Twilight (2008)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Asfodel

Post by Asfodel » 08 Feb 2009, 20:30

Previše offtopičarimo...

Nigdje ne piše da su morali čistiti CIJELU dvoranu...
Iz novina se NIKAD ne može zaključiti što je istina, a što nije, a kamoli detalji
Vjerojatno jest u pitanju to da su se poplašili autoriteta i ostali to počistiti (ne da ih je netko privezao lancima da ne mogu otići)
U redu je od njih to da su ostali počistiti i napraviti što se od njih tražilo - ali POGOTOVO je u redu od njih i sasvim legitimno da su došavši doma ispričali da su morali ostati čistiti. I tu je svaki smisao koji se i iz šture priče može izvući.

Da su meni to napravili, ja bih to proširila koliko bih god mogla i napravila takvu štetu za ugled kakvu bi mogli samo sanjati.
A sve zbog par redara koji nisu adekvatno obavili svoj posao.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

DEXTER

Post by DEXTER » 08 Feb 2009, 20:33

elrania wrote:osoba je placena da sjedi tamo i da trpi uvrede koje im se znaju katkada reci (balavico nesposobna, glupaco i sl.)
šta su to tebi govorili? :lol:

inače, mrzim tu gamad koja dođe u kino zbog pričanja, gađanja s kokicama, itd... dođe mi da ih sve pobijem :evil: :evil: :evil:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

DEXTER

Post by DEXTER » 08 Feb 2009, 20:35

Asfodel wrote:Da su meni to napravili, ja bih to proširila koliko bih god mogla i napravila takvu štetu za ugled kakvu bi mogli samo sanjati.
potpis na ovo :twisted:

elrania

Post by elrania » 08 Feb 2009, 20:38

Asfodel wrote:Da su meni to napravili, ja bih to proširila koliko bih god mogla i napravila takvu štetu za ugled kakvu bi mogli samo sanjati.
:?

mene bi bilo sram uopce se dic iz sjedala da imam smece oko sebe koje sam sama napravila.

@dex: ne. dogodilo se kolegicama s blagajni i znala sam naletiti par puta kad bih bila posjetitelj.

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Feb 2009, 20:44

elrania wrote:
:?
:rotflmao: Ti sad sigurno misliš da bih ja lagala okolo o njima.. :lol:
Nee, samo bih rekla ono što se meni dogodilo - ali bih se pobrinula da to kažem svima živima i mrtvima i da ti živi i mrtvi kažu svima koje oni poznaju. Valjda bi se bar neeeki negativan publicitet stvorio.
To sam ja. Zajebi me i zajebat ću te.
Već sam to radila u dvije trgovine u kojima su me nepravedno optužili za krađu. Čak ih je bolio qrtz kad su skužili da su me krivo, pa se nisu ni previše potrgali da se ispričaju. Ja da umirem od žeđi ne bih ušla u te trgovine da mi daju vode - toliko mi se gade. I pobrinula sam se da se zgade svima koje poznajem.

elrania

Post by elrania » 08 Feb 2009, 20:56

ne.
dobila sam dojam da bi ti, ako bi napravila takav nered i htjela otic bez da te boli briga za to, i ako bi ti prisli ti redari i trazili te da to pocistis, bez ikakvog pardona i svijesti o nekim osnovama bontona i kulturnog ponasanja napravila takav zajeb tim ljudima, samo zato sto mozes, jer ti to zakon dopusta.

ovo s kradom je sasvim druga stvar i opravdavam to sto god si ucinila, al da meni npr. pride redar u kinu i kaze mi da izvolim pobrat to s poda sto sam razbacala, ne bi trebao ni trepnut dva puta, ja bih vec to sve isla pobrati i ispricala bih se usput.

sjetila sam se sada situacije iz osnovne kad smo jednom tako jako zasarali cijeli stol olovkom da nas je uciteljica poslala kod cistacica po arf i neka izvolimo oprat taj stol, da kako se to ponasamo. i to smo ucinili bez da smo se usudili prigovoriti.
a onda se sad desi ovakvo nesto i opci skandal. svasta.
ko da su ih silovali usput tamo.

