eh, eto, jesi, u pravu si.
samo sto u potpunosti shvacam zasto su to ovi naredili njima da naprave, jer drugo je pocistiti iza nekoga kome je ostalo par kokica na sjedalu dok je u mraku grabio i nije vidio sto radi, a drugo kad dodu djecurlija koja tresu hranu po podiju, sjedalima i sl.
(za to zasto ih nisu istjerali tokom predstave postoji takoder objasnjenje, a to je da oni nisu zaduzeni puna 2h koliko traje film stajati tamo, vec moraju obavljati i ostale duznosti u kinu, te se pojavljuju par pura radi provjere slike, zvuka itd., tocnije, u dvorani su prvih i zadnjih 15 minuta, i ljudi koji su bili u kinu su trebali pozvati redare iliti decke/cure sa floora.)
ista stvar ko s radom na blagajnama. osoba je placena da sjedi tamo i da trpi uvrede koje im se znaju katkada reci (balavico nesposobna, glupaco i sl.), ali isto tako ne mogu zamisliti da bi bilo koja razumna osoba takvo nesto trpila i svaki put se samo pristojno obratila sa stavom 'da, ja jesam glupaca, vi ste u pravu, oprostite mi na tome' i dalje nastavila svoj dan ko da nista nije bilo.
da sam ja bila jedna od tih djevojaka koje su ostale cistiti moji bi mi roditelji samo rekli da sam valjda naucila svoju lekciju i da mi vise nije na pamet palo tako se ponasati i bili bi u pravu.
najbolje da svi jos pocnemo tako s tim stavom da postoje ljudi koji su placeni za taj neki posao i da kad idemo negdje van ne povlacimo vodu za sobom u wcu, bacamo smece po podu u kaficima, muzejima, pljujemo uokolo i sl., jer eto, nema veze, ima tu netko kome je obaveza cistiti za nama seljacinama.
Last edited by
elrania on 08 Feb 2009, 20:09, edited 1 time in total.