Twilight (2008)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
elrania

Post by elrania » 08 Feb 2009, 15:17

PETNAESTAK curica, koje su u splitskom kinu Broadway u trgovačkom centru Joker gledale film "Sumrak", trojica su redara prošlog vikenda natjerali da počiste dvoranu po završetku predstave.

Djevojčice u dobi od 12 do 14 godina zasigurno se nisu nadale takvom završetku izlaska u kino, a čitav incident prijavili su ogorčeni roditelji, koji od uprave Broadwaya traže javnu ispriku zbog nezakonitog zadržavanja njihove djece, piše Slobodna Dalmacija.
i neka su ih zadrzali. ovi koji rade na flooru trebaju pocistiti nakon predstave, al s obirom da se sigurno radilo o tome da su ove namjerno napravile svinjac s kokicama i cipsevima, s punim su ih pravom zadrzali tamo. da su bili pametni uputili bi ih odmah van iz dvorane, na sto imaju pravo.
a i roditelji bi mogli te svoje kceri rade disciplinirat, nego krivit cinestar. :?

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 08 Feb 2009, 15:19

HorrorHR wrote:Pa ti gledaj Twilight :mrgreen:
PETNAESTAK curica, koje su u splitskom kinu Broadway u trgovačkom centru Joker gledale film "Sumrak", trojica su redara prošlog vikenda natjerali da počiste dvoranu po završetku predstave.

Djevojčice u dobi od 12 do 14 godina zasigurno se nisu nadale takvom završetku izlaska u kino, a čitav incident prijavili su ogorčeni roditelji, koji od uprave Broadwaya traže javnu ispriku zbog nezakonitog zadržavanja njihove djece, piše Slobodna Dalmacija.

Trojica redara koji su djevojčice nakon predstave zadržali i naredili im da očiste dvoranu metlama i golim rukama te da smeće stave u vrećice, u kinu rade preko student servisa i svi su u dobi od dvadesetak godina.

hahahahahaha, bitch slap
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

DEXTER

Post by DEXTER » 08 Feb 2009, 15:49

hahaha tako im i treba kad su išle gledat to smeće :lol: :lol: :twisted:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

moko

Post by moko » 08 Feb 2009, 15:58

frendica mi radi u kinu i kaže da dok nije tam počela raditi da nije skužila kako ljudi mogu biti svinje...
uglavnom pazite kak jedete kokice hahahahaha da ne bi i vi čistili dvorane :lol:
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]

elrania

Post by elrania » 08 Feb 2009, 16:00

a radila sam i ja i zato sam ono rekla. a upravo zbog tog kolike svinje mogu biti vise ne radim. :?

Boby

Post by Boby » 08 Feb 2009, 16:23

elrania wrote:a radila sam i ja i zato sam ono rekla. a upravo zbog tog kolike svinje mogu biti vise ne radim. :?
Ja sam bil dobar za vrijeme gledanja "There Will Be Bolod"

DEXTER

Post by DEXTER » 08 Feb 2009, 16:26

Boby wrote:
elrania wrote:a radila sam i ja i zato sam ono rekla. a upravo zbog tog kolike svinje mogu biti vise ne radim. :?
Ja sam bil dobar za vrijeme gledanja "There Will Be Bolod"
i ja isto :D zaspao sam :lol:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

A$H

Post by A$H » 08 Feb 2009, 17:07

Ma treba ih tuzit i pobrat neku lovu..gamad..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

elrania

Post by elrania » 08 Feb 2009, 19:28

A$H wrote:Ma treba ih tuzit i pobrat neku lovu..gamad..
:bicovanje:

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Feb 2009, 19:44

Iako to na prvi pogled izgleda smješno i svi smo zadovoljni što su zločesta djeca nadrapala, ipak...

Redari su pogriješili.
Ako ih već nisu istjerali usred predstave zbog nedoličnog ponašanja (što smiju), onda se ovako nešto sramotno nije trebalo dogoditi. Divno od njih što su tako negativno promovirali kino. Ja bih im dala otkaz. Oni su plaćeni da očiste, ne gledatelji.
I zaboga, u pitanju su djeca.
Ne bih se čudila da sad ta ista djeca (i roditelji i sl.) nikad ne stupe nogom u to kino.
Gubitak prometa i loša reputacija? Vjerojatno. Zahvaljujući redarima.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 08 Feb 2009, 19:59

eh, eto, jesi, u pravu si.

samo sto u potpunosti shvacam zasto su to ovi naredili njima da naprave, jer drugo je pocistiti iza nekoga kome je ostalo par kokica na sjedalu dok je u mraku grabio i nije vidio sto radi, a drugo kad dodu djecurlija koja tresu hranu po podiju, sjedalima i sl.
(za to zasto ih nisu istjerali tokom predstave postoji takoder objasnjenje, a to je da oni nisu zaduzeni puna 2h koliko traje film stajati tamo, vec moraju obavljati i ostale duznosti u kinu, te se pojavljuju par pura radi provjere slike, zvuka itd., tocnije, u dvorani su prvih i zadnjih 15 minuta, i ljudi koji su bili u kinu su trebali pozvati redare iliti decke/cure sa floora.)
ista stvar ko s radom na blagajnama. osoba je placena da sjedi tamo i da trpi uvrede koje im se znaju katkada reci (balavico nesposobna, glupaco i sl.), ali isto tako ne mogu zamisliti da bi bilo koja razumna osoba takvo nesto trpila i svaki put se samo pristojno obratila sa stavom 'da, ja jesam glupaca, vi ste u pravu, oprostite mi na tome' i dalje nastavila svoj dan ko da nista nije bilo.
da sam ja bila jedna od tih djevojaka koje su ostale cistiti moji bi mi roditelji samo rekli da sam valjda naucila svoju lekciju i da mi vise nije na pamet palo tako se ponasati i bili bi u pravu.