DEXTER

Post by DEXTER » 08 Feb 2009, 20:58

elrania wrote:@dex: ne. dogodilo se kolegicama s blagajni i znala sam naletiti par puta kad bih bila posjetitelj.
ja to definintivno ne bi trpio :evil: i uopce ne kužim kako nekom mogu bit nesposobne kod printanja ulaznica :?

elrania

Post by elrania » 08 Feb 2009, 21:03

DEXTER wrote:
elrania wrote:@dex: ne. dogodilo se kolegicama s blagajni i znala sam naletiti par puta kad bih bila posjetitelj.
ja to definintivno ne bi trpio :evil: i uopce ne kužim kako nekom mogu bit nesposobne kod printanja ulaznica :?
ma budu situacije tipa da lik rezervira karte u drugom kinu pa dode u krivi termin i onda je kriv onaj na blaganji ili da rezerviraju grupni popust umjesto rodendana (jednu curu je rasplakao lik koji se poceo derat na nju zbog toga) ili si nov pa ne znas kako behandlat neku stars club karticu i zoves pomoc pa dok taj netko dode ovi vec frkcu na tebe s pulta ili im isteknu rezervacije pa si ti kriv sto se to desilo... i nikada ne shvate kad im objasnis, nego si ti jos uvijek kriv.
bas pricam ashu danas kak je jednoj kolegici klinka neka od kojih 7-8 godina dosla na pult i nes zahtijevala i kad joj je ova rekla da malo priceka da ce joj potraziti to stogod, mala je tako zakolutala ocima i frknula na nju. :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Feb 2009, 21:08

@el - Eh, ti si editirala usput post, pa nisam imala mogućnosti prikladno odgovorit. Tek sad vidim što si sve napisala.

Nigdje ne piše koliko je točno djevojčica napravilo nered, moguće je da je njih 11 zasralo, a ovih par ostalo s njima čistit jer su bili zajedno u ekipi. Eto ti već štete.
Kakav god scenarij bio, legitimno je od djece (kad ih je već tako puno bilo, 15 jbte) da kažu što su doživjeli. I tu je cijela bit.
Da je nenormalno pronaći neuredne sjedalice - čistači ne bi postojali. Djeca su ok napravila - i to što su ostali čistit sranje koje su napravili i to što su rekli poslije što je bilo.
Ako je kino opterećeno lošom reputacijom - nek da dečkima otkaz. Stvar je vrlo jednostavna.
I nema se tu više šta pričat.

moko

Post by moko » 08 Feb 2009, 21:09

elrania wrote:bas pricam ashu danas kak je jednoj kolegici klinka neka od kojih 7-8 godina dosla na pult i nes zahtijevala i kad joj je ova rekla da malo priceka da ce joj potraziti to stogod, mala je tako zakolutala ocima i frknula na nju. :lol:
danas se dječurliji previše dopušta, uopće ne bi došlo do takve situacije da su se klinci ponašali kako bog zapovijeda za vrijeme filma. Ja se sjećam kad sam bila tih godina bilo je kad se svjetla upale u parku dođi doma, danas kad idem oko 2 ujutro doma, vidim klince u tramvaju 13-14 godina piju i puše i idu dalje van?!? ja ne znam kako to roditelji mogu dopustiti, a ako im netko i ukaže na nedostatke njegovog djeteta onda se osjete povrijeđenim i ugroženima pa dignu frku jer napad je uvijek najbolja obrana.
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]

A$H

Post by A$H » 08 Feb 2009, 21:17

nazad na temu.. :wink:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

elrania

Post by elrania » 08 Feb 2009, 21:18

:heart: edward cullen :heart:

:lol:

Boby

Post by Boby » 08 Feb 2009, 21:20

S pravnog gledišta, cure imaju osnove da ove redare prekršajno prijave i traže odštetu

moko

Post by moko » 08 Feb 2009, 21:21

da, malo smo previše otišli van teme
ja ju čak nisam ni komentirala odmah sam prešla na djevojčice koje su čistile dvoranu.
Pogledala sam Twilight i ne znam, neam nikakve pohvale za taj film, nisam se zaljubila u Edwarda, niti mi film ima neku posebnu radnju osim onih 10min akcije, bježanja pred zločestim vampirkom... malo mi se plače (od muke) na ideju da je ona zaljubljena u njega, on neće biti s njom jer bi ju mogao gricnuti itd.
sve u svemu nije moj štih ...
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]

A$H

Post by A$H » 08 Feb 2009, 21:22

elrania wrote::heart: edward cullen :heart:

:lol:
:boooo:

kak da se borim protiv vampira koji se jos cakli na suncu i penje po drvecu kao majmun.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Post Reply