dobro da te nije pitao dali si crnac..Aryx wrote:joj bas igram sfiii: 3s na netu protiv nekog nizozemca i lik me nakon negdje 20 partija pita are u asian xD , nije moglo veceg komplimenta![]()
Igre, konzole i slično
- Aryx
failWendigo wrote:dobro da te nije pitao dali si crnac..Aryx wrote:joj bas igram sfiii: 3s na netu protiv nekog nizozemca i lik me nakon negdje 20 partija pita are u asian xD , nije moglo veceg komplimenta![]()
jel bi to bio kompliment?
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
http://www.youtube.com/watch?v=gzej_edtTYU
resident evil 5 gameplay - previše liči četvorki, kao da nema nikakvih novosti... A niti ne izgleda tako zanimljivo kao četvorka...
resident evil 5 gameplay - previše liči četvorki, kao da nema nikakvih novosti... A niti ne izgleda tako zanimljivo kao četvorka...
Michel puši karu.
- Freddy
Fahrenheit-jedna od najboljih avantura ikad,prešo sam je po treći put,a igrica se može preči na 7 načina
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- john_constantine
hm. na 7 načina? Ja sam probao biti negativan... ono, ostavim dječaka da umre, ali kasnije je vrlo teško, ako samo pogriješiš, onda nemaš šanse da preživiš iduću rundu....Freddy wrote:Fahrenheit-jedna od najboljih avantura ikad,prešo sam je po treći put,a igrica se može preči na 7 načina
Michel puši karu.
- john_constantine
- john_constantine
- Wendigo
- elrania
- john_constantine
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Castlevanie, finalne fantazije i ejakulacije, chrono crossevi i tome sl... koji ste vi fegeti, jebali vas zuti i nintendo
Kako su mi uvek bili mrski ti kosooki RPGovi i tome sl. A tek imena u japanskim igrama...bio sam se nalozio da igram MGS4 koji stvarno izgleda za sve pare, ali kako bre da se uzivim u ozbiljnu igru gde se glavni junak zove "Solid snake", neprijatelj "Liquid ocelot", a prvi saradnici "Sunny" i "Otacon"... Yuna, Tifa, Brega, Bebek itd....
Lepo bre left 4 dead ili call of duty, to je za junake. Pogotovo novi call of duty gde konacno trebis japance.
Lepo bre left 4 dead ili call of duty, to je za junake. Pogotovo novi call of duty gde konacno trebis japance.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]