23:55 Nova
Oluja stoleća 1,2,3
Raspored (Horror) filmova na TV-u
- The Undertaker
- john_constantine
- majstoro
e neznate vi kako je nama u bih dobro
svakog petka se prikazuju u ponoc na istom programu masteri horrora xD
danas ce se prikazivat neki ljevodesni
svakog petka se prikazuju u ponoc na istom programu masteri horrora xD
danas ce se prikazivat neki ljevodesni
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
- HorrorHR
- Site Admin
-
-
Po ono... film je o.k. Gledao sam ga prije nekih godinu - dvije. Ima stvarno jebenih dijelova, ali malo je razvučena radnja tako da predugo traje. Znam točno šta će te razočarati ako ga budeš gledala, ali nema spoilera...vallay wrote:danas na hrt2 u 00.00h je Desperation (2006) (S.King napisal), na imdb-u nema bas lijepih kritika, al tko zna, ak necu spavat, bum ga pogledala, cisto iz znatizelje.
- john_constantine
- Freddy
- bakero
heeh born in sin come on in! heholio wrote:daHorrorHR wrote:jel to onaj gdje 4 sata govori: "give me what I want and I'll go away"?
a ovaj desperation obavezno gledam,baš jučer tražim na torrentu ima li ga da ga skinem kad evo večeras na htvu,zakon!
Trailer izgleda prejeben nadam se da nije jedan od onih filmova gdje sve što valja stane u trailer! haha!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Mistrija
Desperation je prva knjiga od Kinga koj usam procitao, i danas je cuvam, lijepa debela Algoritmova, i sami pocetak mi je vec tako legao da sam se osejcao kao da gledam film.
Eto docekao se...i prenesen je vjerno zaista...jedno od onih detaljnih "preslikavanja" knjige poput Langolijera. Skoro isti dijalozi itd. Ali...knjiga je knjiga. Pogledati svakako, ali jos toplije preporucujem knjigu ko nije citao. Pogotovo radi dijela oko Kineza i istorije Tak-a.
Eto docekao se...i prenesen je vjerno zaista...jedno od onih detaljnih "preslikavanja" knjige poput Langolijera. Skoro isti dijalozi itd. Ali...knjiga je knjiga. Pogledati svakako, ali jos toplije preporucujem knjigu ko nije citao. Pogotovo radi dijela oko Kineza i istorije Tak-a.
"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."