
bog te dragi poljubio... kako ću ja morati ovo pogledati, znam da je mazohizam društveno neprihvatljiva devijacija, ali nema veze..
-
Eat Your Brains
- moko
e da vidiš tek scenu di zločesti vampirko nanjuši curicu i onda dobri vampirko uskoči u obranu... plakat ćeš na kraju filmaWendigo wrote:ajme kako slatko, past ću u šečernu komu: Most importantly, he's a vampire. Like all vampires, he's immortal. He doesn't drink human blood (they're vampire "vegetarians"), which is rare among the vampire population. Instead, they go on regular "hiking" trips, where they feed on prey such as grizzly bears and mountain lions.![]()
bog te dragi poljubio... kako ću ja morati ovo pogledati, znam da je mazohizam društveno neprihvatljiva devijacija, ali nema veze..ako me troll 2 nije ubio, neće ni ovo..
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]