najbolje da svi jos pocnemo tako s tim stavom da postoje ljudi koji su placeni za taj neki posao i da kad idemo negdje van ne povlacimo vodu za sobom u wcu, bacamo smece po podu u kaficima, muzejima, pljujemo uokolo i sl., jer eto, nema veze, ima tu netko kome je obaveza cistiti za nama seljacinama.
Last edited by elrania on 08 Feb 2009, 20:09, edited 1 time in total.

moko

Post by moko » 08 Feb 2009, 20:07

da... to su djeca u pubertetu (moja sestra je tih godina i znam kaj doma trpimo) i kad su ih redari natjerali da počiste nered vjerojatno im je bio toliko povrijeđen ego da su napravili dramu od svega toga, a u biti je možda sve bilo bezazleno... eto nikad nećemo znati jer gost je uvijek u pravu... :?
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]

A$H

Post by A$H » 08 Feb 2009, 20:08

ma vec sam vodio raspravu na ovu temu i pobijedio..hehe.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Feb 2009, 20:09

elrania wrote:eh, eto, jesi, u pravu si.

samo sto u potpunosti shvacam zasto su to ovi naredili njima da naprave, jer drugo je pocistiti iza nekoga kome je ostalo par kokica na sjedalu dok je u mraku grabio i nije vidio sto radi, a drugo kad dodu djecurlija koja tresu hranu po podiju, sjedalima i sl.
(za to zasto ih nisu istjerali tokom predstave postoji takoder objasnjenje, a to je da oni nisu zaduzeni puna 2h koliko traje film stajati tamo, vec moraju obavljati i ostale duznosti u kinu, te se pojavljuju par pura radi provjere slike, zvuka itd., tocnije, u dvorani su prvih i zadnjih 15 minuta, i ljudi koji su bili u kinu su trebali pozvati redare)
ista stvar ko s radom na blagajnama. osoba je placena da sjedi tamo i da trpi uvrede koje im se znaju katkada reci (balavico nesposobna, glupaco i sl.), ali isto tako ne mogu zamisliti da bi bilo koja razumna osoba takvo nesto trpila i svaki put se samo pristojno obratila sa stavom 'da, ja jesam glupaca, vi ste u pravu, oprostite mi na tome' i dalje nastavila svoj dan ko da nista nije bilo.
da sam ja bila jedna od tih djevojaka koje su ostale cistiti moji bi mi roditelji samo rekli da sam valjda naucila svoju lekciju i da mi vise nije na pamet palo tako se ponasati i bili bi u pravu.
Shvaćam ja to sa subjektivne strane, ali...
Treba biti objektivan. Tko ne može trpiti sranja na svom radnom mjestu - ne bi trebao raditi. Ima tko hoće. I taj netko bi imao živce držati umjetni osmjeh na licu.
Ali ovakvu medvjeđu uslugu cijelom kinu raditi...
I u pitanju su djeca, tj. tko god pod njih ima manje od 14 je - dijete. Dakle, oni su djecu tjerali da čiste.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 08 Feb 2009, 20:19

ma shvacam sto govoris i ne moze se previse protiv zakona... ali opet.

sumnajm da je bio takav slucaj da su oni njima dosli, stjerali ih u kut, vezali ih tamo u dvorani i rekli da ih nece pustiti dok ne pociste. smatram da je cijela situacija prenapuhana i da su se ove malo zaplasile sto im je netko zaista prisao i ovaj put stao na kraj tome. a mogle su tako i tako izac van kad su htjele i kaj im tko moze. ako su imale obraza bit bezobrazne tokom predstave, mogle su odjebat i ove kasnije.
jedino sto mi je u cijeloj prici malo cudno je to izjavljivanje da su cistile cijelu dvoranu. ako je njima zaista receno da ciste cijelu dvoranu, a ne samo rusvaj oko svojih sjedala, onda sam apsolutno za to da se provedu sankcije.

doduse, mediji tako i tako pretjeraju da i sljedeci citat zvuci tako dramaticno ko da su ih poslali da kopaju u rudnicima: "Trojica redara koji su djevojčice nakon predstave zadržali i naredili im da očiste dvoranu metlama i golim rukama te da smeće stave u vrećice...itd."
strahote li. cime bi trebali kupit stvari? nogama?

uzasno me smeta nekulturnost i drago mi je sto vise nemam veze sa cinestarom, iako osobno nisam dozivjela neke neugodnije trenutke, ali bila sam svjedokom onoga sto se desavalo kolegama i razumijem ih u potpunosti.
sumnjam da itko tko radi tamo zeli to raditi i uziva u tom poslu, ali mnogima je potreban novac, a buduci da rad u cinestaru i mc-u pruza fleksibilan raspored koji si osoba slaze po volji, dosta ljudi hrli tamo da si zaradi koji kunu. a od budala ne mozes pobjec...

Post Reply