My Bloody Valentine 3D (2009)
- Scarface
Evo pogleda san taj CAM jer nisan moga odolit, naravno, kako ću bit u Zagrebu oko 20. 02. zbog Iced Eartha, navratit ću i do Cinestara pogledat ga. Uglavnom, film je fenomenalan, od glumačke postave, brutalnih ubojstava i atmosfere, pa sve do twista s identitom ubojice, koji je puno bolje odrađen nego u originalu, i pomalo iznenađajuć. A mogu samo zamislit kako to izgleda u stoput boljoj rezoluciji i 3d-u. Preporuke, jedan od rijetkih odličnih remakeova koji nijednog ljubitelja slashera ne bi triba razočarat.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DEXTER
ajde dobro. napokon jedan dobar remakeGhostface wrote:Evo pogleda san taj CAM jer nisan moga odolit, naravno, kako ću bit u Zagrebu oko 20. 02. zbog Iced Eartha, navratit ću i do Cinestara pogledat ga. Uglavnom, film je fenomenalan, od glumačke postave, brutalnih ubojstava i atmosfere, pa sve do twista s identitom ubojice, koji je puno bolje odrađen nego u originalu, i pomalo iznenađajuć. A mogu samo zamislit kako to izgleda u stoput boljoj rezoluciji i 3d-u. Preporuke, jedan od rijetkih odličnih remakeova koji nijednog ljubitelja slashera ne bi triba razočarat.![]()
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- A$H
ima ih vise od toga..DEXTER wrote:ajde dobro. napokon jedan dobar remakeGhostface wrote:Evo pogleda san taj CAM jer nisan moga odolit, naravno, kako ću bit u Zagrebu oko 20. 02. zbog Iced Eartha, navratit ću i do Cinestara pogledat ga. Uglavnom, film je fenomenalan, od glumačke postave, brutalnih ubojstava i atmosfere, pa sve do twista s identitom ubojice, koji je puno bolje odrađen nego u originalu, i pomalo iznenađajuć. A mogu samo zamislit kako to izgleda u stoput boljoj rezoluciji i 3d-u. Preporuke, jedan od rijetkih odličnih remakeova koji nijednog ljubitelja slashera ne bi triba razočarat.![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- DEXTER
mislio sam na horrore. ja ih znam samo dva: Dawn of the Dead i TCMA$H wrote:ima ih vise od toga..DEXTER wrote:ajde dobro. napokon jedan dobar remakeGhostface wrote:Evo pogleda san taj CAM jer nisan moga odolit, naravno, kako ću bit u Zagrebu oko 20. 02. zbog Iced Eartha, navratit ću i do Cinestara pogledat ga. Uglavnom, film je fenomenalan, od glumačke postave, brutalnih ubojstava i atmosfere, pa sve do twista s identitom ubojice, koji je puno bolje odrađen nego u originalu, i pomalo iznenađajuć. A mogu samo zamislit kako to izgleda u stoput boljoj rezoluciji i 3d-u. Preporuke, jedan od rijetkih odličnih remakeova koji nijednog ljubitelja slashera ne bi triba razočarat.![]()
![]()
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
- A$H
Willard..The Fly..The Thing..The Amityville Horror..itd..ima ih ima..DEXTER wrote:mislio sam na horrore. ja ih znam samo dva: Dawn of the Dead i TCMA$H wrote:ima ih vise od toga..DEXTER wrote: ajde dobro. napokon jedan dobar remake![]()
iako je jebeno puno vise onih losih..
Last edited by A$H on 24 Jan 2009, 13:54, edited 1 time in total.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
DEXTER wrote:mislio sam na horrore. ja ih znam samo dva: Dawn of the Dead i TCMA$H wrote:ima ih vise od toga..DEXTER wrote: ajde dobro. napokon jedan dobar remake![]()
A Hills have eyes?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DEXTER
- angelsshadow
-
John_Ryder
-
Ghrall
- Scarface
-
John_Ryder
- HorrorHR
- Site Admin