Ali gledajuci film kao visokobudzetnu ljubavnu dramu sa elementima horrora,film je sasvim dobar.
Idealan za poci pogledati ako ste tek usli u vezu pa se jos vise zelite zblizit sa partnerom ili ako izlazite na 1.spoj...

Slažem seGreenHornet wrote:Iz perspektive horrora katastrofa-bas nijedna strasna scena,masu nelogičnosti, od vampira napravili lakrdiju SPOILER(bezbrizno setaju danju,penju se na drveca kao majmuni,mogu letiti,igraju baseball,trče 100x brže od Bolta)
Ali gledajuci film kao visokobudzetnu ljubavnu dramu sa elementima horrora,film je sasvim dobar.
Idealan za poci pogledati ako ste tek usli u vezu pa se jos vise zelite zblizit sa partnerom ili ako izlazite na 1.spoj...
kad to men vele frendice, ja im welim da ako hoć ljubić s vampirima nek pogledaju undeworldDEXTER wrote:Slažem seGreenHornet wrote:Iz perspektive horrora katastrofa-bas nijedna strasna scena,masu nelogičnosti, od vampira napravili lakrdiju SPOILER(bezbrizno setaju danju,penju se na drveca kao majmuni,mogu letiti,igraju baseball,trče 100x brže od Bolta)
Idealan za poci pogledati ako ste tek usli u vezu pa se jos vise zelite zblizit sa partnerom ili ako izlazite na 1.spoj...Meni se najviše nije svidio zbog toga što sam očekivao malo više elemenata horrora, ali dobro. Kad kažem da mi je film glup, svi mi kažu da nisam romantičan
![]()
HorrorHR wrote:Reakcija (uber lude manijakalne) mega fanatične obožavateljica Twilighta, tog tipa ili što već.
http://www.youtube.com/watch?v=vFG9lXc2upQ
OMFG![]()
![]()
![]()
LOLHorrorHR wrote:Reakcija (uber lude manijakalne) mega fanatične obožavateljica Twilighta, tog tipa ili što već.
OMFG![]()
![]()
![]()
zamalo sam izgubio večeru kad sam je vidio.Aryx wrote:LOLHorrorHR wrote:Reakcija (uber lude manijakalne) mega fanatične obožavateljica Twilighta, tog tipa ili što već.
OMFG![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eat Your Brains wrote:Di je King popljuvo tu knjigu?Daj neki link..
King said in an interview with USA Weekend, "Both [J.K.] Rowling and Meyer, they're speaking directly to young people... The real difference is that Jo Rowling is a terrific writer and Stephenie Meyer can't write worth a darn. She's not very good."
Ouch.
He goes on to explain the draw surrounding Meyer's series: "People are attracted by the stories, by the pace and in the case of Stephenie Meyer, it's very clear that she's writing to a whole generation of girls and opening up kind of a safe joining of love and sex in those books. It's exciting and it's thrilling and it's not particularly threatening because it's not overtly sexual."
PETNAESTAK curica, koje su u splitskom kinu Broadway u trgovačkom centru Joker gledale film "Sumrak", trojica su redara prošlog vikenda natjerali da počiste dvoranu po završetku predstave.
Djevojčice u dobi od 12 do 14 godina zasigurno se nisu nadale takvom završetku izlaska u kino, a čitav incident prijavili su ogorčeni roditelji, koji od uprave Broadwaya traže javnu ispriku zbog nezakonitog zadržavanja njihove djece, piše Slobodna Dalmacija.
Trojica redara koji su djevojčice nakon predstave zadržali i naredili im da očiste dvoranu metlama i golim rukama te da smeće stave u vrećice, u kinu rade preko student servisa i svi su u dobi od dvadesetak godina.