ne namjeravam ju skidati sve dok nepem spat, tak da ak pem u grad pem tak. inace se ne sminkam, za van katkad. ja volim jacu sminku, ovo mi je tak prelijepo... bas su mi boje.... joj, blagoslovljeno bilo to sjenilo!Asfodel wrote:Hehe kužim te skroz, i ja znam ponekad doma potegnut za malo jačom šminkom kad ekeperimentiramvallay wrote:je, pronasla sam jucer paletu sjenila koja su ultra kul i danas sam bila sama doma pa sam napokon pronasla strpljenja za autoportret. al mi se sminka tak svidja da se cijeli dan ne skidam iz nje (bolje zgleda u zivo), osim kaj sam ruz maknula.Asfodel wrote:@Ryder - najbolja ti je ova u donjem lijevom kutu, kao da glumiš u nekom filmu
@vallay - jel to bila neka posebna prilika? (pitam zbog šminke)no za van samo samo osnovno
Objavi svoju sliku
-
vallay
he's the one
- elrania
ti si slatko ispala i dosta vuces na natali dizdar, ali uh oh, sminka je kaj se mog ukusa tice grozna (govorim za oci)vallay wrote:evo me
osobno ne volim kombinaciju tih boja, jer na kraju rezultiraju u stilu "sljiva na oku"
to nam lektorica na ang forsira redovito i osoba se ne moze prisiliti shvacati je ozbiljno dok nesto prica
- john_constantine
uf... neću komentirati. Ali bila bi dobra za jedan moj lik u romanu, he.vallay wrote:evo me
Michel puši karu.
- elrania
- Asfodel
- john_constantine
- NovemberBlut
sviđa mi se. imas onaj make up kao za dramatican izgled utopljenika.vallay wrote:evo me
jako ti dobro stoji. lijepe veeeeelike oci, senzualna usta.
prava mala femme fatale
[i]"Somewhere in Germany in an moment of misery
I think about liberty and the end of the world
Somewhere in Germany I think about Italy
Of friendship and ecstasy and the end of the world
I gave myself to me
And think of what to be"[/i]
I gave myself to me
-
vallay
hvala! mah to sve drugacije izgleda u RL (vec sam se i sva premorila s tim fotkanjem, rezultat je ispal tek nakon dva i pol sata) i mislim da se nebi mene trebalo tu shvacat preozbiljno. to je bilo za potrebe fotkanja, al to kaj mi se svidjelo je druga stvar. al opet - drugacije je u RL.elrania wrote:ti si slatko ispala i dosta vuces na natali dizdar, ali uh oh, sminka je kaj se mog ukusa tice grozna (govorim za oci)vallay wrote:evo me![]()
osobno ne volim kombinaciju tih boja, jer na kraju rezultiraju u stilu "sljiva na oku"
to nam lektorica na ang forsira redovito i osoba se ne moze prisiliti shvacati je ozbiljno dok nesto prica
sam velim, nije da se tak sminkam non stop, u biti se sminkam rijetko kad.
he's the one
-
vallay
hvala, hvala na komplimentima!NovemberBlut wrote:sviđa mi se. imas onaj make up kao za dramatican izgled utopljenika.vallay wrote:evo me
prava mala femme fatale
he's the one
- NovemberBlut
ma meni super i ovako izgleda, ja volim dramatican make up, volim pretjeranovallay wrote:hvala, hvala na komplimentima!NovemberBlut wrote:sviđa mi se. imas onaj make up kao za dramatican izgled utopljenika.vallay wrote:evo me
prava mala femme fatalejos jednom, sve bolje izgleda u RL..
a tebi bas slatko stoji... i ta neka nedefinirana frizura... very nice
[i]"Somewhere in Germany in an moment of misery
I gave myself to me
I gave myself to me
- Donnie Darko
izgledas ko pipi duga čarapaNovemberBlut wrote:ma meni super i ovako izgleda, ja volim dramatican make up, volim pretjeranovallay wrote:hvala, hvala na komplimentima!NovemberBlut wrote: sviđa mi se. imas onaj make up kao za dramatican izgled utopljenika.
prava mala femme fatalejos jednom, sve bolje izgleda u RL..
a tebi bas slatko stoji... i ta neka nedefinirana frizura... very nice
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- NovemberBlut