Underworld 3: Rise of the Lycans (2009)
- Dragonrage
-
Eat Your Brains
- Asfodel
-
Eat Your Brains
- Dragonrage
Mehhh...ne znam...ovaj Underworld mi bil tak tak...neki prosjek, uglavnom slabiji od prva dva. Romeo i Julija sa vampirima i vukodlacima na suprotnim stranama...formula preuzeta iz prvog filma, samom ovaj put nema pištolja i kožnih kostima već mačebi i oklopi (i nešto kože...ipak hehe). Najveći problem filma je to što nije ni malo uzbudljiv jer već se od samog početka, pa i prije zna šta će se dogoditi, a nije ni pretjerano zabavan. Da je snimljen prije prethodna dva, bio bi bolji i smisleniji, ovako je u najmanju ruku nepotreban. Doduše ako se prvo gleda njega pa onda 1. i 2., utisak je možda bolji, i tak stvari donekle funkcioniraju.
Kostimi i scenografija su izvrsni, efekti...malo manje ali ok su. Bolje nego u Incredible Hulku...no drago mi je da su ponovno koristili animatorniku. Gorea ima također u solidnoj količini za jedan Hollywoodski mainstream film, ali niš posebno ni šokantno. Iskreno, Bill Nighy ovaj puta već lagano išao na živce svojom izvedom Viktora, ponavlja se iz prethodna dva filma i to njegovo konstantno napižđeno deranje i škiljenje je već bilo malo iritantno. Također fajtovi su bili pomalo jadni...em nisu bili ništa ekstra što se koreografije tiče, em su bili loše snimljeni i montirani...kratki kadrovi, krupni planovi, pomalo negledljivo. Inače, Rhona Mitra dostojna zamjenica Kate i vidi se zašto su ju izabrali, jer joj fakat sliči i po meni je ona uz Michaela Sheena i kratko trajanje filma najveći plus filma.
Sve u svemju...neki solidan prosjek, ali ipak prosjek...dvoumim se između 2,5 i 3/5...
Kostimi i scenografija su izvrsni, efekti...malo manje ali ok su. Bolje nego u Incredible Hulku...no drago mi je da su ponovno koristili animatorniku. Gorea ima također u solidnoj količini za jedan Hollywoodski mainstream film, ali niš posebno ni šokantno. Iskreno, Bill Nighy ovaj puta već lagano išao na živce svojom izvedom Viktora, ponavlja se iz prethodna dva filma i to njegovo konstantno napižđeno deranje i škiljenje je već bilo malo iritantno. Također fajtovi su bili pomalo jadni...em nisu bili ništa ekstra što se koreografije tiče, em su bili loše snimljeni i montirani...kratki kadrovi, krupni planovi, pomalo negledljivo. Inače, Rhona Mitra dostojna zamjenica Kate i vidi se zašto su ju izabrali, jer joj fakat sliči i po meni je ona uz Michaela Sheena i kratko trajanje filma najveći plus filma.
Sve u svemju...neki solidan prosjek, ali ipak prosjek...dvoumim se između 2,5 i 3/5...
- Carpenter
Meni je jako dobar film a razlog zašto je Bill Nighy isti kao i u prethodnim filmovima je vrlo jednostavan- glumi isti lik. Rhonica je dobra i meni jako draga ali malo izgleda out of place sa silikonskim ustima u doba mača i oklopa. Svidio mi se izgled filma, Michael Sheen je odličan, ja zadovoljan.
Are you talking to me?
- Decadentor
- Samhain
gledao sam Cam verziju i mogu reći da mi se fim sasvim sviđa, same borbe i likovi su solidno izvedeni, samo mi smeta što prekratko traje (za ovakav film)
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
- maddjuro
tolko se odmaraju jer su tako dugovječniji,a i nema potrebe da budu sva 3 vampire lorda najednom budnaDecadentor wrote:Nisam gledo trojku, ali sam primjetio maximalnu glupst u filmu (bar meni) Najjaci vampiri se moraju odmarat po par-100 godina, a ovi obicni jadni vampiri trckaraju uokolo od kad je vamira
I may be an idiot, but i am no fool.
- Decadentor
maddjuro wrote:tolko se odmaraju jer su tako dugovječniji,a i nema potrebe da budu sva 3 vampire lorda najednom budnaDecadentor wrote:Nisam gledo trojku, ali sam primjetio maximalnu glupst u filmu (bar meni) Najjaci vampiri se moraju odmarat po par-100 godina, a ovi obicni jadni vampiri trckaraju uokolo od kad je vamira
Evo pogledo sam trojku i meni je bolja od prva 2 djela jer nema vatrenog oruzja i super-tehnologoje
A za ovo odmaranje...e da su bili svi troica budni bili bi nepobjedivi ili bi se medjusobno pobili ali to mi odmaranje jos uvjek nema smisla

-
Eat Your Brains