The Howling i Nosferatu uskoro na kioscima...
- Vorador
The Howling i Nosferatu uskoro na kioscima...
Za sve ljubitelje horrora evo odlične vijesti. Pred neki dan pregledavajući neke nove DVDe od Novog Lista saznah da bi 7.02. trebali izaći The Howling i Nosferatu u onoj ediciji "klasici" il tako nešto, na 2 DVDa za 40kn. Jedino nemam pojma koja verzija Nosferatua ali po slici mi se učinila Murnauova. Pa eto, ja jedva čekam ,

- Zombiemachine
- john_constantine
- Vorador
Kao što sam već napisao u gornjem postu, izlazi u sklopu edicije Novog Lista, "Klasici". Do sada su izašli The Third Man ( besplatno uz NL); Chaplin i Diva; The Fall of Roman Empire i El Cid; The Killing Fields i Plukovnik Redl; trenutno na kioscima 3 Days of Condor i The Osterman Weekend; a nejavljeni još The Howling i Nosferatu; Mephisto i Fitzgarraldo.Djuro19 wrote:hoće li to sda redovito izlazit ti horror klasici? il je ovo random izdanje
- john_constantine
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Dragonrage
Novi List ima odličnu kvalitetu DVD filmova...zanimljivo je i to što je svaki film na zasebnom DVD-u, a ne dva filma na jednom...cvd-klon wrote:Pozitivno iznenađenje vidjeti i Howling i Nosferatua u nas. Neznam kakave Novi List ima DVDe (kvaliteta) ali nadam se da su bolji od Slobodne Dalmacije
Znam tipa iz tog Novog Lista sa jednog drugog foruma pa nas on obavje3šatva o takvim akcijama, samo kaj sam ja sad totalno smetnuo s uma da će se pojaviti Nosferatu i Howling...