Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Asfodel

Post by Asfodel » 10 Jan 2009, 00:26

Cannibalist wrote:Boo! 8/10 zakon je, redatelj Descenta i Dogsoldiersa 8)
khm mačak, a da nije producent?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Jan 2009, 13:16

Eat Your Brains wrote:Kazaam (1996)

http://www.imdb.com/title/tt0116756/
to niti nije horor, pobogu. :? I tako loš film da bi ga i djeca popljuvala. :lol:
Michel puši karu.

sikeone

Post by sikeone » 10 Jan 2009, 15:21

nije horror ali je strašan za pogledati :)

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 10 Jan 2009, 18:35

Upravo to!
I like to eat things.

Freddy

Post by Freddy » 11 Jan 2009, 14:50

Event horizon-ima jebenih scena,poput vizija,baš za zacimat se,glumci odlični,Sam Neill i Lawrence Fishburne,radnja kad se gleda solidna,ali kao što rekoh zbilja ima dobrih dijelova što ovaj film čini još boljim nego što sam očekivao,kraj sam i pretpostavljao kakav če biti, ali opet to nije nikakav minus,filmu dajem 7.4/10

Shark atack 3-fakat glupi film :ANAL: ,mogao bih do sutra nabrajati pogreške,svaka scena sa morem je morski pas,koji se uvjek nađe u pličaku ili u nekoj malo večoj dubini,uglavnom....film ništa ne pruža,ali pošto ja volim shark filmove čak je i u jednom trenutku mogao proć,ali ipak sam odlučio dati nisku ocjenu,film ne pruža ništa,od katastrofalne glume pa sve do tih napada morskih pasa+cgi efekti koje ja inače ne mogu prožvakat,jedino dobro u filmu a i kaj ga je i spasilo je nešto malo golotinje
2.9/10

Wolf-na imdb-u ima nisku ocjenu za takav meni inače odličan film+moj najdraži glumac legendarni Jackie,sama radnja na početku je odlična,snijeg+noč-od toga ništa nije bolje,sredinom filma ipak se vidi mali pad,ali inače u filmu treba da shvati da je dobijo taj dar,znači super sluh,njuh i vid, a prvo ubojstvo upravo ide na životinju,a ne na čovjeka,što je po meni odlično,naravno moram i spomenut izvrsnu Michelle Pfeiffer-također jednu od dražih glumica koja zrači u tom filmu kao što zrači Jackie u svim njegovim moviema,kraj filma borba između dvoje kolega pa i nije tako loša ispala,ali moglo se i bolje,jako zanimljiv uredak,7.5/10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 11 Jan 2009, 15:24

john_constantine wrote:

to niti nije horor, pobogu. :? I tako loš film da bi ga i djeca popljuvala. :lol:
Nije horor? Onda valjda nisi vidio kako shaq glumi!
I like to eat things.

kirby

Post by kirby » 11 Jan 2009, 18:32

Silver bulet - film mi se dosta svidio. dobro mi je kaj akcija odmah pocinje, ubojstva su u dobrim razmacima i ni na trenutak film mi nije bio dosadan. vukodlak mi je izgledao dosta dobro. jedan od boljih filmova s vukodlacima. 3,5/5
Nicholas Angel: Mr. Porter, what's your wine selection?
Roy Porter: Oh, we've got red... and, er... white?
Nicholas Angel: I'll have a pint of lager, please.

elrania

Post by elrania » 11 Jan 2009, 19:18

dracula 2000 [2000]

ovaj film sam valjda pogledala 4-5 puta cim je izasao :lol:
bio mi je nekako glupavo zabavan i cak mi ni sada nije bilo toliko los koliko na prvi pogled izgleda.
mozda sam pod utjecajem prijasnjih dojmova, ali bilo je ok pogledati ga opet.
ima puno boljih filmova s vampirima, ali pozamasan broj je takoder puno gori, s gorom pricom i efektima.
moram rec da mi se ovdje skroz svida prica o tome kako je nastao drakula i to je mozda glavni adut filma.
malo me razocaralo kako mi se vise ne dopada g. butler u ulozi drakule, jer mi je prije bio savrsen za to.
all in all, mislim da je ovo cisto realna ocjena:

5,5/10

midnight movie [2008]

sto se mene tice film pruza odlicnu zabavu pa cak i zadovoljavajucu napetost na nekim djelovima.
super killer, super likovi i zanimljivo odvijanje radnje.
oruzje je malo blesavo, no u globalu je sve cici mici

bas mi djeluje nekako originalno i zbilja preporucam.

7/10

A$H

Post by A$H » 11 Jan 2009, 19:41

Dracula 2000 - 3/5

Midnight Movie - 4/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jan 2009, 22:28

saw 5 - ovaj nastavak je nešto malo dosadniji, ali i dalje me oduševio makar sam očekivao razočaranje. :) Ponovno obrati, dobra radnja, makar nervira to miješanje vremenskog dijela radnje, krvave scene, makar mlake nego u prošlim nastavcima, slična ideja iz dvojke, samo puno bolje napravljena. I odličan završetak. Nadam se šestici. :D :D

SPOILER

E u igri za njih petoro, ona prva igra, cura je mogla preživjeti, naravno. A u drugoj su više osoba mogle stati u ćeliji, istina. Ali kako bi spojili onda ono za strujom?

+ ona scena kada si prerežu ruku i pogleda ju kako je raspolovljena, zaboljela me moja ruka, mrzim takve scene...
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 11 Jan 2009, 22:45

john_constantine wrote:saw 5 - ovaj nastavak je nešto malo dosadniji, ali i dalje me oduševio makar sam očekivao razočaranje. :) Ponovno obrati, dobra radnja, makar nervira to miješanje vremenskog dijela radnje, krvave scene, makar mlake nego u prošlim nastavcima, slična ideja iz dvojke, samo puno bolje napravljena. I odličan završetak. Nadam se šestici. :D :D

SPOILER

E u igri za njih petoro, ona prva igra, cura je mogla preživjeti, naravno. A u drugoj su više osoba mogle stati u ćeliji, istina. Ali kako bi spojili onda ono za strujom?

+ ona scena kada si prerežu ruku i pogleda ju kako je raspolovljena, zaboljela me moja ruka, mrzim takve scene...
SPOILER

medjusobno bi se primili..pustili struju i prezivjeli bi..I guess..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

kirby

Post by kirby » 11 Jan 2009, 22:55

saw 5 - mislim da je john sve rekao.
Nicholas Angel: Mr. Porter, what's your wine selection?
Roy Porter: Oh, we've got red... and, er... white?
Nicholas Angel: I'll have a pint of lager, please.

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Jan 2009, 23:54

plague of the zombies
3/5

Carpenter

Post by Carpenter » 12 Jan 2009, 00:25

Repo! The genetic opera - horror mjuzikl je upalio Timu Bartonu pa je redatelj nekolicine Saw nastavaka odlučio se okušat u tome i angažirao je između ostalih Paris Hilton? Grozota od filma :povrac:
1/10
Are you talking to me?

dundo

Post by dundo » 12 Jan 2009, 02:19

Rock ' n ' roll Nightmare!!! nešto presmjesno!!! očajna gluma, maske, prića i sve ostale !!! upravo zato mi se i sviđa

Post Reply