Zona Mrtvih !
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
BEOGRAD, 8. januara 2009. (Beta) - Horor film Milana Todorovića i Milana Konjevića "Zona mrtvih", koji je snimljen u srpsko-američko- španskoj koprodukciji, premijerno će biti prikazan 22. februara na FEST-u '09 u Beogradu.
Kako je Todorović danas rekao agenciji Beta, gost premijere biće tumač glavne uloge, američki glumac Ken Fori (Ken Foree), koji je postao kultno ime u svetu horor filma nakon što je zaigrao u "Zori mrtvaca" (1978) Džordža Romera (George A. Romero).
"Zona mrtvih" govori o ekološkoj katastrofi u Pančevu čija je posledica - zombifikacija stanovništva. Film je u tom gradu sniman tokom proleća prošle godine, uz učesčhe velikog broja statista, a završna postprodukcijska obrada počeće za nedelju dana u Italiji.
Prvi trejler će biti gotov za nekoliko dana, a napravio ga je Migel Angel Sanantonio (Miguel Angel Sanantonio), koji radio trejlere za filmove "Helboj" i "Helboj 2" Giljerma del Toroa (Guillermo del Torro) i "Duhovi u nama" Alesandra Amenabara (Alejandro Amenabar), izjavio je Milan Todorović.
izvor::: www.nadlanu.com
Kako je Todorović danas rekao agenciji Beta, gost premijere biće tumač glavne uloge, američki glumac Ken Fori (Ken Foree), koji je postao kultno ime u svetu horor filma nakon što je zaigrao u "Zori mrtvaca" (1978) Džordža Romera (George A. Romero).
"Zona mrtvih" govori o ekološkoj katastrofi u Pančevu čija je posledica - zombifikacija stanovništva. Film je u tom gradu sniman tokom proleća prošle godine, uz učesčhe velikog broja statista, a završna postprodukcijska obrada počeće za nedelju dana u Italiji.
Prvi trejler će biti gotov za nekoliko dana, a napravio ga je Migel Angel Sanantonio (Miguel Angel Sanantonio), koji radio trejlere za filmove "Helboj" i "Helboj 2" Giljerma del Toroa (Guillermo del Torro) i "Duhovi u nama" Alesandra Amenabara (Alejandro Amenabar), izjavio je Milan Todorović.
izvor::: www.nadlanu.com
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
- The Undertaker
-
Budući da znam kako je Arminio bio zombi u tom filmu, zanima me samo da li je prije nego što je postao zombi bio mrtav?
Kako je on protivnik zombija koji nisu otegnuli papke prije povratka iz mrtvih, molio bih ga da dostavi neki dokaz da je stvarno bio mrtav, inače mu ne vjerujem i treba ga onda maknuti sa odjavne špice ili iz filma! 
P.S. zajebavam se, da netko ne shvati krivo
A što je sa Beogradskim fantomom, hoće li to biti nekakav mystery film ili će se držati povijesnih činjenica? Ima ko kakvu informaciju o ovome filmu?

A što je sa Beogradskim fantomom, hoće li to biti nekakav mystery film ili će se držati povijesnih činjenica? Ima ko kakvu informaciju o ovome filmu?
- The Undertaker
Ja nisam čuo da se snima film takvog naslova a ako se snima, pretpostavljam da će biti posvećen legendarnom liku koji je krajem 70-ih izludjivao gradsku saobraćajnu policiju jureći ulicama u ukradenom belom poršeu 911, navodno su ljudi izlazili na ulice i navijali za njega dok ga je murija jurila. Dakle, ne verujem da je u pitanju horor ili mystery
U stvari, evo sad sam video na IMDB-u da je to film o toj priči.

None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
- Asfodel
Amstar wrote:Budući da znam kako je Arminio bio zombi u tom filmu, zanima me samo da li je prije nego što je postao zombi bio mrtav?Kako je on protivnik zombija koji nisu otegnuli papke prije povratka iz mrtvih, molio bih ga da dostavi neki dokaz da je stvarno bio mrtav, inače mu ne vjerujem i treba ga onda maknuti sa odjavne špice ili iz filma!
![]()

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- dr_gonzo
- Mairosu
- dr_gonzo
-
Amstar wrote:Budući da znam kako je Arminio bio zombi u tom filmu, zanima me samo da li je prije nego što je postao zombi bio mrtav?Kako je on protivnik zombija koji nisu otegnuli papke prije povratka iz mrtvih, molio bih ga da dostavi neki dokaz da je stvarno bio mrtav, inače mu ne vjerujem i treba ga onda maknuti sa odjavne špice ili iz filma!

Ja sam bio statist a ne naturscik

arminio
www.zuti-titl.com - drugacije o filmu / o drugacijem filmu
http://agrgic.tripod.com/rew
www.zuti-titl.com - drugacije o filmu / o drugacijem filmu
http://agrgic.tripod.com/rew
- Mairosu
http://www.tportal.hr/showtime/film/639 ... lmove.html
Novi intervju sa Milanom "the Man" Todorovicem.
Novi intervju sa Milanom "the Man" Todorovicem.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
- Dragonrage