Mislim da nisu to njegove slike... Nekako sumnjam da Dragonrage ima Limited edition "Living dead in Manchester Morgue"Vorador wrote:Au šit. Vidim u gornjem desnom ćošku da imaš onu alien quadrilogy bistu ; respect![]()
![]()
![]()
Ajd pliz nabaci koju slikicu da se divim...
Što ste zadnje kupili?
- HorrorHR
- Site Admin
- Dragonrage
Na žalost...ne varaš se heheHorrorHR wrote:Mislim da nisu to njegove slike... Nekako sumnjam da Dragonrage ima Limited edition "Living dead in Manchester Morgue"Vorador wrote:Au šit. Vidim u gornjem desnom ćošku da imaš onu alien quadrilogy bistu ; respect![]()
![]()
![]()
Ajd pliz nabaci koju slikicu da se divim...![]()
Ili se varam
Ma to sam bio naletio na neki danski ili finski forum...nemam pojma čiji, gdje ekipa posta slike svojih kolekcija i onda sam tamo malo slinio...a kad sam vidio ova neka horror izdanja...rekoh da stavim, možda se netko zainteresira pa si naruči nešto od toga....
Evo stavit ću par fotki od nekih kolekcija u topic "Kolekcionari u nama" pa pogledajte ako vas zanima...
-
Din Tah
ki
Posljednja stva koju sam kupio je, DvD izdanje Stephen Kingove "Polarne Stanice"
I kajem se!!!!!!!!!!!
Tri dana nisam mogao hoci sebi od cinjenice da su neki crtici puno interesantniji i zreliji od tog filma.
Mislim, knjiga je uredu ali film Glupo & Gluplje!!!!!
I kajem se!!!!!!!!!!!
Tri dana nisam mogao hoci sebi od cinjenice da su neki crtici puno interesantniji i zreliji od tog filma.
Mislim, knjiga je uredu ali film Glupo & Gluplje!!!!!
Din Tah
-
Din Tah
ki
Ma, nish, neko djecije sranje o tome kak se grupica meterologa zaklavila na sj polu i naravno k'o u svakom filmu desi se nesto glupo! nime, na kristalno bijelom snijegu pojavljuju se krvavi tragovi u obliku pentagrama i jedan po jedan clan tima biva ubijen od strane demona Nuxevilasa- POMOCNIKA SAMOG SOTONE! I JEDINA ONAK' INTERESANTNA STVAR JE DA NIKO NIJE PREZIVIO! 
Din Tah
- john_constantine
-
Din Tah
ki
Polar Station! I think.
Ali mislim ka Kingove kjige nisu za filma! Jednostavno ih upropaste!
Ali u biti i nesto ne gledam filmove, CITAM!
King, Poe, Straub...
A ni goth horrori zasluzuju da im se posveti dosta paznje. Mislim, sam taj vremenski period je za mene genijalan.
Ali mislim ka Kingove kjige nisu za filma! Jednostavno ih upropaste!
Ali u biti i nesto ne gledam filmove, CITAM!
King, Poe, Straub...
A ni goth horrori zasluzuju da im se posveti dosta paznje. Mislim, sam taj vremenski period je za mene genijalan.
Din Tah
- john_constantine
http://www.imdb.com/title/tt0171768/
Misliš ovo?
A nisu sva njegova djela loša. Ima i dobrih ekranizacija kao langolijeri, Groblje kućnih ljubimaca, The stands...
Misliš ovo?
A nisu sva njegova djela loša. Ima i dobrih ekranizacija kao langolijeri, Groblje kućnih ljubimaca, The stands...
- Zombiemachine
- cvd-klon
http://www.imdb.com/title/tt0090655/
Napokon kupih Paramountov "April Fool's Day"
- film koji je za mnoge obilježio kraj "zlatne" slasher ere 
Napokon kupih Paramountov "April Fool's Day"